Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Trupa Phoenix a uitat să-şi plătească hotelul la Galaţi!

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
16 răspunsuri la acest subiect

#1 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 36.994 Mesaje:

Adăugat 10 octombrie 2011 - 21:11

Trupa Phoenix a uitat să-şi plătească hotelul la Galaţi!
Monştrii sacri ai rock-ului românesc, timişorenii de la Phoenix, au uitat să-şi achite cazarea, după concertul susţinut la Galaţi, pe 1 iunie. După mai bine de patru luni, hotelul nu şi-a primit banii aferenţi închirierii celor 11 camere către membrii trupei şi ai staffului.
Grupul de firme Galtour Dunărea, firma care deţine hotelul cu priocina a hotărât să acţioneze în instanţă pentru a-şi recupera datoria. Culmea este că respectiva datorie se ridică la aproximativ 800 de euro. "Mult apreciata trupa Phoenix a uitat să achite contravaloarea serviciilor de cazare şi masă de care a beneficiat în perioada 31.05-02.06.2011 la Galaţi. Solicitarea de cazare a fost înaintată prin intermediul companiei de impresariat Fotogravura reprezentată de dl. Mohi Younes", se arată într-un cominicat dat publicităţii de Galtour.
Elena Miron, directoarea hotelului, ne-a explicat exact cum au sta lucrurile. "Membrii trupei Phoenix şi staff-ul lor, in total 11 persoane, au fost cazaţi şi au beneficiat de servicii de masă în cadrul Hotelului Galaţi în valoare de 4357,4 lei. Până în acest moment, au ramas neachitaţi 3357,4 lei, firma SC Fotogravura SRL achitând doar 1000 lei în contul unei facturi emise în data de 31.05.2011. Încercarile si eforturile noastre de recuperare a datoriei pe cale amiabilă au rămas până în prezent fără niciun rezultat", a explicat aceasta.
Pe de altă parte, Mohi Younes, omul de legătură al firmei care s-a ocupat de organizarea acestui concert susţine că trupa Phoenix nu are nicio legătură cu acest scandal. "Am vorbit şi cu domnul Covaci, cel care este reprezentantul oficial al trupei. Phoenix nu are nicio legătură cu cazarea de la Galaţi. Firma organizatoare este cea care se va ocupa de stingerea acestei datorii. Pe de altă parte, nu mi se pare normal ca acesta să fie un subiect de presă", a spus acesta.
Culmea este că FotoGravura, firma care a organizat concertul din Galaţi este reprezentată de Mohi Younes, impresarul trupei Phoenix. Deşi impresarul susţine că nu a fost niciodată contactat de reprezentanţii hotelului pentru stingerea acestei datorii, mailurile trimise de directoare demonstrează contrariul.
"Suntem dezamăgiţi de lipsa de seriozitate a impresarului dar şi a liderului formaţiei care în mai multe rânduri au promis că îşi vor onora obligaţiile de plată. Suntem obligaţi şi pe această cale să le comunicăm hotărârea noastră de a apela la toate mijloacele legale pentru recuperarea debitului", a mai spus Elena Miron.
adevarul.ro
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#2 riaji

riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.488 Mesaje:

Adăugat 10 octombrie 2011 - 23:55

Vai, Doamne.. incotro se indreapta lumea? A luat-o in gurita nenea Sandu Traian de 800 de euro? Mai lipseste sa isi ia Marcel Pacuraru teapa in cazinou si Catalin Chelu sa fie furat cu 50 de bani la tarabe in Piata Mare (asta uitand de 'teapa' de acu` cativa ani a lui Boghici sau de ultima isprava a lui Mangalea, obligat sa scoata banutii din buzunare pentru stat) si putem numi perioada asta "a doua venire a Mantuitorului"..

Acest mesaj a fost editat de riaji pe: 11 octombrie 2011 - 00:04.

You are the only one who creates your reality.

#3 Mikka

Mikka

SuperModerator

• Moderator forum
  • 2.276 Mesaje:

Adăugat 11 octombrie 2011 - 18:25

@riaji
Care e limita pana la care putem sa nu platim? :)
Ca Sandu Traian a luat (pana acum) o tzeapa de 800 de euro, e irelevant. Astia nu au platit, e clar, dar poate ca alta data, altcineva s-ar putea sa fie obligat sa dea banii "inainte" doar pentru ca niste pacalici au crezut ca fac o mare smecherie tzepuind un hotel cu 800 de euro.
Asta apropo si de cum sunt priviti romanii in lumea civilizata.
Nu judecati oamenii dupa cei cu care se aduna. Nu uitati ca si Iuda avea amici ireprosabili (Ernest Hemingway)

#4 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 36.994 Mesaje:

Adăugat 11 octombrie 2011 - 19:03

Trupa Phoenix şi-a plătit datoria de-abia la sesizarea presei
Firma care a organizat concertul celor de la Phoenix, FotoGravura, a plătit datoria către grupul de firme Galtour Dunărea, de-abia după ce a fost contactată de presă.
Reamintim că trupa Phoenix avea o datorie către grupul de firme Galtour, reprezentânt cazarea aferentă celor două zile petrecute la Galaţi. "Mult apreciata trupa Phoenix a uitat să achite contravaloarea serviciilor de cazare şi masă de care a beneficiat în perioada 31.05-02.06.2011 la Galaţi. Solicitarea de cazare a fost înaintată prin intermediul companiei de impresariat Fotogravura reprezentată de dl. Mohi Younes", se arăta într-un cominicat dat publicităţii de Galtour.
În cursul zilei de ieri, firma Fototgravura a achitat restanţele.
adevarul.ro
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#5 riaji

riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.488 Mesaje:

Adăugat 12 octombrie 2011 - 09:03

Nu e vorba de limite de genul asta, Mikka, nu incurajez astfel de obiceiuri.
Aici e vorba de aceeasi justitie (mai mult personala) prin presa pe care o inteleg pacalicii de patroni proaspeti & capitalisti, de genul lui Sandu Traian. Dar fiecare firma isi castiga/pierde clientela in functie de modul in care se comporta cu ea, iar Galtour da dovada de naivitate comunista prosteasca, plangandu-se ca un copil retardatat in presa, in loc sa faca demersurile legale. Pai daca aia de la Phoenix ar fi baieti destepti, i-ar da in judecata si ar scoate mai mult de 800 de euro de pe urma lu nea` Sandu (care putea foarte bine sa dea firma reprezentanta a trupei in judecata pentru prejudiciul respectiv, nu sa incerce sa-i faca de cacao si sa se faca el insusi de ciocolata pentru banii pe care si-i scoate oricum intr-o ora de la casa de amanet din colt..), care a incercat mai degraba sa le faca rau decat sa-si recupereze paguba.
Asta este: omul sfinteste locul si din partea mea n-are decat sa-si piarda toti clientii, nu doar pe cei carora le va cere banii inainte.

Acest mesaj a fost editat de riaji pe: 12 octombrie 2011 - 09:05.

#6 silviudeep

silviudeep

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 645 Mesaje:

Adăugat 12 octombrie 2011 - 11:35

Tare sunt curios cand/daca vei avea si tu o firma, si uita un client "serios" precum exemplul de mai sus sa faca plata, ce vei mai zice. Este cat se poate de simplu, ai beneficiat de un serviciu TTREBUIE sa-l platesti. Firma prejudiciata are voie sa faca absolut orice, in termenii legii deisgur :) , sa-si recupereze creantele! Nu mai vb ca au "uitat" cateva luni sa achite factura. AU fost baieti destepti ca au apelat la presa... In final, e plina lumea de tepari...
THIRST SYSTEMS GALATI - Partener ELECTRA
Interfoane Blocuri, Vile de la 80 LEI/ap

#7 Derago

Derago

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 187 Mesaje:

Adăugat 12 octombrie 2011 - 15:58

Corect Silviu! In plus, un proces ar fi durat foarte mult timp.

#8 riaji

riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.488 Mesaje:

Adăugat 12 octombrie 2011 - 21:12

Deci, Derago, legea e pentru fraieri, nu? Pentru jmecheri merge reclama prosteasca cu articolul facut la comanda (chiar si pentru 800 euro), iar abia la urma, daca nu trece cu vrajeala/intoxicarea/amenintarile, investim si-n demersurile legale. Ma intreb, tu ti-ai permite sa faci asta (sa te smiorcai zi de zi in presa, la fel de des si de usor ca Sandu Traian) daca ti-ai lua-o in freza?
Asa e, Silviu, cu serviciile si plata intr-o tara ca Romania? Ei bine, nu la fel sta situatia si cu asfaltul de pe autostrada firmei Bechtel, de exemplu, pe care-l platim fara sa-l vedem sau sa-l simtim cum trebuie? Sau cu statul la coada pentru a-ti plati taxele si impozitele? Sau, in cazul patronului din articolul de mai sus, cu biletele vandute la suprapret sindicatelor, ca sa-si faca plinul? Pun pariu ca daca eu/tu/orice alt fraier de rand ar avea o firma sanatoasa, n-ar avea loc in vecii vecilor la contractele cu institutiile statului, oricat de buna ar fi oferta si serviciul pe care l-am presta. In schimb ei o fac cu nonsalanta si tupeu fantastic, si cand cineva le-o intoarce (ca in cazul de fata), imediat sar ca arsi, invocand tot ce e cazul. Se pare ca nu sunt singurii care nu s-au saturat in 20 de ani de furat (pentru ei) si, in culmea tupeului, nici nu omit sa ne dea lectii de capitalism prin presa. Ei bine, daca voi sunteti de acord cu practicile astea, eu nu-s si repet: ma bucur si sper sa-si ia cat mai multe tepe de genul. Cat despre legea la care limitai "orice-ul" firmei pagubite, daca aia de la Phoenix (trupa, nu reprezentantul lor, indiferent despre cine vorbim) vor fi baieti destepti, il vor beli pe nea` caisa asa cum merita, tocmai in baza ei.

Acest mesaj a fost editat de riaji pe: 12 octombrie 2011 - 21:13.

#9 silviudeep

silviudeep

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 645 Mesaje:

Adăugat 13 octombrie 2011 - 00:08

hais a nu deviem :)

Nu cunoaste nimeni detaliile legate de afacerile biaetilor destepti. SI aici e un alt subietct.
Cu ce anume gresesti daca dai in presa detalii legate de niste servicii neachitate??  CUm ti-am zis, sa ai si tu o firma si sa nu ti se achite serviciile sa vezi ce frumos e... Sa tinem cont ca aici bafta a fost ca erau persoane publice...

#10 mambo

mambo

menbru di menbru

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.121 Mesaje:

Adăugat 13 octombrie 2011 - 09:21

@riaji
nimeni nu e mai presus de lege (cel putin teoretic). c-o fi el Sandu un nene care merita multe taci... nu e treaba noastra sa-l judecam. gaozarii aia care tipa-n microfoane trebuiau sa-si achite datoria. sau se gandeau ca o sa intervina pt ei marinarul suprem sa le sponsorizeze ghilabaua precum a facut cu colegul lor care a bagat rachiu in el pana i-a pocnit ficatul. pagubitul avea tot dreptul sa faca publica isprava alcoolicilor depravati. si eu am de recuperat vreo 2000 de euro de la un mare ziarist local si abia astept momentul potrivit sa-l "pocnesc" in fata colegilor sai.
vrei parola?  ǝuıq ızǝʌ ıɐɯ nu ɐɔ pǝɹɔ

#11 riaji

riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.488 Mesaje:

Adăugat 13 octombrie 2011 - 09:39

Da, silviu :)) Cu atat mai mult nu trebuie dat crezare 'informatiei', cu cat a luat calea presei dintr-o singura directie (a celui care se vrea pagubit).
Mambo, asta ziceam si eu si tocmai de aia trebuia sa-si vada de lege (pe care tot o invocati) si sa-i dea in judecata, nu sa vina sa planga ca o fata mare in fata publicului (iata si motivul pentru care DA, e treaba noastra si a cititorilor sa-l judecam cum credem de cuviinta).
Cat despre problema ta, daca vrei sa TACI, n-ai decat s-astepti mult si bine momentul imaginat de tine pentru a-l face de cacao pe respectivul. Dar iti recomand tot calea legala, avand in vedere ca si in Galati, ca in mai toata lumea, se face presa la comanda, iar breasla ziaristilor cu greu mai da 2 bani pe problemele lor interioare, mai ales cand vorbim de etica. Macar in instanta, cu 1-2 martori si-un inscris ai vreo sansa sa-ti recuperezi prejudiciul, ca dup-aia poate iti trece si supararea..

Acest mesaj a fost editat de riaji pe: 13 octombrie 2011 - 09:40.

#12 mambo

mambo

menbru di menbru

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.121 Mesaje:

Adăugat 13 octombrie 2011 - 10:10

dpdv legal l-am scapat pe respectivul (a expirat termenul). iar la instanta... te prinde pastele cailor. eu ma gandesc ca vor veni niste alegeri si lupul moralist va dori sa candideze intr-una din functiile administratiei locale. voi face atunci un banner cu o copie dupa contractul ce nu la respectat si-l voi atarna in oras.Imagine adăugata

#13 silviudeep

silviudeep

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 645 Mesaje:

Adăugat 13 octombrie 2011 - 12:03

@mambo succes !
@riaji, foarte usor se poate demonstra daca respectivii sunt datori! Exista niste facturi restante, contracte... :) Si din moment ce nu au negat este clar ca nu e nici un fel de presa la comanda aici! Sa nu fim mai catolici ca Papa!!

Acest mesaj a fost editat de silviudeep pe: 13 octombrie 2011 - 12:04.

#14 riaji

riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.488 Mesaje:

Adăugat 13 octombrie 2011 - 14:10

Mambo, frate, vina e numai a ta cu termenul. Dar.. de ce nu-i dai numele aici, ca doar nu te opreste nimeni/nimic si nici nu ai vreo mare branza de pierdut de pe urma neseriozitatii lui. Promit ca n-o sa-l votez nici eu :P
Silviu, de acord cu dovezile! Dar locul lor e in instanta! Insa la nemultumirea mea nu e vorba de niciun exces de zel si de vreo altceva asemenea (n-am pierdut nimic de pe urma lor in mod direct, inafara de nervi); punctam doar practicile lor in general, iar cazul de fata nu face exceptie.
Cred, insa, ca le-am dat mai multa atentie decat se cuvine personajelor pe care le acuz, asa ca n-o sa mai continui dezbaterea.

Acest mesaj a fost editat de riaji pe: 13 octombrie 2011 - 14:12.

#15 Legumix

Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.460 Mesaje:

Adăugat 13 octombrie 2011 - 15:15

Vizualizați mesajulriaji, pe 12 octombrie 2011 - 21:12, a spus:

Deci, legea e pentru fraieri, nu?

DA ! m/

#16 mambo

mambo

menbru di menbru

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.121 Mesaje:

Adăugat 13 octombrie 2011 - 19:53

asa e, vina e numai a mea, dar suntem off-topic.

#17 Derago

Derago

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 187 Mesaje:

Adăugat 13 octombrie 2011 - 22:03

Legea trebuie respectata de toata lumea. Ca unii nu o respecta asta e altceva.
Nu stiam ca, daca cineva te tepuieste si refuza sa-ti dea banii decat prin tribunale, iar tu te duci la gazeta cu povestioara, este o incalcare a legii. Gazeta este totusi o actiune mult mai rapida de rezolvare a pricinii. Eu personal mi-am rezolvat de doua ori problemele in acest mod.
In ambele cazuri trebuia sa ajung la un proces care se prevedea a fi de durata iar rezultatul era incert.

0 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare