Am abonament de baza + HBO, cablu analogic, la RDS&RCS. Cu toate ca am lcd-uri prin casa, se vedea jalnic la ele. Asta, pana cand, ma suna tata ieri sa imi spuna ca a venit un tip de la rcs, pentru a vedea de ce si la el acasa se vede tv-ul atat de rau.
Si cu bunavointa tipului:), i-a setat tv-ul sa vada programe digitale si in format HD - GRATIS. Nici nu am stiut pana in acest moment ca acest lucru e posibil! Credeam ca obligatoriu trebuie sa platesti/achizitionezi/inchiriezi conserve si receptoare pentru a beneficia de programe digitale.
Procedura este urmatoarea (doar la TV LG):
La Optiuni, se seteaza tara Finlanda, se da OK, se selecteaza Cablu (NU Antena), apoi se selecteaza Complet (NU Implicit) si se da Cautare.
Dureaza destul de mult cautarea. Dar stiti cu se vede dupa? Incredibil! Acum, in loc de 48 de programe, prind 105+7 radiouri! Prind de exemplu tot felul de programe pentru care altfel ar fi trebuit sa platesc la RCS. Ca sa nu mai zic de cele in format HD! Calitatea de transmisie e exceptionala!
Daca cineva stie cum se fac setarile si la Samsung-uri, plizzz, dati-mi de stire!

Sus