Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Probleme Yahoo, Facebook etc

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
3 răspunsuri la acest subiect

#1 riaji

riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.485 Mesaje:

Adăugat 13 ianuarie 2011 - 18:20

De ieri seara nu reusesc sa mai folosesc Yahoo messengerul si nici mail-ul, logandu-ma direct de pe site (pur si simplu nu-mi mai ruleaza pagina de dupa logare iar la messenger imi spune ca ar fi providerul de vina). Am observat ca si la facebook am aceeasi problema: merge prima pagina, iar dupa ce bag informatiile pentru logare, pauza. Nu-mi mai gaseste pagina.
Am incercat n tipuri de antivirusi, anti-spyware, anty-malware, Combofix si altele de genul si nimic. Presupun ca imi restrictioneaza accesul acestor cateva pagini undeva, dar nu reusesc sa inteleg unde anume, pentru ca am luat la puricat cam tot ce tine de restrictii si nu reusesc sa-i dau de capat. Iar in rest, totul merge normal, inclusiv internetul (pot chiar sa ma loghez pe mess de pe site-uri gen e-buddy, meebo etc.). Orice idee mi-ar fi de mare ajutor  :)
You are the only one who creates your reality.

#2 riaji

riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.485 Mesaje:

Adăugat 13 ianuarie 2011 - 18:46

Problema rezolvata.. Acele restrictii de care spunea se pare ca erau de la ISP. Restart MAC si totul e ok.

#3 AdiTZA

AdiTZA

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 642 Mesaje:

Adăugat 13 ianuarie 2011 - 21:00

Am patit-o si eu...si nu odata...ciudatenia e ca in tari/orase diferite...deci, nu de la provider...
Life is too short to be a fuckin' idiot...Do something!!!
Some people are alive simply because it is illegal to shoot them!

#4 riaji

riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.485 Mesaje:

Adăugat 14 ianuarie 2011 - 00:04

Nu stiu, mie mi-a mers imediat ce am primit semnalul ca-mi pot reseta compu` linistit  :-??

0 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare