Aditza, ai posibilitatea sa ignori posturile, dar ca si in media cu toate ca nu ne place sau ne enerveaza
Bun venit pe Forum Gălățeni.net
![]() |
Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare. |
Meciuri de "box"
Adăugat 17 aprilie 2011 - 01:13
Aditza, ai posibilitatea sa ignori posturile, dar ca si in media cu toate ca nu ne place sau ne enerveaza
Interfoane Blocuri, Vile de la 80 LEI/ap
Adăugat 17 aprilie 2011 - 15:39
Acum, chiar ma intreb de ce am mai postat asta...cred ca eram dator cu un raspuns la intrebarea "Cum se da ignore"
Si nu voi mai posta nimic altceva pe acest forum pana nu voi fi anuntat ca s-a rezolvat problema cu setarea. Nu de alta, dar nu vreau sa mi se faca analiza gramaticala pe text de catre un cineva care din lipsa de ocupatie si-a ales sa streseze o comunitate de genul "Forumul galatenilor".
Taica, vrei sa ai posturi garla, baga-te pe alt forum, dar ocupi spatiul cu semnele tale de intrebare puse peste tot (intr-o fraza sau propozitie} si folosite chiar si ca postari.
[/quote]
Daca tot aveti timp garla, (Chiar, de ce sa va angajeze cineva? Doar pentru ca sunteti tanar si vreti dublul salariului meu?) Si tot asa. Numarati cate postari aveti sub 10 cuvinte (cam 17%), sub 20 (22%). La cate postari ati raspuns si la cate acest raspuns avea orice alt alt obiect decat postarea in cauza? La fel ca ceilalti 2 - 3 prieteni ai dvs.
Rog un administrator sa constate corect un adevar si sa BANEZE dupa o fugara analiza membrii care au incalcat regulamentul, macar pentru obsesia acordarii injectivelor. Pentru ca dupa un avertisment de circumstanta, dar si de bun simt, dumnealor putin le pasa.
Adăugat 17 aprilie 2011 - 17:03
Adăugat 25 aprilie 2011 - 21:18
bosorogu, pe 25 aprilie 2011 - 20:06, a spus:
Acest mesaj a fost editat de AdiTZA pe: 25 aprilie 2011 - 21:19.
Some people are alive simply because it is illegal to shoot them!
Adăugat 26 aprilie 2011 - 15:28
AdiTZA, pe 25 aprilie 2011 - 21:18, a spus:
Acest mesaj a fost editat de bosorogu' pe: 26 aprilie 2011 - 15:32.
Adăugat 26 aprilie 2011 - 16:42
Adăugat 26 aprilie 2011 - 19:57
Vad ca nu i-a placut sa fie un simplu user, i-a trebuit sa urce pe scara ierarhica si sa devina GALATEAN DE OROARE!!! D-aia posteaza el puncte, cifre, cate un cuvant, cate un semn al intrebarii. Un nene care vrea sa ajunga suuuuus de tot, pentru ca numai de sus se poate rahati peste noi. Si a inceput bine...mai intai cu un user, apoi cu doi, apoi cu trei...O sa vedeti cand o sa spurce tot forumul. Atunci, astept telefon de confirmare, ca am avut dreptate
Mi-a placut si mesajul de ziua mea...
Va rog sa-mi stergeti toate postarile si toate subiectele, in afara de postarea asta
Regret ca nu se poate altfel, dar...daunatorii trebuie eradicati...incepeti cu mine!!!
Acest mesaj a fost editat de AdiTZA pe: 26 aprilie 2011 - 20:10.
Some people are alive simply because it is illegal to shoot them!
Adăugat 26 aprilie 2011 - 20:51
chiar nu merita. hai, ca e saptamana luminata, da-o dreaq de treaba
Adăugat 27 aprilie 2011 - 13:01
Bosorogu nu mai are voie să posteze. Personal, efectiv m-am săturat de reclamații, certuri și scandal.
0 utilizator(i) citesc acest subiect
0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

Sus