Mircea Geoană a fost exclus din PSD
Mircea Geoana a fost exclus din PSD. Informatia a fost anuntata chiar de Mircea Geoana, care a afirmat ca "din pacate, acest partid, atata vreme cat e condus din umbra de domnii Iliescu si Nastase, nu are nicio sansa de reforma". Iliescu si Nastase "au pus in fruntea partidului o marioneta pe care o manipuleaza si care are la o varsta atat de frageda" o foarte mare lispa de caracter, a acuzat Geoana. Mircea Geoana a sustinut ca "dl Ponta, asa cum a spus, si-a pus demisia pe masa santajand colegii".
Iata mai jos cele mai importante declaratii facute de Mircea Geoana:
- Dl Iliescu este in acest moment o piaza rea pentru acest partid
- Acest partid nu va avea viitor atata vreme cat va sta sub pulpana sa, a acestui om care nu se poate schimba
- Traian Basescu a ajuns presedinte pe mana lui Ion Iliescu, care nu l-a vrut pe Adrian Nastase in 2004
- Nu ma despart de acest partid, ci de aceasta gasca care se pretinde partidul nostru
- Viata mea politica va continua. Cu o parte a acestor colegi am sa ma reintalnesc in politica, intr-o forma sau alta
- S-a votat la ordin. Pot sa spun celor din sala de executie 'Adio, tovarasi, pe curand, prieteni'
- Am primit la ora 18 si trei minute pentru prima data de cand a inceput aceasta nebunie acuzele care imi sunt aduse
- De doua saptamani Ponta si acolitii sai bat campii cu privire la asa zisele crime facute de Geoana
- De abaia azi au fost capabili sa produca un document, dupa mascarada de la comisia de integritate

Sus