Aditza, am confirmarea că duduia respectivă s-a urcat în mașină! Lucru văzut de mine după ce a terminat de bolborosit(scandal) și văzut și de colegii de la Știința Calculatoarelor care erau la fumat și care erau pe burtă de râs! În primul rând portiera mea ajungea la portiera spate-stânga a Matizului deci eram pe aceeași parte a șoferului ( lucru pe care am uitat să-l specific mai sus ). Donșoara a vrut doar să arate cine-i mai tare din parcare și atât. Dacă ea nu se putea urca în mașină, nici eu nu puteam să cobor, logic. Tu, conștient că altul nu găsește loc de parcare ce ai fi făcut? Ai fi ocupat 2 locuri sau ai fi parcat mai aproape chiar dacă accesul în mașină se face ceva mai greu? Cât despre treaba cu Mercedesul.. ai vorbit de toți banii sau doar ai vrut să faci afirmații gratuite. De când am început facultatea, Mercedesul e mașină de weekend din mai multe motive. Treaba s-a întâmplat cu Nubira. Dacă aș fi fost cu Mercedesul, aș fi parcat vorba ta pe 2 locuri.
Dacă îți găsești mașina zgâriată când ai parcat aiurea de blochezi vreun drum sau altceva grav, ar trebui să fii zgâriat pe față cu un pumn în mufă! Mașina face ce-i spui tu! Nu ai curaj să înfrunți persoana vinovată, nu ai timp de stat sau mai știu eu, un bilet în parbriz, un scuipat sau alte practici ar fi mai puțin mârlănești decât a zgâria o mașină pentru că sincer, dacă dintr-un motiv bine întemeiat aș parca aiurea astfel încât circulația să nu fie afectată și mi-aș găsi mașina zgâriată aș avea 2 variante pentru „ inteligent” , ori Poliție ori Spital! Și-apoi mulți șoferi „ corecți ” sunt și fac poate altele mai grave. Vrei tu să-mi spui că în traficul actual și parcările actuale poți fi corect?

Sus