Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Groupama Asigurari

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
7 răspunsuri la acest subiect

#1 george mares

george mares

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 1 Mesaje:

Adăugat 15 decembrie 2010 - 10:37

Fratilor nu va duceti la Groupama pentru asigurari auto. Au doi inspectori de daune care se poarta ca niste porci. Pe unul il cheama Cojocariu Tiberiu iar pe celalalt nu stiu, dar e la fel de bou. Se poarta arogant, te pun pe drumuri aiurea, nu dau explicatiile pe care ar trebui sa le dea, iti vine sa-i calci cu masina. Astia nu merita sa fie platiti din banii nostri.

#2 Cosmin

Cosmin

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 5 Mesaje:

Adăugat 04 ianuarie 2011 - 21:03

Eu am RCA + Casco la Groupama si am fost nevoit (din pacate) sa folosesc CASCO. Ii stiu pe cei 2 distinsi domni si le-am observat atitudinea oarecum ostila dar eu stiam ce am de facut mai departe si nu vroiam sa-mi pierd timpul si sa le explic cam cum ar trebui sa se poarte, plus ca stiam de asemenea ca dealerul meu are nuj ce combinatie de decontare directa cu ei si nu trebuie sa astept eu cine stie cat acceptul lor de plata (pe care mi l-au dat pe loc), asa ca am incercat sa ignor atitudinea lor si sa-mi vad de treaba.

P.S. : numele topicului nu invita foarte multa la reply'uri, multi nici nu vor intra pentru ca nu stiu despre ce este vorba.

Acest mesaj a fost editat de Cosmin pe: 04 ianuarie 2011 - 21:03.

#3 AndreiM

AndreiM

Administrator

• Administrativ
  • 2.578 Mesaje:

Adăugat 04 ianuarie 2011 - 21:46

S-a rezolvat cu titlul!

#4 toto

toto

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.700 Mesaje:

Adăugat 05 ianuarie 2011 - 13:09

In puii mei...  Imagine adăugata  Eu am si CASCO si RCA la ei.  Sper sa nu-mi faca figuri pentru niste sgarieturi si mici julituri! Imagine adăugata ... Mai ales ca n-am avut niciun fel de evenimente.Imagine adăugata O sa ma duc chiar inainte sa-mi expire politele.  Daca stramba din nas schimb macazul.

#5 Cosmin

Cosmin

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 5 Mesaje:

Adăugat 06 ianuarie 2011 - 18:15

N-o sa ai probleme cu ei. Sunt prompti la plata daunelor... nu fac figuri... inspectorii de daune... chiar daca scarbosi, ii ignori. Important sa-ti rezolvi tu problema.

#6 codeman

codeman

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 10 Mesaje:

Adăugat 06 ianuarie 2011 - 23:10

Vizualizați mesajulCosmin, pe 06 ianuarie 2011 - 18:15, a spus:

N-o sa ai probleme cu ei. Sunt prompti la plata daunelor... nu fac figuri... inspectorii de daune... chiar daca scarbosi, ii ignori. Important sa-ti rezolvi tu problema.

Subscriu! Am si Casco si RCA la ei. Masina fiind taxi platesc Casco vreo 700 euro pe an. Niciodata nu am avut probleme cu ei. Antipatici da dar hai sa fim seriosi asta nu poate fi un criteriu de a alege (sau nu) o firma de asigurari

#7 riaji

riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.483 Mesaje:

Adăugat 07 ianuarie 2011 - 08:47

Vizualizați mesajulcodeman, pe 06 ianuarie 2011 - 23:10, a spus:

Subscriu! Am si Casco si RCA la ei. Masina fiind taxi platesc Casco vreo 700 euro pe an. Niciodata nu am avut probleme cu ei. Antipatici da dar hai sa fim seriosi asta nu poate fi un criteriu de a alege (sau nu) o firma de asigurari
Ba imi pare rau: chiar este. Sa invete sa respecte clientul, altfel nu-si merita locul pe piata, iar cei care se duc sa fie tratati cu fundul pe banii lor, sa fie sanatosi.
You are the only one who creates your reality.

#8 Cosmin

Cosmin

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 5 Mesaje:

Adăugat 07 ianuarie 2011 - 17:26

riaji, cu vreo 2-3 mailuri de bine "mai sus" sunt sigur ca pot fi pusi sub observatie. Pe mine in domeniul asigurarilor ma intereseaza sa fiu despagubit conform contractului si cam atata tot. Daca atitudinea ostila a inspectorului contravine cu interesele mele, atunci avem intr-adevar o problema. Pana atunci, o subtila ironie il va face sa se gandeasca de 2 ori la cum se comporta, te asigur... la mine a functionat. :) Dar daca intervine nesimtirea, atunci...

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare