Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

politistii prosti

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
Nici un răspuns la acest subiect

#1 mambo

mambo

menbru di menbru

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.121 Mesaje:

Adăugat 01 octombrie 2011 - 20:19

azi, in Moeciu, un politist gras, tiganos si cu barba imi face semn sa trag pe dreapta. ma conformez.

- buna ziua, ag. pr. P. Florin, va rog sa-mi prezentati actele pt control
- ..........................

- de ce nu purtati centura?

- pt ca abia am iesit din pensiunea X si ma opresc peste 200 m la restaurantul Y

- asta nu e o scuza

- .......................

- de ce umblati cu CI in asa hal de deteriorata?

- pt ca la mine in oras intru in multe institutii si mi se solicita CI la poarta. daca nu mi l-ar cere nimeni, asa cum e in cazul dvs, ar fi aratat tipla.

- ......................................

- .....................................

- ca sa nu va stric concediul dandu-va amenda pt nepurtarea centurii de siguranta, o sa va scriu un PV de amenda pt CI deteriorata, care este mult mai mica.

imi inapoiaza permisul de conducere si pastreaza CI pt a completa PV-ul. eu raman la volan iar grasul se opreste la biroul sau, haionul portbagajului Loganului militienesc. dupa cca. 3-4 min imi face semn sa ma duc la el. ma conformez din nou.

- conf. art. ..... din OUG ...... ati fost sanctionat cu amenda in valoare de 40 de lei cu achitare a 50% din valoare in 48 de ore lucratoare.

in mom. urmator ii suna telefonul si urmeaza o convorbire de cca. 5 min. (lipsa de respect??). apoi:

-d-le, daca n-as fi fost politiist, credeti ca ma mai suna cineva pe mine?

- nu stiu...:-??

- va raspund tot eu la intrebare: nu ma mai suna nimeni domle.

normal, cine si-ar dori sa sune un prost care nici macar politai nu este??

=))
vrei parola?  ǝuıq ızǝʌ ıɐɯ nu ɐɔ pǝɹɔ

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare