Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Înregistrare convorbiri clienți

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
4 răspunsuri la acest subiect

#1 AndreiM

AndreiM

Administrator

• Administrativ
  • 2.578 Mesaje:

Adăugat 16 decembrie 2010 - 13:00

E legal să înregistrez convorbirile cu clienții pentru catering? De câteva ori au fost situații în care ei pretind că ar fi comandat ceva în plus și nu li s-a adus, angajatul care se ocupă de preluarea comenzilor susține că a notat tot.. Pe e-mail nu vor( sau nu știu ) să facă comandă deși e-mailul este verificat din 10 în 10 minute..
O altă soluție este înregistrarea convorbirlor ( a comenzilor ) și șterse după 2-3 zile din telefon.

Ar fi legal?

#2 Mikka

Mikka

SuperModerator

• Moderator forum
  • 2.276 Mesaje:

Adăugat 16 decembrie 2010 - 14:53

Atat timp cat sunt avertizati ca va fi o convorbire inregistrata, cu siguranta. Daca nu doreste, inchide si asta-i tot.
Parerea mea.
Nu judecati oamenii dupa cei cu care se aduna. Nu uitati ca si Iuda avea amici ireprosabili (Ernest Hemingway)

#3 AndreiM

AndreiM

Administrator

• Administrativ
  • 2.578 Mesaje:

Adăugat 16 decembrie 2010 - 14:55

Ideea este că în timpul convorbirilor, la interval de 30 de scunde dacă nu ma înșel, se aude un beep. Dacă încerc să scot beep-ul ăla din setările programului, îmi spune că acest lucru nu este permis în țara în care mă aflu.

#4 Mikka

Mikka

SuperModerator

• Moderator forum
  • 2.276 Mesaje:

Adăugat 16 decembrie 2010 - 15:00

Ai de gand sa dai in judecata clientii sau sa dai afara angajatul?
Daca e varianta 1 trebuie sa-l avertizezi... Daca e varianta 2, inregistreaza si apoi executa sutul regulamentar in c...l angajatului.
Nu judecati oamenii dupa cei cu care se aduna. Nu uitati ca si Iuda avea amici ireprosabili (Ernest Hemingway)

#5 AndreiM

AndreiM

Administrator

• Administrativ
  • 2.578 Mesaje:

Adăugat 16 decembrie 2010 - 15:04

Îmi trebuie doar pentru veridicitatea celor transmise. Astfel nu vor mai exista discuții!

0 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare