Buna ziua si bine v-am gasit.M-ar interesa si pe mine daca stie cineva in ce sate din judetul Galati se organizeaza la sfarsit de saptamana targuri.As vrea sa vand si eu imbracaminte, incaltaminte poate si menaj in astfel de targuri si as dori sa stiu ce conditii trebuie sa indeplinesc si de ce acte am nevoie.Ma poate ajuta cineva cu o informatie?
Bun venit pe Forum Gălățeni.net
![]() |
Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare. |
Targuri in Galati
Inițiat de către
Neculay
, 31 mai 2011 12:08
1 răspunsuri la acest subiect
Adăugat 31 mai 2011 - 12:08
Buna ziua si bine v-am gasit.M-ar interesa si pe mine daca stie cineva in ce sate din judetul Galati se organizeaza la sfarsit de saptamana targuri.As vrea sa vand si eu imbracaminte, incaltaminte poate si menaj in astfel de targuri si as dori sa stiu ce conditii trebuie sa indeplinesc si de ce acte am nevoie.Ma poate ajuta cineva cu o informatie?
Adăugat 01 iunie 2011 - 16:26
Daca stai in galati (oras) ai putea sa mergi in Talcioc-ul situat in micro39c aproape de valea spre filesti pe drumul de centura , undeva pe langa billa2 , numai sambata si duminica incepand cu ora 6-7 pana la 12-13 maxim , e 5 lei de inchiriat o taraba ca sa poti vinde! Numai bine
Acest mesaj a fost editat de mihai20 pe: 01 iunie 2011 - 16:27.
0 utilizator(i) citesc acest subiect
0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

Sus