Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Agenţii imobiliari contestă subvenţiile pentru căldură

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
3 răspunsuri la acest subiect

#1 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 36.994 Mesaje:

Adăugat 07 octombrie 2011 - 23:19

Agenţii imobiliari contestă subvenţiile pentru căldură
Unii agenţi imobiliari din Galaţi privesc din alt unghi de vedere, decât cel comun, subvenţiile la caldură. Pentru impulsionarea pieţei imobiliare, consideră ei, subvenţiile la caldură ar trebui eliminate. Astfel persoanele cu venituri mici ar ajunge să acumuleze datorii şi, nevoiţi să-şi vândă locuinţele, s-ar muta la ţară, fapt care ar duce la repopularea satelor. „I-am învăţat pe toţi puturoşii să stea în apartamente, fără să muncească. Ei adună debite, iar statul le plăteşte ajutoare şi întreţinerea. Dacă nu ar avea subvenţii , aceşti oameni şi-ar vinde apartamentele şi ar pleca la ţară. Satele ar înflori, apartamentele s-ar vinde mai repede, s-ar face mai multe tranzacţii şi s-ar încasa mai mulţi bani la buget" a spus Vlad Marin, administratorul unei agenţii imobiliare din Galaţi.
Am solicitat şi părerea reprezentantului unei din cele mai defavorizate categorii sociale, lui Vasile Panţur, preşedinte al Alianţei Pensionarilor pentru conciliere din Galaţi. „Este o totală discriminare pentru pensionari şi pentru cei care au construit această ţară. Nu au dreptul să ne trimită să locuim la ţară, pentru că aici am muncit, aici am construit. Subvenţia este necesară şi este normală, pentru că aceşti oameni sunt cetăţeni ai României şi trebuie susţinuţi",a spus Vasile Panţur, preşedintele Alianţei Pensionarilor pentru Conciliere.
adevarul.ro
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#2 gabi

gabi

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 170 Mesaje:

Adăugat 08 octombrie 2011 - 07:53

rar citesc asemenea inepții. afirmațiile specimenului ăsta nu reprezintă părerea vreunui personaj reprezentativ pentru categoria asta profesională, cum reiese din titlu (”Agenţii imobiliari contestă subvenţiile...”), ci a unui individ hapsân care, în spatele afirmațiilor lui, spune de fapt că i-ar place ca epurarea asta a ”puturoșilor” să se facă prin firma lui, ca să-și umfle buzunarele din comisioane. tare-mi mai sună apropiat cu echilibrarea balanței de plăți prin ”ieșirea din sistem” a pensionarilor.

am urmat linkul, poate specimenul (dacă articolul nu e vreo invenție) are și vreo fotografie pe acolo, că cine știe cum ne-om intersecta drumurile vreodată.

#3 AdiTZA

AdiTZA

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 642 Mesaje:

Adăugat 08 octombrie 2011 - 08:38

Nenorocitul asta a uitat cand prasea prin papusoi si se invelea cu panusi. L-a adus ma-sa la oras sa faca liceul si acum se da mare orasean...Poate aflam la ce agentie e patron...
Life is too short to be a fuckin' idiot...Do something!!!
Some people are alive simply because it is illegal to shoot them!

#4 gabi

gabi

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 170 Mesaje:

Adăugat 08 octombrie 2011 - 08:53

... , Țiglina I, bloc A... .

am pus trei puncte ca să nu mă acuze Andrei că-i fac reclamă. există google. ce mă amuză este că mai apare în cel puțin un articol pe la adevărul.ro în care este descris drept administratorul uneia din cele mai vechi agenții din Galați. mai spun doar că marele analist imobiliar are sediul perete în perete, aproape, cu Librăria Adevărul.

Acest mesaj a fost editat de gabi pe: 08 octombrie 2011 - 09:09.

0 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare