Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Maricel Oancea a (fost) demisionat din PNL

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
1 răspunsuri la acest subiect

#1 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 36.991 Mesaje:

Adăugat 07 septembrie 2011 - 22:44

Maricel Oancea a (fost) demisionat din PNL
Fostul sindicalist şi-a depus astăzi demisia din PNL, pierzându-şi astfel şi funcţia de consilier local.
Motivul demisiei este legat de modul cum votează anumite hotărâri de Consiliu Local şi faptul că nu este agreat de candidatul USL, Marius Stan. Surse din interiorul partidului ne-au spus că neînţelegerile dintre Marius Stan şi Maricel Oancea ar dura de aproximativ o lună. Acesta a mai fost acuzat de partid că ar avea anumite simpatii pentru PSD.
Astăzi, consilierul a fost anunțat că va fi exclus din PNL, daca nu-si da demisia.
Maricel Oancea este consilier local din 2008 şi membru în biroul politic judeţean PNL.
adevarul.ro
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#2 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 36.991 Mesaje:

Adăugat 08 septembrie 2011 - 00:19

Maricel Oancea a demisionat din PNL
Fostul lider sindical Maricel Oancea şi-a depus ieri demisia din PNL. Oancea a participat marţi după-amiază la şedinţa de îndată a Consiliului Local, dar se gândea deja să spună adio carnetului de partid. Ceea ce a şi făcut. Renunţarea la cariera politică liberală va atrage după sine şi pierderea mandatului de ales al Galaţiului, dar Oancea nu regretă acest lucru.
„Renunţ la tot pentru că vreau libertate! Fac acest gest din cauza diferenţelor ireconciliabile dintre mine şi domnul Marius Stan. Discuţiile dintre mine şi domnia sa durează de ceva timp şi sunt legate de modul în care am votat la anumite proiecte de hotărâre, începând cu cele care vizau Apaterm. Nu pot să votez aşa cum îmi dictează cineva. Din acest moment, mă consider demisionar. Îi respect pe majoritatea foştilor mei colegi de partid şi pe domnul preşedinte Dobre, dar nu mai pot accepta situaţia şi continua în PNL”, ne-a declarat Maricel Oancea.
Echipa de consilieri locali PNL va fi completată cu tânărul Raul Mihailov, de profesie medic, absolvent al Facultăţii de Medicină din Galaţi.
viata-libera.ro
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

0 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare