Ce televiziune mai ia nastere la Galati. Una in slujba omului bun
Daca unora cica le merge rau, si aici ma refer de exemplu la deputatul Pintea a carui televiziune cam scirtiiie din diferite motive, altii se pare ca sunt pe cai mari. Si aici ma refer la partea materiala. Asa cred ca se explica faptul ca unii isi realizeaza in sfirsit visul portocaliu de a si trage televiziune, mijloc cu care spera sa isi realizeze visul de a deveni primar. Pentru cei care inca nu stiti noutatea care circula de citeva zile prin tirg, deja se fac angajari la noua televiziune care ar putea avea deviza “In slujba omului bun“ si a carei lansare gurile rele dar bine informate spun ca va avea loc la inceputul lunii aprilie. Studiorile vor fi undeva in apropierea Plajei Dunarea, mai exact cica pe terenul unei societati despre care omul bun zice ca nu mai are nici in clin nici in mineca cu ea. Aceleasi guri rele mi au mai spus ca seful ar urma sa fie un om care a lucrat ca director la un post local de televiziune foarte cunoscut si care ar detine o functie deloc de neglijat la nivelul organizatiei muncipale portocalie. Ca sa dau un indiciu numele lui incepe cu R si se termina cu a. Dar despre echipa care va lucra la noua televiziune voi scrie zilele urmatoare.
Ceea ce vreau sa mai spun este ca gurile rele mi au zis ca omul bun ar fi singurul investitor, pentru ca cei al caror nume a mai fost vehiculat ca potentiali investitori nu mai intra in joc, si aici ar fi vorba de presedintele CJ Braila, social democratul Bunea Stancu, de presedintele CJ Vrancea, social democratul Marian Oprisan si de parlamentara pedelista tot de Vrancea, Sorina Placinta.
http://nepasadegalat...jba-omului-bun/

Sus