Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Cine va fi noul manager interimar al Teatrului Muzical?

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
8 răspunsuri la acest subiect

#1 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.012 Mesaje:

Adăugat 01 decembrie 2011 - 03:45

Cine va fi noul manager interimar al Teatrului Muzical?
* Începând de astăzi intră În vigoare demisia din funcţia de manager a lui Florin Melinte * Potrivit surselor noastre, În acest moment sunt trei persoane În cărţi pentru a ocupa funcţia de director interimar la Teatrul Muzical: maestrul de cor Eugen Dan Drăgoi, dirijorul Sorin Oancea şi decanul Facultăţii de Arte, Teodor Niţă * Nu se ştie Încă dacă numirea se va face prin dispoziţia primarului Dumitru Nicolae sau prin votul Consiliului Local * Confuzia şi teama domnesc Încă peste artiştii şi salariaţii instituţiei de cultură *
„Poveşti terifiante la Teatrul Muzical”, serialul publicat de „Viaţa liberă”, ar trebui să se Încheie astăzi. Oficial, de astăzi Florin Melinte nu mai este managerul instituţiei de cultură pentru că de la 1 decembrie intră În vigoare demisia pe care a semnat-o şi depus-o pe 10 noiembrie. Cu toate acestea, nimeni din Muzical nu cântă refrenul „Ole-ole, Melinte nu mai e!”. Şi În loc de linişte, confuzia şi teama domnesc peste sufletele salariaţilor şi În special ale artiştilor. Sunt bulversaţi Încă după evenimentul de luni când, Florin Melinte a venit la Teatrul Muzical de parcă nu era În concediu medical şi a convocat o repetiţie pentru alegoria din 30 noiembrie. După cum am aflat din surse demne de Încredere, unii sunt Încă stupefiaţi şi nu mai ştiu ce să creadă, mai ales că sunt zvonuri false că Melinte se va reÎntoarce la cârma Teatrului. Artiştii marcaţi Încă de abuzurile şi umilinţele la care i-a supus fostul director mărturisesc că simt un gol În stomac de câte ori li se pare că Îi aud vocea dând ordine prin teatru. Confuzia şi neliniştea se puteau citi pe feţele salariaţilor Muzicalului şi la recentul eveniment care a avut loc acolo, festivitatea de decernare a premiilor municipiului Galaţi.
Supoziţii
Contactat telefonic, primarul Dumitru Nicolae nu ne-a putut spune decât că l-a desemnat pe maestrul de cor Eugen Dan Drăgoi să se ocupe de organizarea alegoriei din 30 noiembrie. Nicolae ne-a spus că abia de pe 1 decembrie se va gândi cine este cel mai potrivit director interimar pentru Muzical şi cum va face numirea, prin dispoziţie proprie sau prin votul aleşilor locali. Nicolae se va consulta Însă, Înainte de a lua o decizie, cu viceprimarul PSD Nicuşor Ciumacenco, cel care a provocat practic demisia lui Florin Melinte.
După cum am aflat, În acest moment sunt În cărţi pentru a ocupa funcţia de manager interimar trei personalităţi ale teatrului: decanul Facultăţii de Arte, Teodor Niţă, dirijorul Sorin Oancea, care a mai ocupat funcţia de director a muzicalului, şi maestrul de cor Eugen Dan Drăgoi. Conform surselor noastre, se pare că viceprimarul PSD Nicuşor Ciumacenco Îl susţine pe Teodor Niţă. Iar dacă decizia interimatului va fi luată – aşa cum ar fi şi normal - de către Consiliul Local, prin vot, cel mai probabil viceprimarul Îl va propune la cârma teatrului pe decanul Facultăţii de Arte. La fel de posibil este Însă ca primarul să desemneze un director interimar prin dispoziţie, iar marţi, când aleşii au şedinţe pe comisii, soarta conducerii Teatrului Muzical să treacă prin votul Consiliului Local reunit În şedinţă de Îndată. Vom vedea ce se va Întâmpla.
viata-libera.ro
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#2 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.012 Mesaje:

Adăugat 05 decembrie 2011 - 00:21

Cine va conduce Teatrul Muzical: Un teolog uns director la french cancan?

* Pentru a numi directorul interimar Teatrului Muzical primarul Dumitru Nicolae se va consulta cu I.P.S. Casian * Ce legătură are instituţia de cultură cu Arhiepiscopia?! * Nicolae l-ar prefera director interimar pe maestrul de cor şi teologul Dan Eugen Drăgoi, pe motiv că „e un om cu frica lui Dumnezeu” * În loc să se consulte cu aleşii locali, edilul urbei preferă „binecuvântarea” arhiepiscopului * Artiştii sunt bulversaţi şi vorbesc pe la colţuri că Drăgoi este „prelungirea mâinii lui Florin Melinte”, fostul manager al Muzicalului şi că maestrul de cor a Întocmit referatele şi rapoartele pe baza cărora ex-directorul i-a sancţionat şi le-a făcut viaţa şi arta un calvar *

Balerinele Teatrului Muzical ar putea dansa numai cu basma pe cap şi fuste lungi până la podea, dansatoarele de cancan vor bate mătănii la liturghii, iar corul şi soliştii Teatrului Muzical „Nae Leonard” o vor ţine doar În pricesne şi cântări duhovniceşti.
Aşa ceva n-ar fi deloc de mirare din moment ce directorul interimar al Teatrului Muzical va fi decis de primar cu binecuvântarea I.P.S. Casian, Arhiepiscopul „Dunării de Jos”.
Uimitor! În loc să Întrebe Consiliul Local al municipiului Galaţi cine ar fi mai potrivit să preia frâiele greu-Încercatului Teatru Muzical din Galaţi, primarul Dumitru Nicolae preferă să se consulte cu I.P.S. Casian, arhiepiscopul Dunării de Jos şi cu binecuvântarea lui să-l ungă pe directorul interimar.  
Şoc!
De la 1 decembrie, Teatrul Muzical „Nae Leonard” nu mai are director după ce demisia lui Florin Melinte a intrat În vigoare. Aşa cum am mai scris, potrivit surselor noastre, trei persoane erau În cărţi pentru a ocupa funcţia de director interimar la Teatrul Muzical: maestrul de cor Eugen Dan Drăgoi, dirijorul Sorin Oancea şi decanul Facultăţii de Arte, Teodor Niţă.
Contactat telefonic, primarul Dumitru Nicolae ne-a declarat ieri că, obligatoriu, În această săptămână, va lua o decizie privind conducerea instituţiei de cultură. „O să Împuternicesc pe cineva după ce vorbesc luni cu Înalt Prea Sfinţitul Părinte Casian, pentru că am nevoie de un sfat de la el. Cel pe care vreau să-l pun are şi la Arhiepiscopie ceva activitate, mai este şi profesor la Seminarul Teologic şi să văd dacă pot să-l pun. E vorba de domnul Eugen Dan Drăgoi. Vreau un om cu frica lui Dumnezeu şi dânsul este o autoritate!”, ne-a declarat primarul Dumitru Nicolae.
Ne Întoarcem În Evul Mediu?
Fiu de preot, Eugen Dan Drăgoi a absolvit Seminarul Teologic din Galaţi iar la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti a urmat două specializări - Dirijat şi Pedagogie-Muzică bizantină. Este maestru de cor la Teatrul Muzical „N.Leonard”, profesor de muzică la Seminarul Teologic „Sf.Apostol Andrei”, dirijor al Corului Catedralei, compozitor, şi predă Muzica Bizantină la Facultatea de Arte din Galaţi.
În discuţia telefonică pe care am avut-o, primarul Dumitru Nicolae se dovedea mai preocupat să nu Încurce treburile şi activităţile Arhiepiscopiei şi Seminarului decât dacă Eugen Dan Drăgoi este cea mai potrivită numire pentru Teatrul Muzical, care nu e totuşi o instituţie ecumenică! Dimpotrivă, e cât se poate de laică. Bizar este şi că Nicolae preferă să primească „binecuvântarea” arhiepiscopului, dar trece falnic, fără păs, peste părerea şi votul Consiliului Local, singura autoritate mandatată prin lege să numească directorii, interimari sau nu, la instituţiile pubice de cultură! Primarul nu a suflat un cuvânt despre un director decis de către Consiliul Local. Situaţia nu e deloc de mirare dacă avem În vedere că la finalul Alegoriei „Sfântului Apostol Andrei”, de pe 30 noiembrie, spre stupoarea actorilor de la Muzical, IPS Casian i-a mulţumit pentru organizarea evenimentului „directorului interimar al Teatrului Muzical, Eugen Dan Drăgoi”.
Iar În butoiul cu pulbere!
Sătui de minciuni şi de baliverne, artiştii şi salariaţii Muzicalului se simt din nou În butoiul cu pulbere. După cum am aflat pe surse, mulţi dintre artişti Îl consideră pe Drăgoi “prelungirea mâinii lui Florin Melinte”. Mulţi dintre ei nu pot uita că rapoartele şi referatele pe baza cărora unii au primit sancţiuni abusive, umilinţe, iar alţii au fost daţi afară În mod absurd au fost Întocmite la cererea lui Melinte, de către Eugen Dan Drăgoi, situaţie deloc „duhovnicească”!  
Una peste alta, se pare că „Poveştile terifiante la Teatrul Muzical”, serialul publicat de cotidianul „Viaţa liberă” sunt departe de a se fi Încheiat, ci ar putea intra Într-un nou „sezon”. Unul În care, potrivit citatului „Secolul XXI va fi religios, sau nu va fi deloc” arhiereul locului va unge şi binecuvânta pe cel care va fi prima vioară la Muzical „Nae Leonard”.
viata-libera.ro
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#3 AndreiM

AndreiM

Administrator

• Administrativ
  • 2.582 Mesaje:

Adăugat 05 decembrie 2011 - 09:31

Pai parca mai era si varianta cu votul consiliului. indiferent de cum o sa fie, nu inteleg ce treaba are Casian!

#4 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.012 Mesaje:

Adăugat 06 decembrie 2011 - 01:25

Suspiciuni şi nepotisme la Teatrul Muzical
Nu demult, în urma unui concurs, celebra Beatrice Rancea a devenit directoarea Operei Naţionale din Iaşi. De ce n-ar merita şi Teatrul Muzical „Nae Leonard” să fie condus de o personalitate naţională, de o valoare incontestabilă profesional, managerial şi cultural, aleasă în urma unui concurs naţional? Greu de înţeles.
Vestea că maestrul de cor Eugen Dan Drăgoi ar putea fi împuternicit, prin dispoziţia primarului Dumitru Nicolae, director interimar la Muzical, după consultarea I.P.S. Casian, a semănat confuzie şi îngrijorare în rândul artiştilor care nu pot trece peste legăturile de rudenie dintre Drăgoi şi vechea conducere a teatrului. Potrivit surselor noastre, Eugen Dan Drăgoi a fost naşul la cununia de argint a Laurei Sava. Familia Sava, la rândul său, i-a năşit, la nunta de aur, pe părinţii ex-directorului Florin Melinte. Potrivit surselor noastre, deşi nu mai este director, Melinte trage în continuare sforile la Muzical.
În acelaşi timp, personalităţile teatrului, alungate sau date afară în timpul manageriatului lui Melinte, care sperau să se reîntoarcă în lăcaşul de cultură, se tem că visul le-ar putea fi spulberat. Una dintre ele este dirijorul Mircea Holiartoc. Am încercat să aflăm care este părerea lui despre eventuala numire a lui Eugen Dan Drăgoi în fruntea Muzicalului.
Nota zero la evaluare
„Domnul Eugen Dan Drăgoi este un om bine pregătit profesional, cu o educaţie aleasă, şi mă miră că un om de talia lui a bătut palma cu un samsar, pentru că nu pot să-l categorisesc altfel pe dl Melinte”, spune dirijorul. Mircea Holiartoc a primit nota zero la evaluarea pe care i-a făcut-o în teatru Drăgoi şi ne-am întrebat ce ar fi trebuit să facă un dirijor pentru a primi o asemenea palmă? Să rupă bagheta dirijorală? „Ne cunoşteam din facultate, eram colegi de teatru, aproape prieteni, nu ne-am călcat pe şireturi, din contră, ne stimam reciproc. Din câte îmi amintesc, nota a fost la comanda dlui Melinte. Din partea oamenilor de joasă pregătire profesională mă aşteptam, dar din partea lui m-aş fi aşteptat la o cu totul altă reacţie, dacă nu de sprijin - deşi mi-aş fi dorit aşa ceva – măcar să nu mă lovească. Pe tot parcursul surghiunului meu nu a mişcat nici un deget să mă sprijine”, ne-a mărturisit Holiartoc.
Temeri şi neîncredere
„Lumea l-a ştiut ca făcând parte din stafful fostului director, că au făcut tot felul de lucruri împreună, a semnat referate mincinoase. Un om care este ştiut ca element de opresiune, ajuns în poziţia de director interimar, este privit cu teamă. Nu poţi să nu te gândeşti că acest om va face în continuare jocul dlui Melinte şi al acoliţilor lui. Putem asista şi la o surpriză, dar surpriza ca Eugen Dan Drăgoi să arate o faţă de om integru e puţin probabilă. Mi-aş dori, dacă e cumva numit interimar, să îşi arate poate o altă faţă decât cea pe care a arătat-o până acum, aceea de marionetă în mâna unor interese”, ne-a declarat Holiartoc.
Interesul pe care noi îl avem faţă de Teatrul Muzical este ca acesta să redevină o instituţie de cultură condusă de un profesionist de marcă, de un manager cu respect faţă de banul public şi de cheltuirea lui în folosul artei, care să umple sala teatrului oferind un act cultural de bună calitate şi să fie un exemplu pentru colegii săi. Toate aceste deziderate şi valori nu se pot realiza decât prin organizarea unui concurs la care să câştige cel mai bun!
viata-libera.ro

#5 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.012 Mesaje:

Adăugat 06 decembrie 2011 - 20:17

Eugen Dan Drăgoi refuză funcţia de director interimar al Teatrului Muzical
Maestrul de cor Eugen Dan Drăgoi, pe care primarul Dumitru Nicolae îl doreşte director interimar la Teatrul Muzical „Nae Leonard”, ne-a declarat că nu îşi doreşte şi nu acceptă postul la cârma instituţiei de cultură.
„Problema cu directorul interimar este că pe mine nu m-a întrebat nimeni. Cu mine n-a discutat nimeni. De situaţia cu interimatul am aflat din ziar. Nu, nu accept acest post pentru că s-au creat nişte situaţii conflictuale, şi dacă oamenii de care scrieţi dumneavoastră nu mă susţin, eu nu pot fi directorul unora care nu mă susţin. Eu nu pot fi director cu forţa. Eu nu am avut subalterni, ci colegi, şi toate lucrurile pe care le-am făcut în condiţii vitrege sau mai puţin vitrege au fost împreună. Nu există cor fără dirijor şi nici dirijor fără cor. Eu cred că oricine va veni pe funcţia de interimar va avea o perioadă destul de dificilă pentru că banii sunt foarte puţini, probleme foarte multe. Îmi pare rău că s-a creat situaţia asta. Cred că oricine ar veni, ar trebui să solicite o expertiză de la finanţe de undeva, pentru că în felul acesta este liniştit şi cel care a plecat şi cel care vine”, ne-a declarat Eugen Dan Drăgoi.
Întrebat ce va face în cazul în care va fi numit director interimar, maestrul de cor ne-a spus că va restitui împuternicirea primită. „Dacă voi primi împuternicirea de la domnul primar, i-o voi da înapoi aşa cum am primit-o. V-am spus că nu mă interesează treaba asta. Dacă oamenii nu mă vor pe mine, eu nu am ce căuta acolo. Şi nu mă refer doar la angajaţii teatrului, ci la toată comunitatea locală. Un teatru nesusţinut, nefinanţat, e un teatru mort. Mi-a dat Dumnezeu foarte multe daruri pe care trebuie să le înmulţesc, asta e misiunea mea, aşa mă mântuiesc, nu dând dispoziţii sau lucruri de administraţie”, a mai declarat Drăgoi.
viata-libera.ro

