Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

ajutor umanitar

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
1 răspunsuri la acest subiect

#1 Daniel Mocanu

Daniel Mocanu

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 2 Mesaje:

Adăugat 17 decembrie 2010 - 19:46

Mocanu Daniel <danydaniel46@yahoo.com>

Mocanu Daniel

Mă numesc Mocanu Daniel și sunt din Bucuresti. Am 32 de ani și sufăr de arterită Burger având ambele picioare amputate.Ambii părinți au decedat: mama a decedat acum 10 luni  și din pensia mea nu-mi ajunge deloc. Rog oamenii cu sufletul mare care pot sa ma ajute sa am si eu o masa de sarbatoare si sami procur si lemne pentru foc sa simt ca vine si Craciunul pe la mine macar de sarbatori sa ma simt si eu putin mai fericit  0213101995 mob. 0762457817
ma scuzati  de acest mesaj nu stiu pe unde sa mai apelez cu pensia mea nu am sa pot niciodata sa imi pot plati datoriile va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati

Acest mesaj a fost editat de Daniel Mocanu pe: 17 decembrie 2010 - 19:47.

#2 Daniel Mocanu

Daniel Mocanu

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 2 Mesaje:

Adăugat 17 decembrie 2010 - 19:49

[quote name='Daniel Mocanu' timestamp='1292607998' post='58190']
Mocanu Daniel <danydaniel46@yahoo.com>

Mocanu Daniel

Mă numesc Mocanu Daniel și sunt din Bucuresti. Am 32 de ani și sufăr de arterită Burger având ambele picioare amputate.Ambii părinți au decedat: mama a decedat acum 10 luni  și din pensia mea nu-mi ajunge deloc. Rog oamenii cu sufletul mare care pot sa ma ajute sa am si eu o masa de sarbatoare si sami procur si lemne pentru foc sa simt ca vine si Craciunul pe la mine macar de sarbatori sa ma simt si eu putin mai fericit  0213101995 mob. 0762457817
ma scuzati  de acest mesaj nu stiu pe unde sa mai apelez cu pensia mea nu am sa pot niciodata sa imi pot plati datoriile va rog din suflet daca puteti sa ma ajutatiFișier atașat  Mocanu-Daniel.jpg   77,54K   15 Numărul de descărcări

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare