Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Maşini lăsate în mijlocul străzii - Mitocanii din faţa Palatului de Justiţie

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
33 răspunsuri la acest subiect

#21 AndreiM

AndreiM

Administrator

• Administrativ
  • 2.582 Mesaje:

Adăugat 21 octombrie 2011 - 15:02

Aditza, am confirmarea că duduia respectivă s-a urcat în mașină! Lucru văzut de mine după ce a terminat de bolborosit(scandal) și văzut și de colegii de la Știința Calculatoarelor care erau la fumat și care erau pe burtă de râs! În primul rând portiera mea ajungea la portiera spate-stânga a Matizului deci eram pe aceeași parte a șoferului ( lucru pe care am uitat să-l specific mai sus ). Donșoara a vrut doar să arate cine-i mai tare din parcare și atât. Dacă ea nu se putea urca în mașină, nici eu nu puteam să cobor, logic. Tu, conștient că altul nu găsește loc de parcare ce ai fi făcut? Ai fi ocupat 2 locuri sau ai fi parcat mai aproape chiar dacă accesul în mașină se face ceva mai greu? Cât despre treaba cu Mercedesul.. ai vorbit de toți banii sau doar ai vrut să faci afirmații gratuite. De când am început facultatea, Mercedesul e mașină de weekend din mai multe motive. Treaba s-a întâmplat cu Nubira. Dacă aș fi fost cu Mercedesul, aș fi parcat vorba ta pe 2 locuri.

Dacă îți găsești mașina zgâriată când ai parcat aiurea de blochezi vreun drum sau altceva grav, ar trebui să fii zgâriat pe față cu un pumn în mufă! Mașina face ce-i spui tu! Nu ai curaj să înfrunți persoana vinovată, nu ai timp de stat sau mai știu eu, un bilet în parbriz, un scuipat sau alte practici ar fi mai puțin mârlănești decât a zgâria o mașină pentru că sincer, dacă dintr-un motiv bine întemeiat aș parca aiurea astfel încât circulația să nu fie afectată și mi-aș găsi mașina zgâriată aș avea 2 variante pentru „ inteligent” , ori Poliție ori Spital! Și-apoi mulți șoferi „ corecți ” sunt și fac poate altele mai grave. Vrei tu să-mi spui că în traficul actual și parcările actuale poți fi corect?

#22 AdiTZA

AdiTZA

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 642 Mesaje:

Adăugat 21 octombrie 2011 - 18:45

Vizualizați mesajulAndreiM, pe 21 octombrie 2011 - 15:02, a spus:

Cât despre treaba cu Mercedesul.. ai vorbit de toți banii sau doar ai vrut să faci afirmații gratuite. De când am început facultatea, Mercedesul e mașină de weekend din mai multe motive. Treaba s-a întâmplat cu Nubira. Dacă aș fi fost cu Mercedesul, aș fi parcat vorba ta pe 2 locuri.
Daca viata e privita altfel printr-un geam de Mercedes, atunci e nasol Glumesc, desigur...
Life is too short to be a fuckin' idiot...Do something!!!
Some people are alive simply because it is illegal to shoot them!

#23 AndreiM

AndreiM

Administrator

• Administrativ
  • 2.582 Mesaje:

Adăugat 21 octombrie 2011 - 20:05

Să nu crezi că nu am văzut însă tu mă cunoști foarte bine. Alții care nu ne cunosc pot interpreta.. despre asta era vorba! :d

#24 Legumix

Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.460 Mesaje:

Adăugat 21 octombrie 2011 - 20:31

in fata blocului unde locuiesc, a turnat primaria ciment...si a facut o "parcare" de poti intoarce 2 TIR-uri simultan.
DAR...inevitabil, se gaseste cate unul care sa-si lase masina in buza intrarii in parcare.
IN FIECARE SEARA altul....dar, in general, o proasta mica cu ford Ka  =)) ...o fi masina mica, dar tot ingusteaza intrarea.

mai fratilor...aproape jumate de parcare sta goala, iar tolomacul galatean, tot in usa parcarii isi lasa caruta. Doar asa, ca sa nu mearga prea mult pe jos.

#25 AdiTZA

AdiTZA

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 642 Mesaje:

Adăugat 22 octombrie 2011 - 08:04

Am observat si eu fenomenul in Mazepa :)) Dar ia gandeste-te, ai risca sa parchezi in interior si sa te blocheze cineva? Vorba ta, ciment de poti intoarce doua TIR-uri, dar, te risti sa parchezi in interiorul insulei? Trebuia turnat ciment numai pe margine si lasat un petic de iarba verde....sau nu trebiua turnat deloc ;)
Life is too short to be a fuckin' idiot...Do something!!!
Some people are alive simply because it is illegal to shoot them!

#26 DragomirAna-Maria

DragomirAna-Maria

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 64 Mesaje:

Adăugat 24 octombrie 2011 - 12:45

Asta vara la Popescu...Cazuri de genu asta deranjeaza ca stai tu dupa spanioloi sa isi cumpere lichid de parbriz...

Fișiere atașate

#27 Legumix

Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.460 Mesaje:

Adăugat 24 octombrie 2011 - 18:33

Vizualizați mesajulDragomirAna-Maria, pe 24 octombrie 2011 - 12:45, a spus:

Asta vara la Popescu...Cazuri de genu asta deranjeaza ca stai tu dupa spanioloi sa isi cumpere lichid de parbriz...

nope...ai stat dupa romanoi cu numar de tara civilizata.  =))

#28 Legumix

Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.460 Mesaje:

Adăugat 13 decembrie 2011 - 20:56

in seara asta, pe la orele 20, un porsche cayenne si un bmw faceau curse printre obstacole pe brailei....drum lunecos, ceata si depasiri riscante, schimb de benzi...toata emotia.
ce m-a uimit este ca, totusi, opreau la culoarea rosie a semaforului. 8-} Credeam ca vor zbura si pe acolo dar...unele reguli se mai respecta.

#29 DragomirAna-Maria

DragomirAna-Maria

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 64 Mesaje:

Adăugat 15 decembrie 2011 - 19:28

Vizualizați mesajulLegumix, pe 24 octombrie 2011 - 18:33, a spus:

nope...ai stat dupa romanoi cu numar de tara civilizata.  =))
daca stau bine sa ma gandesc ai dreptate...cocalarii sunt nascuti in Romania

#30 Funcky

Funcky

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 3 Mesaje:

Adăugat 15 ianuarie 2012 - 11:39

politia tre sa-si faca treaba sa dea amenzi pana numai au pasta in pixuri @-)

#31 Lutindar

Lutindar

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 2 Mesaje:

Adăugat 25 ianuarie 2012 - 20:59

Si astazi un idiot cu un tir a blocat un drum si a inzapezit 100 de masini. Oameni nu gandesc

#32 Legumix

Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.460 Mesaje:

Adăugat 25 ianuarie 2012 - 21:32

prea mare efortul :))
apropo...ce a fost cu explozia de politie locala azi?! pe toate strazile se vedeau patrule

#33 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 36.994 Mesaje:

Adăugat 26 ianuarie 2012 - 02:01

O fi fost vreun articol prin ziare :-?
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#34 Legumix

Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.460 Mesaje:

Adăugat 26 ianuarie 2012 - 19:11

neeeh, era procesul lui nati meir :O)

0 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare