Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Meciuri de "box"

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
153 răspunsuri la acest subiect

#41 Legumix

Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.451 Mesaje:

Adăugat 11 februarie 2011 - 19:34

Vizualizați mesajulbosorogu, pe 11 februarie 2011 - 17:43, a spus:

Se cam cunoaste nivelul de ierburi din aceasta postare. Chiar: cand conduceti, tot in aceasta stare sunteti? Inseamna ca, spre deosebire de mine, aveti mari pile pe la rutiera!
=))
:))
=))
CHIAR ai crezut ce am scris eu ?!? tataieeeeeeeeeeeee, esti UNICUL care a luat in serios ipoteza ca eu as consuma etnobotanice  =))
DAMN'...asta chiar e fantastic...
=))
meriti deranjul de a te citi!  m/

#42 bosorogu'

bosorogu'

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 726 Mesaje:

Adăugat 11 februarie 2011 - 20:03

Nu ma pasioneaza impresia. Doar ca ceea ce scrii este citit si, din pacate, interpretat. Ceea ce este mult mai grav. Langa locul meu de munca este un magazin de asta. Si vad rezultatele.

#43 scorpya

scorpya

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 293 Mesaje:

Adăugat 11 februarie 2011 - 22:12

Vizualizați mesajulda44na, pe 11 februarie 2011 - 10:03, a spus:

Esti reprezentativa, ce sa-ti fac ?!?! Ai "percutat" cam tarziu si...... "by the way"(in caz ca banuiai ca nu stiu ce inseamna),cum poti sa traiesti asa, cu securea razboiului scoasa in permanenta ?!?!Fata imbatranesti inainte de vreme.....si la anu'ce te faci la miss Viata libera ?!?! :-*
Am scris corect ?!?!
:))  :))  :))  :YMDEVIL:
btw... n-ai lasat spatiu intre "anu`" si "ce", si ti-o iei din nou de la dna profesoara :((  :((  ...aoleo tre sa ai mare grija inainte de-a da ENTER la mesaj nu cumva sa fi uitat vreo virgula ceva ca e dezastru...sa mor de-am mai vazut asa rigurozitate ca aici si se mai mira Andrei dc nu mai sunt forumisti...ete de-aia,ca te prostesc unii in fata :-S ..btw

#44 Rami

Rami

Membru de Onoare

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.152 Mesaje:

Adăugat 11 februarie 2011 - 22:47

Esti reprezentativa, ce sa-ti fac ?!?! Ai "percutat" cam tarziu si...... "
Nu sunt reprezentativa.
Nu am  percutat  târziu  .  Am lucuri mai importante de făcut  decât sa iți  urmăresc aberațiile .

#45 Rami

Rami

Membru de Onoare

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.152 Mesaje:

Adăugat 11 februarie 2011 - 22:49

...cum poti sa traiesti asa, cu securea razboiului scoasa in permanenta ?!?!
Securea războiului, zici ? Îmi pare rau ca nu  pot  posta   ultimul PM de la tine  .  Ca  sa vadă  si alții pe unde e securea.

#46 Rami

Rami

Membru de Onoare

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.152 Mesaje:

Adăugat 11 februarie 2011 - 22:56

Vizualizați mesajulscorpya, pe 11 februarie 2011 - 22:12, a spus:

....si se mai mira Andrei dc nu mai sunt forumisti...ete de-aia,ca te prostesc unii in fata :-S ..btw
Andrei  alege  calitatea .  De la  unii  nu am  văzut altceva  decât  praf  in ochi.
Nimeni  nu  obliga pe nimeni sa scrie .   Dar dacă   tot   tocești tastatura,   fa-o intr-un mod util .
Simplu,  nu-ti convine,   liber  la decolare.   Si eu  am lipsit  multa vreme  si  nu am  dat vina pe nimeni .  E o practica des întâlnita sa  cautam  vinovați pentru  neputințele  noastre .  Am  văzut asta  aici  de prea multe ori .
Am  zis !

#47 scorpya

scorpya

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 293 Mesaje:

Adăugat 11 februarie 2011 - 23:20

Vizualizați mesajulRami, pe 11 februarie 2011 - 22:56, a spus:

Andrei  alege  calitatea .  De la  unii  nu am  văzut altceva  decât  praf  in ochi.

:o !!Ete muream si nu stiam ca aici "se aleg" forumisti in functie de calitate.Imi pare rau dar iar am avut dreptate...am zis eu mai demult ceva si nu vreau sa dezgrop mortii.
Mi-as toci un pic tastatura ca sa  iti mai spun vreo cateva caci tare mai imi esti draga cand te scot din pepenasi dar ma duc langa copilasul meu drag in pat sa-l pupicesc si pe tine te las sa te zbati pe net pe aici in cautare de-o picanterie ceva sau vreun casting pentru Miss World :YMSMUG:
Hai ca nu mai intru pe aici gata ca nu am cefertecat de calitate :P
Btw...certificat e corect,am fost ironica sper ca ti-ai dat seama da?
Am zis! :lol:  :lol:

Acest mesaj a fost editat de itt pe: 12 februarie 2011 - 09:38.

#48 da44na

da44na

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 98 Mesaje:

Adăugat 12 februarie 2011 - 06:45

Vizualizați mesajulRami, pe 11 februarie 2011 - 22:49, a spus:

Securea războiului, zici ? Îmi pare rau ca nu  pot  posta   ultimul PM de la tine  .  Ca  sa vadă  si alții pe unde e securea.

Din cate-mi amintesc eu, PM ti-am trimis de ziua ta ultima data....inainte de asta ....de ce as trimite PM, daca pot sa-ti spun ce am de spus aici ?!?!....nu te jignesc, nu te injur.....mamica, hai cu mine la terapie zau!(vezi tu cum stau cu virgulele)

Vizualizați mesajulscorpya, pe 11 februarie 2011 - 23:20, a spus:

:o !!Ete muream si nu stiam ca aici "se aleg" forumisti in functie de calitate.Imi pare rau dar iar am avut dreptate...am zis eu mai demult ceva si nu vreau sa dezgrop mortii.
Mi-as toci un pic tastatura ca sa  iti mai spun vreo cateva caci tare mai imi esti draga cand te scot din pepenasi dar ma duc langa copilasul meu drag in pat sa-l pupicesc si pe tine te las sa te zbati pe net pe aici in cautare de-o picanterie ceva sau vreun casting pentru Miss World :YMSMUG:
Hai ca nu mai intru pe aici gata ca nu am cefertecat de calitate :P
Btw...certificat e corect,am fost ironica sper ca ti-ai dat seama da?
Am zis! :lol:  :lol:

Cat n-a fost miss pe aici,am intrat, am citit informatiile pe care le-am cautat, a fost OK. Cand s-a intors si a-nceput.....FATA, CAND VAD SCRIS CU ROSU,NU POT SA MA ABTIN sa nu citesc! Dar cred ca ai dreptate, pana la urma e mai veche pe aici si e ....campia ei.Asa ca las-o despletita si nevricoasa si hai sa ne vedem de ale noastre.... Sau uite, o rog sa nu mai scrie cu rosu, oricum asta e un semn.....si am vrut sa i recomand psihologul meu, dar e in perioada de negare inca !
    Cred ca urmeaza avertisment sau...ce o mai fi...dar macar am spus ce-am avut de spus!

Vizualizați mesajulRami, pe 11 februarie 2011 - 22:56, a spus:

Nimeni  nu  obliga pe nimeni sa scrie .   Dar dacă   tot   tocești tastatura,   fa-o intr-un mod util .
Simplu,  nu-ti convine,   liber  la decolare.   Si eu  am lipsit  multa vreme  si  nu am  dat vina pe nimeni .  E o practica des întâlnita sa  cautam  vinovați pentru  neputințele  noastre .  Am  văzut asta  aici  de prea multe ori .
Am  zis !

......mai ai citit undeva asta si ne-ai dat copy paste....sau ai inceput si tu terapia ?!?!....sper ca nu intelegi ca te-am facut nebuna prin asta (nu m-ar mira), stii care e diferenta intre un psihiatru si psiholog.
Cu toate ca,dupa satisfactia avuta acum cateva zile cand mi-ai sugerat ca ar trebuie sa-mi fie mie jena, n-as zice ca o stii!Deci, eu pe tine, nu te-am facut nebuna,sa-ti fie clar !Din nou....de ce as avea nevoie sa-ti trimit PM?!?!

Acest mesaj a fost editat de itt pe: 12 februarie 2011 - 09:39.

#49 AdiTZA

AdiTZA

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 642 Mesaje:

Adăugat 12 februarie 2011 - 09:04

Vizualizați mesajulbosorogu, pe 11 februarie 2011 - 20:03, a spus:

ceea ce scrii este citit si, din pacate, interpretat.
Adevarat...in TOATE CAZURILE DE PE FORUM

Langa locul meu de munca este un magazin de asta. Si vad rezultatele.
Cam nasoala interpretarea acestei afirmatii...SI NOI VEDEM REZULTATELE :YMDEVIL:  @-) :-S

Acest mesaj a fost editat de AdiTZA pe: 12 februarie 2011 - 09:06.

Life is too short to be a fuckin' idiot...Do something!!!
Some people are alive simply because it is illegal to shoot them!

#50 Legumix

Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.451 Mesaje:

Adăugat 12 februarie 2011 - 09:21

Doar ca ceea ce scrii este citit si, din pacate, interpretat.

Maestre..."si" langa "virgula"...ma uimilesti!
1.nu t-ia-i dat seama de grejeala
2.ai inceput sa inveti sa scrii limba romanes

#51 Rami

Rami

Membru de Onoare

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.152 Mesaje:

Adăugat 12 februarie 2011 - 10:22

Vizualizați mesajulda44na, pe 12 februarie 2011 - 06:45, a spus:

Din cate-mi amintesc eu, PM ti-am trimis de ziua ta ultima data....
Gresit.

#52 Rami

Rami

Membru de Onoare

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.152 Mesaje:

Adăugat 12 februarie 2011 - 10:23

Vizualizați mesajulscorpya, pe 11 februarie 2011 - 23:20, a spus:

.... cand te scot din pepenasi  ...
Gresit.

#53 da44na

da44na

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 98 Mesaje:

Adăugat 12 februarie 2011 - 11:00

Vizualizați mesajulRami, pe 12 februarie 2011 - 10:22, a spus:

Gresit.

....mda, eu ti-am trimis doar 2 mesje private...daca e de la mine cel despre care vorbesti,pot sa-l vad si eu? Eu n-am sters nici un mesaj pe care l-am trimis sau l-am primit...btw :-* !

#54 Rami

Rami

Membru de Onoare

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.152 Mesaje:

Adăugat 12 februarie 2011 - 13:35

Vizualizați mesajulda44na, pe 12 februarie 2011 - 11:00, a spus:

....mda, eu ti-am trimis doar 2 mesje private...daca e de la mine cel despre care vorbesti,pot sa-l vad si eu? Eu n-am sters nici un mesaj pe care l-am trimis sau l-am primit...btw :-* !
Imi  pierzi timpul  . Da,  poți sa il  vezi.  In   contul  tău .  End of  .

#55 da44na

da44na

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 98 Mesaje:

Adăugat 12 februarie 2011 - 15:52

Vizualizați mesajulRami, pe 12 februarie 2011 - 13:35, a spus:

Imi  pierzi timpul  . Da,  poți sa il  vezi.  In   contul  tău .  End of  .

Pai normal ca end of, daca nu exista PM de la mine!......  =((

#56 bosorogu'

bosorogu'

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 726 Mesaje:

Adăugat 12 februarie 2011 - 16:07

Stii ce? Hai sa mai gasim un alt subiect de comedie. Jur sa-i caut sensul si "acoperirile" sau "incitarile".

#57 bosorogu'

bosorogu'

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 726 Mesaje:

Adăugat 12 februarie 2011 - 16:09

Vizualizați mesajulLegumix, pe 12 februarie 2011 - 09:21, a spus:

Maestre..."si" langa "virgula"...ma uimilesti!
1.nu t-ia-i dat seama de grejeala
2.ai inceput sa inveti sa scrii limba romanes
Si era (?) inaintea virgulei. Cand am fost obligat sa muncesc/traiesc cu tigani, era cam prin 1965.

#58 piggy

piggy

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 14 Mesaje:

Adăugat 13 februarie 2011 - 18:02

Oameni buni, voi sunteţi nebuni, sau vă faceţi?!? Care-i prea bătrân, care-i prea tânăr, care-i prea sincer, care-i prea filozof etc. ... nici nenea Iancu n-ar fi putut inventa nişte personaje mai reuşite! Domnule Andrei, încă nu trageţi cortina, vă rog!
nu încerca să mulţumeşti pe toată lumea; oricum acest lucru nu se poate!

#59 bonybon2

bonybon2

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 108 Mesaje:

Adăugat 13 februarie 2011 - 18:50

:)) NU mai consumati etnobotanice, va rog!  =))

#60 alina25

alina25

Membru de onoare

• Membri
  • PipPipPip
  • 461 Mesaje:

Adăugat 14 februarie 2011 - 10:47

Iar ai gresit

Cand am mai gresit????....Cum se face ca la tine toata lumea greseste, numai tu esti perfecta (hm!), inteligenta (hm!) si frumoasa (hm!)?????....Nu trebuie sa repeti ca NU e o intalnire a forumului, ca am inteles...Iti vine sa crezi ca am inteles????...Si, apropo de frumusete, vezi ca s-a dat drumul la vot pentru miss.... ;) ...

Acest mesaj a fost editat de alina25 pe: 14 februarie 2011 - 13:10.

Ajuta-ti orasul! Nu mai sta deoparte! Spune-ti parerea! Numai impreuna putem schimba ceva! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te!

0 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare