Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Cine ce are cu parcurile de distractii

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
16 răspunsuri la acest subiect

#1 George

George

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.914 Mesaje:

Adăugat 27 decembrie 2010 - 16:40

De ce a disparut parcul de distractii din spate de la Mc Donalds? Deranja bolnavii? Nu prea cred. Distanta era destul de mare. Incredibil ce repede se misca primaria cand e vorba de distrus ceva si ce greu se misca cand e vorba de infiintat ceva in folosul comunitatii.
In plus nu am mai vazut nici un Par de distractii pe faleza la elice iar la statia oraselul Copiilor din Cartierul Francezi e un parculet cu caruusele din alea mici si gratuite pentru copii pana in  ani. Unde mai pot gasi un parc de distractii in Galati?

Acest mesaj a fost editat de George pe: 27 decembrie 2010 - 16:43.

#2 silviudeep

silviudeep

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 644 Mesaje:

Adăugat 27 decembrie 2010 - 17:37

probabil a avut si atmosfera "primavaratica" de afara un cunvant de spus. Iar la Mc Donalds de regula nu este parc de distractii... Tot alaiul este adus de regula in preajma sarbatorilor Galatiului...
THIRST SYSTEMS GALATI - Partener ELECTRA
Interfoane Blocuri, Vile de la 80 LEI/ap

#3 George

George

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.914 Mesaje:

Adăugat 27 decembrie 2010 - 17:44

Atmossfera primavratica, nu este motiv, deranja bonavii? Poate doar mintea bolnava a reclamagiilor, caci era destul e departe de Spital. De ce nu tine pana la boboteaza un parc de distractii in Galati? De ce Galatiul este parca rupt de lume? In toata tara (exceptie Constanta, unde parcul de distractii este bianual), apare la sfarsit de noiembrie inceput de decembrie si tine pana la boboteaza. In Galati apare pe 30 noiembrie si dispare destul de repede. Asa s-a intamplat in fiecare an?

Acest mesaj a fost editat de George pe: 27 decembrie 2010 - 17:47.

#4 silviudeep

silviudeep

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 644 Mesaje:

Adăugat 27 decembrie 2010 - 18:16

:))) Intradevar ce poate fi mai frumos decat sa te duci intr-un balci in aer liber cu viscol si ninsoare din belsug...plus gradele astea cu minus... Probabil nu sunt intregi la minte adminstratorii parcului ... :)) Eu propun sa faci si o reclamatie la primarie sa se "dezmorteasca" un pic si lumea de pe acolo. :)

#5 George

George

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.914 Mesaje:

Adăugat 27 decembrie 2010 - 18:25

Cum nu sunt din Galati, nu cred ca m-ar baga in seama.

#6 AndreiM

AndreiM

Administrator

• Administrativ
  • 2.580 Mesaje:

Adăugat 27 decembrie 2010 - 23:20

Parcul de distracții vine pe o dată, și pleacă pe altă dată în momentul în care toată treaba nu mai este profitabilă. Mă îndoiesc că la 2-3 grade cât erau aseară îi mai era cuiva „ dor ” de ciocane :)). Să nu mai zic că mie parcurile astea de distracții mi se par o țigăneală ieftină, demnă de un „ public ” ca atare și n-aș vrea să te superi pe mine George.
Ți-am zis și sâmbătă că nu o să găsești nimic acolo.
Cu ce te deranja dacă mergeai în parcul de la Viva și te relaxai într-un balansoar sau leagăn? Era și fără bani și era și altă atmosferă.
Parcurile astea de distracții se pretează doar vara la mare din punctul meu de vedere.

#7 silviudeep

silviudeep

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 644 Mesaje:

Adăugat 28 decembrie 2010 - 00:44

Vizualizați mesajulAndreiM, pe 27 decembrie 2010 - 23:20, a spus:

Parcul de distracții vine pe o dată, și pleacă pe altă dată în momentul în care toată treaba nu mai este profitabilă. Mă îndoiesc că la 2-3 grade cât erau aseară îi mai era cuiva „ dor ” de ciocane :)). Să nu mai zic că mie parcurile astea de distracții mi se par o țigăneală ieftină, demnă de un „ public ” ca atare și n-aș vrea să te superi pe mine George.
Ți-am zis și sâmbătă că nu o să găsești nimic acolo.
Cu ce te deranja dacă mergeai în parcul de la Viva și te relaxai într-un balansoar sau leagăn? Era și fără bani și era și altă atmosferă.
Parcurile astea de distracții se pretează doar vara la mare din punctul meu de vedere.
l-ai julit :)

#8 AndreiM

AndreiM

Administrator

• Administrativ
  • 2.580 Mesaje:

Adăugat 28 decembrie 2010 - 01:02

La ante-braț? =))

#9 Mikka

Mikka

SuperModerator

• Moderator forum
  • 2.276 Mesaje:

Adăugat 28 decembrie 2010 - 08:29

Cam tiganeala (elegant spus) "parcul de distractie".
Cat despre apropierea de spital: da, e cam suparatoare pentru ca distanta nu e asa mare, totusi. Pentru unul "proaspat" operat sau cu un infract nou-noutz e chiar o placere. Eventual si pentru cei cu adusi cu probleme la mansarda.
Nu judecati oamenii dupa cei cu care se aduna. Nu uitati ca si Iuda avea amici ireprosabili (Ernest Hemingway)

#10 Legumix

Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.456 Mesaje:

Adăugat 28 decembrie 2010 - 10:32

RENTABILITATEA :)) vremea a fost mizerabila, astfel ca lumea a stat pe la casele proprii.
poate la anu....si la multi ani !

#11 bosorogu'

bosorogu'

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 726 Mesaje:

Adăugat 28 decembrie 2010 - 17:27

Vizualizați mesajulGeorge, pe 27 decembrie 2010 - 18:25, a spus:

Cum nu sunt din Galati, nu cred ca m-ar baga in seama.
Si daca a-ti fi?

#12 Legumix

Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.456 Mesaje:

Adăugat 29 decembrie 2010 - 16:23

daca AS fi
daca AI fi
daca AR fi
daca AM fi
daca ATI fi

daca am vorbi cum scriem, am fi muti

#13 bosorogu'

bosorogu'

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 726 Mesaje:

Adăugat 29 decembrie 2010 - 16:55

Corect. Doar ca sensul intrebarii ramane, desi am cam mai citit si cate ceva sris de dvs. Eu am facut gramatica romana prin '55-60.

Acest mesaj a fost editat de bosorogu' pe: 29 decembrie 2010 - 16:56.

#14 Legumix

Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.456 Mesaje:

Adăugat 29 decembrie 2010 - 18:06

Vizualizați mesajulbosorogu, pe 29 decembrie 2010 - 16:55, a spus:

Corect. Doar ca sensul intrebarii ramane, desi am cam mai citit si cate ceva sris de dvs. Eu am facut gramatica romana prin '55-60.

banuiam eu....nu s-a schimbat nimic de atunci.

#15 bosorogu'

bosorogu'

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 726 Mesaje:

Adăugat 30 decembrie 2010 - 17:52

Evident, nu prea. Doar ca atunci, ca si acum, nu se punea virgula inaintea lui si sau etc.

#16 Mikka

Mikka

SuperModerator

• Moderator forum
  • 2.276 Mesaje:

Adăugat 30 decembrie 2010 - 21:29

Haideti sa incheiem discutia pe teme de ortografie si gramatica.
Cred ca ce era de inteles s-a inteles.
Multumesc.
Nu judecati oamenii dupa cei cu care se aduna. Nu uitati ca si Iuda avea amici ireprosabili (Ernest Hemingway)

#17 bosorogu'

bosorogu'

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 726 Mesaje:

Adăugat 02 ianuarie 2011 - 14:04

Multumesc.

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare