Buna seara tuturor.
Ma numesc Mariuca si sunt noua pe forumul Dvs,nu sunt din Galati si nici din apropierea Galatiului.Dar pt. ca imi caut rudele din Galati m-am gandit ca poate forumul acesta imi va fi de ajutor. De aceea apelez la toti Galatenii care au buna credinta sa ma ajute sa gasesc ceva informatii depre rudele mele.Detin din pacate foarte putine informatii si de aceea o sa scriu ceea ce stiu despre rudele din partea tatalui meu.
Familia se numeste DIMITRIU
- au fost 3 copiii in familie dintre care 2 baieti si 1 fata
- baietii se numeau Mihai(tatal meu inginer horticultor) si Ticu(inginer Naval in Galati)
- fata s-ar numi Tica si a fost/este directoare la o fabrica de lapte undeva prin vestul romaniei (din pacate nu stiu in ce oras)
- tatal meu a trait in Vaslui si in Adjud: a murit in 1989 in Adjud
Din pacate eram prea mica la vremea aceea si nu am avut ocazia sa-mi cunosc tatal mai bine. De aceea dorinta mea cea mai mare este macar sa-mi cunosc rudele din partea tatalui meu. Din pacate mama si fam. tatalui meu nu s-au inteles niciodata, tocmai de aia de mai bine de 20 de ani stiu ca am niste rude prin Galati dar pe care nu i-am intalnit/vazut niciodata.
V-as ruga din toata inima daca, crede-ti ca aveti informatii depre fam. aceasta va rog fara nici o obligatie sa-mi scrie-ti pe forum sau macar sa-mi da-ti un indiciu unde ii pot gasi/contacta.
Va multumesc din toata inima!
Mariuca

Sus