Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Motor cu apa?

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
5 răspunsuri la acest subiect

#1 mambo

mambo

menbru di menbru

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.121 Mesaje:

Adăugat 08 octombrie 2010 - 11:09

http://bd.osim.ro/pd...400-/116426.pdf

eu nu am inteles principiul dar poate ma luminati voi... Imagine adăugata
vrei parola?  ǝuıq ızǝʌ ıɐɯ nu ɐɔ pǝɹɔ

#2 toto

toto

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.700 Mesaje:

Adăugat 08 octombrie 2010 - 15:21

Vizualizați mesajulmambo, pe 08 octombrie 2010 - 11:09, a spus:

...  eu nu am inteles principiul dar poate ma luminati voi... Imagine adăugata
Pai... m-am uitat si euImagine adăugata   si m-am uitat... Imagine adăugata si am citit... Imagine adăugata

Concluzia mea:  este un motor cu aburi.  Adica un motor CU apa, dar energia nu si-o ia din apa...  E doar o varianta a motorului cu aburi.
Are o rezistenta pentru incalzirea  (vaporizarea) apei.

Despre avantajele prezentate - ca nu polueaza, ca e silentios, ca nu foloseste combustibili conventionali...  ramane de discutat.  
Nu spune ce combustibil foloseste.  Energia pentru rezistenta electica de mare putere de unde o ia?  
Imagine adăugata

#3 katman

katman

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.150 Mesaje:

Adăugat 08 octombrie 2010 - 15:50

Vizualizați mesajultoto, pe 08 octombrie 2010 - 15:21, a spus:

Pai... m-am uitat si euImagine adăugata   si m-am uitat... Imagine adăugata si am citit... Imagine adăugata

Concluzia mea:  este un motor cu aburi.  Adica un motor CU apa, dar energia nu si-o ia din apa...  E doar o varianta a motorului cu aburi.
Are o rezistenta pentru incalzirea  (vaporizarea) apei.

Despre avantajele prezentate - ca nu polueaza, ca e silentios, ca nu foloseste combustibili conventionali...  ramane de discutat.  
Nu spune ce combustibil foloseste.  Energia pentru rezistenta electica de mare putere de unde o ia?  
Imagine adăugata
Rezistenta se alimenteaza probabil de la o baterie, dar asta inseamna din nou introducerea unui factor extern. Cred ca domnul si-a numit motorul ca mergind cu apa pe acelasi principiu pe care cel cu aburi se numeste "cu aburi" :)) desi aburul este produs prin influenta altui factor (ardere de carbuni/lemne in cazul clasic, respectiv o rezistenta incandescenta in cazul de fata).

#4 toto

toto

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.700 Mesaje:

Adăugat 10 octombrie 2010 - 09:31

Vizualizați mesajulkatman, pe 08 octombrie 2010 - 15:50, a spus:

Rezistenta se alimenteaza probabil de la o baterie, dar asta inseamna din nou introducerea unui factor extern. Cred ca domnul si-a numit motorul ca mergind cu apa pe acelasi principiu pe care cel cu aburi se numeste "cu aburi" :)) desi aburul este produs prin influenta altui factor (ardere de carbuni/lemne in cazul clasic, respectiv o rezistenta incandescenta in cazul de fata).
ok, si energia bateriei?  Sunt curios sa vad niste randamente, bilantul energetic...  Nu da nicio data, nimic despre sursa de energie/combustibil
Cred ca-i o mare vrajeala.

#5 taxon

taxon

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 226 Mesaje:

Adăugat 20 octombrie 2010 - 18:59

toto, inainte sa dai verdicte, de ce nu sapi tu mai adinc internetul pe tema asta?
esti prost si vrei s-o stie toata lumea? aprinde proiectoarele !
esti cel mai prost? aprinde si lampa de ceata !

#6 toto

toto

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.700 Mesaje:

Adăugat 21 octombrie 2010 - 10:41

Vizualizați mesajultaxon, pe 20 octombrie 2010 - 18:59, a spus:

toto, inainte sa dai verdicte, de ce nu sapi tu mai adinc internetul pe tema asta?
Of, of, of... coane taxoane... Imagine adăugata
Tu macar te-ai uitat la explicatii, la principiul de functionare?  Ai deschis link-ul, ai vazut pozele?
Dar poate ne explici tu...  la obiect daca se poate. Imagine adăugata

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare