Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Patru posturi de şefi sunt scoase la concurs de Primăria Galaţi

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
3 răspunsuri la acest subiect

#1 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 36.994 Mesaje:

Adăugat 02 octombrie 2011 - 09:35

Patru posturi de şefi sunt scoase la concurs de Primăria Galaţi
Funcţiile vizate sunt cele de şefi ale unor servicii foarte importante ale administraţiei publice locale: "Evidenţa Populaţiei", "Reparaţii Străzi, Siguranţa Circulaţiei şi Transport Urban", "Urmărie şi Executare Silită" şi "Direcţia Tehnică"
Concursul pentru postul de şef la "Evidenţa Populaţiei" (adică la Oficiul de stare Civilă),are loc pe 11, 12 şi 13 octombrie, la sediul din Bucureşti al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.
Pentru postul de şef al serviciului "Reparaţii Străzi, Siguranţa Circulaţiei şi Transport Urban" consursul se ţine la Primăria Galaţi, în perioada 19-21 octombrie.
Concursul pentru şefia serviciului "Urmărire şi Executare Silită"are loc tot la Primăria Galaţi, în intervalul 24-26 octombrie.
În fine, cel de-al patrulea post de şef disponibil este cel de la "Direcţia Tehnică", pentru care concurenţii vor fi testaţi în perioada 25-27 octombrie.
Salariul lunar brut de încadrare pentru fiecare dintre cele patru posturi menţionate nu depăşesc 2.500 de lei, însă salariul net, după aplicarea sporurilor şi indemnizaţiilor, poate ajunge şi la 4.000 de lei.
adevarul.ro
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#2 Webdesign Braila

Webdesign Braila

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 13 Mesaje:

Adăugat 14 octombrie 2011 - 13:36

Pai cel mai mult conteaza salariu BRUT... Ce iau eu in mana! Putin ma intereseaza ca netul e 1000 de euro... daca in stomacul meu ajunge 500 dupa ce ma fura statul !

Acest mesaj a fost editat de Webdesign Braila pe: 14 octombrie 2011 - 13:36.

#3 Legumix

Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.459 Mesaje:

Adăugat 14 octombrie 2011 - 17:00

Vizualizați mesajulWebdesign Braila, pe 14 octombrie 2011 - 13:36, a spus:

Pai cel mai mult conteaza salariu BRUT... Ce iau eu in mana! Putin ma intereseaza ca netul e 1000 de euro... daca in stomacul meu ajunge 500 dupa ce ma fura statul !

=)) e taman pe dos  8-}  brutul este impozabil, iar netul - ce mai ramane in portofel  m/

#4 AdiTZA

AdiTZA

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 642 Mesaje:

Adăugat 14 octombrie 2011 - 20:35

Vizualizați mesajulWebdesign Braila, pe 14 octombrie 2011 - 13:36, a spus:

In acest caz, ramai tu cu BRUTUL in mana...eu salariul mi-l negociez NET, intotdeauna le-am inchis gura angajatorilor cand le-am spus ca nu ma intereseaza un salariu de 2000-3000 LEI BRUT...ma intereseaza doar salariul cu care raman in mana...adica NET!!!
Life is too short to be a fuckin' idiot...Do something!!!
Some people are alive simply because it is illegal to shoot them!

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare