Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

rude necunoscute

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
4 răspunsuri la acest subiect

#1 mariuca

mariuca

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 2 Mesaje:

Adăugat 06 august 2011 - 00:18

Buna seara tuturor.

Ma numesc Mariuca si sunt noua pe forumul Dvs,nu sunt din Galati si nici din apropierea Galatiului.Dar pt. ca imi caut rudele din Galati m-am gandit ca poate forumul acesta imi va fi de ajutor. De aceea apelez la toti Galatenii care au buna credinta sa ma ajute sa gasesc ceva informatii depre rudele mele.Detin din pacate foarte putine informatii si de aceea o sa scriu ceea ce stiu despre rudele din partea tatalui meu.
Familia se numeste DIMITRIU
- au fost 3 copiii in familie dintre care 2 baieti si 1 fata
- baietii se numeau  Mihai(tatal meu inginer horticultor) si Ticu(inginer Naval in Galati)
- fata s-ar numi Tica si a fost/este directoare la o fabrica de lapte undeva prin vestul romaniei (din pacate nu stiu in ce oras)
- tatal meu a trait in Vaslui si in Adjud: a murit in 1989 in Adjud
Din pacate eram prea mica la vremea aceea si nu am avut ocazia sa-mi cunosc tatal mai bine. De aceea dorinta mea cea mai mare este macar sa-mi cunosc rudele din partea tatalui meu. Din pacate mama si fam. tatalui meu nu s-au inteles niciodata, tocmai de aia de mai bine de 20 de ani stiu ca am niste rude prin Galati dar pe care nu i-am intalnit/vazut niciodata.
V-as ruga din toata inima daca, crede-ti ca aveti informatii depre fam. aceasta va rog fara nici o obligatie sa-mi scrie-ti pe forum sau macar sa-mi da-ti un indiciu unde ii pot gasi/contacta.

Va multumesc din toata inima!

Mariuca

#2 George

George

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.916 Mesaje:

Adăugat 06 august 2011 - 01:50

Eu sunt din Braila si maine am drum la Galati. O sa trec dimineata pe la Posta si pe la Palatul Telefoanelor si sa vad daca pot arunca o ocheada in cartea de telefon si daca reusesc o sa va comunic in mesaj privat toate numerele de telefon ale familiilor cu acest numar.

#3 mariuca

mariuca

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 2 Mesaje:

Adăugat 06 august 2011 - 09:30

va multumesc tare mult....sper sa gasiti ceva care-mi fa fi de folos.

O zi buna
Mariuca

#4 George

George

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.916 Mesaje:

Adăugat 08 august 2011 - 17:57

Scuze, am gasit posta inchisa. O sa incerc in cursul acestei saptamani ca o sa mai am drum la Galati.

#5 George

George

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.916 Mesaje:

Adăugat 21 august 2011 - 02:17

Ti-am lasat mp.

0 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare