Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Marlanii care sparg seminte

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
5 răspunsuri la acest subiect

#1 kholaps

kholaps

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 55 Mesaje:

Adăugat 15 iunie 2011 - 17:57

De cand sa incalzit afara si eu ca tot romanu in parc  cu  copilu.
Am observat ca e la moda sa crapi seminte   pe strada in  autobuz  la iarba verde si surpriza: ,
,,in parc" care si asa e vai mama lui
Acu vreo 2  zile merg in parcul de la,Turn' vad  2  mamai la poarta  crosetasera deja un  covoras de coji.
intru in parc alta mamaie ,pe o banca  un domn  dupa figura spuneai ca e intelectual:))
(nu garantez asa banui eu ca arata   intelectualii) ,omu mai cizelat nu le lasa direct in fata bancii pe care sedea le dadea tacticos cu   piciorul sub banca.
data vii toare   iau  aparatu la mine si  ii trec la panoul rusinica promit

#2 daisy

daisy

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 42 Mesaje:

Adăugat 15 iunie 2011 - 20:20

Vizualizați mesajulkholaps, pe 15 iunie 2011 - 17:57, a spus:

De cand sa incalzit afara si eu ca tot romanu in parc  cu  copilu.
Am observat ca e la moda sa crapi seminte   pe strada in  autobuz  la iarba verde si surpriza: ,
,,in parc" care si asa e vai mama lui
Acu vreo 2  zile merg in parcul de la,Turn' vad  2  mamai la poarta  crosetasera deja un  covoras de coji.

Cojile de seminte sunt luate de vant, a doua zi chiar nu le mai gasesti, dar ce spuneti despre persoanele care vin cu cainii in parc si "merg la toaleta" la groapa cu nisip unde se joaca copiii sau pe sub leagane !?
"TO ERR IS HUMAN, TO FORGIVE DIVINE"

#3 Relu

Relu

Moderator

• Moderator forum
  • 3.693 Mesaje:

Adăugat 15 iunie 2011 - 23:18

mârlani e puțin spus... se sparg semințe pe stradă într-o veselie... de Paști, era plină faleza de persoane puse la patru ace ce mergeau cu punga de semințe în mână...
Imagine adăugata

Ești liber să te exprimi, dar niciodată nu vei exprima altceva decât ceea ce ești.

#4 LaurX82

LaurX82

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 210 Mesaje:

Adăugat 16 iunie 2011 - 14:00

Nu prea inteleg ce treaba are ca uni mananca semintii in public ??? Bine ca e frumos sa fumezi in locuri publice langa nefumatori, normal e interzis de lege, dar... Sunt alte lucruri mai grave care se fac in public decat mancatul semintelor. Din cate stiu eu, mancatul semintelor in public nu e ilegal, fiecare mananca ce vrea. :)
E mai rusinos sa arunci o hartie pe strada sau sa scuipi pe strada sau sa stai cu picioarele pe banca si altele.

Ca fapt divers, nu mananc seminte, nu ca nu imi plac, ma enerveaza, e migalos :d

#5 Mihai Costache

Mihai Costache

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 26 Mesaje:

Adăugat 16 iunie 2011 - 20:37

Vizualizați mesajulcosx25, pe 16 iunie 2011 - 14:00, a spus:

Nu prea inteleg ce treaba are ca uni mananca semintii in public ??? Bine ca e frumos sa fumezi in locuri publice langa nefumatori, normal e interzis de lege, dar... Sunt alte lucruri mai grave care se fac in public decat mancatul semintelor. Din cate stiu eu, mancatul semintelor in public nu e ilegal, fiecare mananca ce vrea. :)
E mai rusinos sa arunci o hartie pe strada sau sa scuipi pe strada sau sa stai cu picioarele pe banca si altele.

Ca fapt divers, nu mananc seminte, nu ca nu imi plac, ma enerveaza, e migalos :d

Nu e urat faptul ca mananca seminte... E urat faptul ca nu aduna cojile in ceva... Ce ramane in urma e dezastru si strica imaginea parcului respectiv!
Noi nu furam! cand e greu... ne adaptam!

#6 Relu

Relu

Moderator

• Moderator forum
  • 3.693 Mesaje:

Adăugat 16 iunie 2011 - 20:40

e urât omul care scuipă... care nu-și șterge cojile de semințe de la colțul gurii...
Imagine adăugata

Ești liber să te exprimi, dar niciodată nu vei exprima altceva decât ceea ce ești.

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare