Sign in to follow this  
Followers 0
dcp100168

Program de sterilizare gratuită pentru câini şi pisici de casă

1 post in this topic

Program de sterilizare gratuită pentru câini şi pisici de casă

În ultimii ani, eforturile Fundaţiei ROLDA s-au concentrat şi către sterilizarea câinilor şi pisicilor fără stăpân (aduşi de către iubitorii de animale la clinica VETI MED a dr. Cornel Gingăraşu), abordând astfel o soluţie umană şi eficientă în încercarea de a reduce cât mai mult posibil numărul animalelor nedorite, abandonate, care suferă sub privirile noastre pe străzile din Galaţi.

Începând cu luna următoare, ROLDA a decis să limiteze programul de sterilizare gratuită numai pentru căţeluşe şi pisici care se află în îngrijirea permanentă a persoanelor cu venit redus (pensionari), având în acest fel siguranţa că animalele sterilizate de către noi (cu ajutorul donatorilor şi sponsorilor noştri şi cu sprijinul cabinetului VETI MED) nu vor fi prinse şi ajutate să «dispară» în mod inexplicabil în diverse adăposturi.

„Invităm pe acei iubitori de animale care au în grijă căţeluşe sau pisicuţe (animăluţele să fie ţinute în casă, într-un spaţiu închis şi nu doar hrănite pe stradă) să sune pentru programări la 0748903612 sau direct la VETI MED – 0236462479, iar în ziua programării să se prezinte cu talonul de pensie şi carnetul de sănătate al animăluţului completat la zi”, anunţă ROLDA.

Pentru companiile care doresc servicii de capturare şi sterilizare a câinilor fără stăpân contactaţi ROLDA la rolda@care2.com sau 0748 903 612.

http://www.viata-libera.ro/articol-Programul_de_sterilizare_gratuita_continua_2.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0