Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Jocurile pe calculator - necesitate sau plăcere

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
2 răspunsuri la acest subiect

#1 Insidergames

Insidergames

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 1 Mesaje:

Adăugat 04 aprilie 2011 - 21:00

Zilele trecute am gasit un articol legat de jocurile pe calculator, cat de benefice sau nu sunt fata de utilizatorul lor.E adevarat ca iti ocupa de la cateva minute sau pana la cateva ore din zi... dar in acelasi timp se reflecta foarte bine asupra increderii in sine, ridica moralul, transformand o zi mohorata intr-una de mare realizari si impliniri personale... astept pareri si opinii.

#2 riaji

riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.485 Mesaje:

Adăugat 05 aprilie 2011 - 15:08

Asta trebuie sa fie o gluma foarte proasta. Cum naiba sa se reflecte asupra increderii in sine si sa-ti ridice moralul? Poate doar in confruntarea cu sinele jucatorului, pentru ca, cu cat te afunzi mai tare in joc, cu atat mai mult te indepartezi de realitatea cotidiana. Iar pentru majoritatea pustilor de 7-10-15 ani, nu e tocmai benefic sa dai cu capul de niste probleme/scenarii cu cativa ani mai tarziu decat in mod natural, doar pentru ca vrei sa amani momentul, sau pentru ca nu mai poti de bine ce-o duci in lumea Wow.
You are the only one who creates your reality.

#3 AndreiM

AndreiM

Administrator

• Administrativ
  • 2.580 Mesaje:

Adăugat 05 aprilie 2011 - 15:10

Riaji, acel mesaj este un soi de reclamă. Mă rog, era căci am șters acel thumbnail cu linkul siteului respectiv.

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare