Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Cofetarii in Galati Braila

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
3 răspunsuri la acest subiect

#1 djabar1523

djabar1523

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 193 Mesaje:

Adăugat 15 august 2011 - 21:14

Vreau sa incep si eu un proiect nou si ma intereseaza cofetariile din zona Galati - Braila.
Eventual o adresa aproximativa si date de contact daca se poate.
Incep eu cu
1 Dragos Rosu
2. Cookies
3. Chip & Daly
4. Select - Braila (multumesc lui George)

Acest mesaj a fost editat de djabar1523 pe: 15 august 2011 - 22:22.

http://www.pokerclubgalati.com/ - Comunitatea jucatorilor de poker din Galati.

#2 George

George

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.916 Mesaje:

Adăugat 15 august 2011 - 22:14

Stiu ca in Braila exista o cofetarie Select care are2 filiale. Una fix in Bariera Calarasilor vizavi de Catedrala (cea din centru s-a mutat acolo) iar a 2-a undeva vizavi de Piata Concordia. Mai e o cofetarie care habar n-am cum se numeste da ma voi interesa, pe strada General Eremia Grigorescu langa biserica. (are preturile un pic mai mari ca la Select)
In Galati stiu de cofetaria Chip & Daly prin Centru da nu mai stiu exact locul. Din cate tin eu minte am vazut-o o data din autobuzul 102. Acum probabil ca doar 105-ul trece prin fata ei. Sau nu mai trece nimic. Tin minte ca acum vreo un an jumate sau 2 cand 102-ul autobuz era deviat pe la Albatros. Dupa Albatros urma Centru si atunci trecuse prin fata ei.

Acest mesaj a fost editat de George pe: 15 august 2011 - 22:19.

#3 LauraC

LauraC

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 8 Mesaje:

Adăugat 16 august 2011 - 11:18

Nu stiu despre ce proiect este vorba, dar incearca si la Casa Dulciurilor. www.casadulciurilor.ro. Sunt, cu siguranta, mai buni decat Cucky's. ii gasesti in statia de autobuz din Tiglina II.

#4 George

George

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.916 Mesaje:

Adăugat 31 ianuarie 2012 - 23:47

Braila:

Poem Caffe
Macul Rosu

Am mai gasit pe un site alte cateva dar nu sunt sigur daca celelalte mai functioneaza. Cand se va imbunatati vremea si va fi buna de plimbare, am sa le verific. Promit.

0 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare