Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Cursuri Calificare Barman

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
8 răspunsuri la acest subiect

#1 HerghelegiuVlad

HerghelegiuVlad

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 2 Mesaje:

Adăugat 03 martie 2011 - 10:09

Stie cineva o firma unde as putea face un curs de calificare pentru meseria de Barman ..?

- Orice informatie este binevenita.... pret.. durata .. recunoscuta national..

#2 LaurX82

LaurX82

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 209 Mesaje:

Adăugat 03 martie 2011 - 11:17

La Social Trade ai incercat ? Eu acolo am facut mai demult

#3 George

George

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.914 Mesaje:

Adăugat 10 martie 2011 - 19:17

Cam cat costa aceste cursuri de calificare?

#4 marcus

marcus

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 122 Mesaje:

Adăugat 14 martie 2011 - 21:59

Era parca si un program guvernamental recent implementat. Cursurile de calificare erau gratis si pe urma iti dadeau si bani...O sa caut si revin.

#5 George

George

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.914 Mesaje:

Adăugat 16 martie 2011 - 12:50

Marcus, chiar m-ar interesa asta.

#6 LauraC

LauraC

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 8 Mesaje:

Adăugat 16 martie 2011 - 15:04

Poti incerca si la Agentia pentru Somaj. Chiar daca nu esti somer, poti urma, contra cost, cursurile organizate de ei. Iar preturile sunt mai mici, din cate stiu, decat la alte centre de profil. Merita sa te interesezi macar.

#7 LaurX82

LaurX82

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 209 Mesaje:

Adăugat 16 martie 2011 - 15:11

Si cursurile de calificare sunt cam degeaba daca nu ai experienta, unde te angajezi degeaba aia calificare ca iti cere si experienta, eu am 3 diplome si ma uit la ele cat de frumoase sunt :))
Si la cursuri nu te invata cine stie ce, faci cursul mai mult pentru diploma cum am facut eu pe cel de operator pc, dar eu stiam mai bine decat profesoara cred, am incercat sa o intreb ceva mai dificil si se balbaia, ea ma invata cum sa "dilit" un fisier =)) :))

#8 LauraC

LauraC

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 8 Mesaje:

Adăugat 17 martie 2011 - 11:16

Ai dreptate. Nu esti singurul in situatia asta. Dar, macar iti acorzi o sansa obtinand diploma. Nu se stie de unde sare iepurele. Mai bine sa ai diploma decat sa pierzi o oportunitate pentru ca nu te-ai preocupat sa faci un amarat de curs. Im plus, diploma de barman chiar s-ar putea sa-i fie de folos lui Vlad. se apropie sezonul cald si isi va putea gasi mai usor un job in domeniu cat sa capete experienta.

#9 HerghelegiuVlad

HerghelegiuVlad

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 2 Mesaje:

Adăugat 17 martie 2011 - 13:20

exqact cum zice ``cosx25`` ... in ziua de azi .. angajatorul iti cere experienta .. apoi te intreaba de hartii ... chiar daca am ~6 ani vechime in munca .. o diploma de facultate .. liceu s.a.m.d. ... inca nu imi gasesc ceva de lucru pe masura hartiilor ... si as vrea sa mai fac cate un curs de calificare ... citez `` nu stii de unde sare iepurele ``.. multumesc de raspunsuri .. mai asteptam idei practice si ieftine ...

Vizualizați mesajulmarcus, pe 14 martie 2011 - 21:59, a spus:

Era parca si un program guvernamental recent implementat. Cursurile de calificare erau gratis si pe urma iti dadeau si bani...O sa caut si revin.
... buna idee ... cumva zici de http://www.invatapentrutine.ro ??.... cand am cautat ultima data pe site nu era si Galatiul printre orasele ``participante`` acum vad ca este .. :)

Vizualizați mesajulHerghelegiuVlad, pe 17 martie 2011 - 13:15, a spus:

Acest mesaj a fost editat de HerghelegiuVlad pe: 17 martie 2011 - 13:20.

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare