Sfatul meu, la fel ca si al lui Mikka ar fi sa se inceteze cu mesaje de acest gen.
D-le bosorogu, nu va cunosc dar pot afirma din posturile dvs ca va place sa aruncati cu noroi in stanga si in dreapta! Va anunt si pe dvs la fel cum am anuntat si pe majoritatea " veteranilor " care sunt mai putin activi ca nu voi tolera acest lucru mai ales cand este vorba de membrii activi ai acestui forum, cu riscul de a-mi pierde popularitatea(daca am asa ceva

)! Prefer sa am 5 membri cu care sa discut civilizat, sa citeasca stirile SI SA MA RECOMANDE decat 100 care sa " perturbe " bunul mers al acestui forum. Dvs nu intelegeti ca nu suntem o institutie care poate schimba ceva in Galati. Noi putem doar INFORMA galatenii cu privire la lucrurile care se pot schimba in bine sau rau, functie de fiecare. Cei care s-au obisnuit cu treaba asta sunt alaturi de noi si acum. Cei care nu s-au obisnuit au uitat de existenta acestui forum din prima zi de cand au aflat de el. Asta-i romanul, nu e suficient ca-i dai ceva gratis, vrea sa-i bagi si-n gura!
Primiti avertisment conform regulamentului! Aceasta decizie poate fi contestata pe subiectul de Reclamatii.
Numai bine.