Salt la conținut


Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.


Fotografie

Program de sterilizare gratuită pentru câini şi pisici de casă


  • Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
Nici un răspuns la acest subiect

#1 dcp100168

dcp100168

    Administrator

  • Administrativ
  • 60.942 Mesaje:

Adăugat 26 noiembrie 2010 - 02:07


Program de sterilizare gratuită pentru câini şi pisici de casă
În ultimii ani, eforturile Fundaţiei ROLDA s-au concentrat şi către sterilizarea câinilor şi pisicilor fără stăpân (aduşi de către iubitorii de animale la clinica VETI MED a dr. Cornel Gingăraşu), abordând astfel o soluţie umană şi eficientă în încercarea de a reduce cât mai mult posibil numărul animalelor nedorite, abandonate, care suferă sub privirile noastre pe străzile din Galaţi.
Începând cu luna următoare, ROLDA a decis să limiteze programul de sterilizare gratuită numai pentru căţeluşe şi pisici care se află în îngrijirea permanentă a persoanelor cu venit redus (pensionari), având în acest fel siguranţa că animalele sterilizate de către noi (cu ajutorul donatorilor şi sponsorilor noştri şi cu sprijinul cabinetului VETI MED) nu vor fi prinse şi ajutate să «dispară» în mod inexplicabil în diverse adăposturi.
„Invităm pe acei iubitori de animale care au în grijă căţeluşe sau pisicuţe (animăluţele să fie ţinute în casă, într-un spaţiu închis şi nu doar hrănite pe stradă) să sune pentru programări la 0748903612 sau direct la VETI MED – 0236462479, iar în ziua programării să se prezinte cu talonul de pensie şi carnetul de sănătate al animăluţului completat la zi”, anunţă ROLDA.
Pentru companiile care doresc servicii de capturare şi sterilizare a câinilor fără stăpân contactaţi ROLDA la rolda@care2.com sau 0748 903 612.
http://www.viata-lib...continua_2.html
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!
0 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)ziare