Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Eugen Chebac va candida ca independent pentru un nou mandat la şefia CJ

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
1 răspunsuri la acest subiect

#1 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.012 Mesaje:

Adăugat 09 noiembrie 2011 - 12:50

Eugen Chebac va candida ca independent pentru un nou mandat la şefia CJ
Eugen Chebac, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi a anunţat miercuri că va candida pentru un nou mandat la CJ, dar nu din partea PSD, aşa cum a făcut în 2008, ci ca independent.
Potrivit lui Chebac, începând din acest moment, „poate începe orice negociere cu orice partid, dar şi cu societatea civilă, pentru susţinerea candidaturii mele”. Eugen Chebac şi-a motivat decizia prin faptul că „am epuizat toate şansele şi toate speranţele ca PSD să mă nominalizeze ca şi candidat pentru preşedinţia CJ. Pe de altă parte, ca orice preşedinte în funcţie, doresc să îmi continui proiectele începute în acest mandat la CJ. Îi asigur pe toţi că îmi voi continua aceeaşi atitudine echidistantă şi imparţială în privinţa alocării de fonduri primăriilor din judeţ”.
Declaraţia lui Eugen Chebac vine după ce, duminică, acesta a fost văzut în centrul oraşului, în compania senatorului PDL Marius Necula. Chebac a spus însă că întâlnirea cu senatorul PDL a fost una „personală” şi nu legată de un posibil sprijin în campania electorală, însă a precizat că până acum a primit semnale de susţinere a candidaturii sale ca independent din partea „tuturor partidelor”. Reamintim că PSD Galaţi a anunţat oficial, încă din vară, că a decis candidatul pentru CJ Galaţi în persoana doctorului Nicolae Bacalbaşa.
viata-libera.ro
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#2 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.012 Mesaje:

Adăugat 09 noiembrie 2011 - 15:19

Eugen Chebac demisionează din funcţiile de conducere din PSD pentru a candida ca independent la şefia CJ Galaţi
Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Eugen Chebac, a anunţat că demisionează din toate funcţiile de conducere din PSD şi că va candida ca independent la alegerile pentru preşedinţia CJ Galaţi din 2012.
Eugen Chebac a spus că rămâne membru PSD, dar demisionează din funcţiile de vicepreşedinte PSD Galaţi, membru în Comitetul Executiv al PSD şi membru al Consiliului Naţional PSD. "Vreau să anunţ că renunţ la toate funcţiile de conducere pe care le am în prezent în PSD, rămân membru PSD, dar la alegerile din 2012 voi candida ca independent la CJ. Subliniez că nu este vorba despre demisia din PSD. Gestul îl fac pentru a-mi putea duce până la capăt programul de dezvoltare durabilă a judeţului Galaţi, program asumat odată cu preluarea mandatului de preşedinte al CJ în 2008. Este o decizie personală şi care ţine cont şi de ultimele declaraţii făcute în urmă cu aproximativ o lună prin care precizam că voi merge până la capăt, până când toate şansele şi speranţele puse în PSD vor fi epuizate. Constat că ele s-au epuizat, că ceea ce am încercat cu decenţă şi bună înţelegere să rezolv în interiorul partidului a eşuat. Asigur locuitorii judeţului Galaţi că voi avea aceeaşi politică echilibrată şi echidistantă în distribuirea bugetelor astfel încât fiecare localitate a judeţului să aibă suportul material pentru a se dezvolta fără impedimente. Asigur toate grupurile politice membre ale Consiliului Judeţului Galaţi, inclusiv cel al PSD, de deschiderea mea şi pe viitor într-o justă şi echidistantă negociere a tuturor proiectelor de interes pentru gălăţeni”, a spus preşedintele CJ Galaţi, Eugen Chebac.
Şeful CJ Galaţi a mai spus că lasă deschise negocierile cu orice partid politic şi în special cu societatea civilă pentru sprijinirea candidaturii sale ca independent.
machiavelli.ro
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare