Fratilor nu va duceti la Groupama pentru asigurari auto. Au doi inspectori de daune care se poarta ca niste porci. Pe unul il cheama Cojocariu Tiberiu iar pe celalalt nu stiu, dar e la fel de bou. Se poarta arogant, te pun pe drumuri aiurea, nu dau explicatiile pe care ar trebui sa le dea, iti vine sa-i calci cu masina. Astia nu merita sa fie platiti din banii nostri.
Bun venit pe Forum Gălățeni.net
![]() |
Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare. |
Groupama Asigurari
Adăugat 15 decembrie 2010 - 10:37
Fratilor nu va duceti la Groupama pentru asigurari auto. Au doi inspectori de daune care se poarta ca niste porci. Pe unul il cheama Cojocariu Tiberiu iar pe celalalt nu stiu, dar e la fel de bou. Se poarta arogant, te pun pe drumuri aiurea, nu dau explicatiile pe care ar trebui sa le dea, iti vine sa-i calci cu masina. Astia nu merita sa fie platiti din banii nostri.
Adăugat 04 ianuarie 2011 - 21:03
P.S. : numele topicului nu invita foarte multa la reply'uri, multi nici nu vor intra pentru ca nu stiu despre ce este vorba.
Acest mesaj a fost editat de Cosmin pe: 04 ianuarie 2011 - 21:03.
Adăugat 04 ianuarie 2011 - 21:46
Adăugat 06 ianuarie 2011 - 23:10
Cosmin, pe 06 ianuarie 2011 - 18:15, a spus:
Subscriu! Am si Casco si RCA la ei. Masina fiind taxi platesc Casco vreo 700 euro pe an. Niciodata nu am avut probleme cu ei. Antipatici da dar hai sa fim seriosi asta nu poate fi un criteriu de a alege (sau nu) o firma de asigurari
Adăugat 07 ianuarie 2011 - 08:47
codeman, pe 06 ianuarie 2011 - 23:10, a spus:
Adăugat 07 ianuarie 2011 - 17:26
1 utilizator(i) citesc acest subiect
0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

Sus