#6 AndreiM

AndreiM

Administrator

• Administrativ
  • 2.582 Mesaje:

Adăugat 06 decembrie 2011 - 20:27

O decizie înțeleaptă pentru un om.............................!

#7 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.012 Mesaje:

Adăugat 08 decembrie 2011 - 12:52

Laura Sava - substitut de director la Muzical
O veste a spulberat în această dimineaţă liniştea aparentă aşternută peste Teatrul Muzical „Nae Leonard”: salariaţii au început să şoptească pe la colţuri că Laura Sava este noul director interimar al Muzicalului.
După cum am reuşit să aflăm, dimineaţă a avut loc o discuţie între Laura Sava şi dirijorul Sorin Oancea. Potrivit surselor noastre, deşi se pregătise pentru spectacolul pe care Muzicalul îl va oferi duminică, Sorin Oancea a fost înlocuit de la pupitrul dirijoral cu Gheorghe Stanciu. Replica cu care, spun sursele, Laura Sava l-a lăsat fără cuvinte pe Sorin Oancea a fost: „Vă convine, nu vă convine, domnul primar m-a numit director interimar”. În plus, am intrat în posesia unor informaţii potrivit cărora, de ieri, fostul manager Florin Melinte se plimbă prin teatru zâmbind, ca la dânsul acasă. Laura Sava dă dispoziţii şi toată atmosfera şi lucrurile care se întâmplă în jur converg spre concluzia că vechea „orânduire” şi-a reintrat în drepturi.
Primarul Dumitru Nicolae nu a putut fi contactat pentru a spune dacă a numit-o sau nu pe Laura Sava în postul de director interimar. Viceprimarul PSD Nicuşor Ciumacenco a declarat că nu deţine informaţii oficiale că Laura Sava ar fi fost numită interimar, dar că a primit un mesaj de acest gen de la un angajat din Teatrul Muzical.
Am contactat-o telefonic pe Laura Sava şi am întrebat-o dacă a fost numită director interimar. Iată ce ne-a răspuns: „Nu cunosc nimic în sensul acesta, eu sunt numită substitut al directorului. Întotdeauna când domnull Melinte era în concediu medical sau în orice altă situaţie, eu sunt substitut, mă ocup în lipsa lui de activitatea artistică, de actele curente, salarii, semnături... Eu sunt substitut aşa cum am fost întotdeauna când domnul director Melinte nu se afla în instituţie”.

#8 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.012 Mesaje:

Adăugat 12 decembrie 2011 - 00:44

Teatrul Muzical, fără director de 12 zile
„Demisia lui Florin Melinte nu este înregistrată la Primărie. Managerul este de fapt în concediu medical prelungit până pe 27 decembrie, când va reveni pe funcţie”, acesta este zvonul care circulă tot mai intens pe holurile Teatrului Muzical „Nae Leonard”. Nici nu e de mirare dacă avem în vedere că deja au trecut 12 zile de când instituţia de cultură nu are un director interimar numit, iar Florin Melinte se plimbă prin teatru la fel ca înainte.
Primarul Dumitru Nicolae a respins ferm informaţia că nu ar fi înregistrat demisia managerului, dar nu ne-a putut spune ce număr de înregistrare a primit: „Este înregistrată în mod sigur! Astea, că nu i-am înregistrat demisia, sunt jocurile lui Melinte”, a spus Nicolae. Primarul ne-a declarat că în acest moment Laura Sava este „locţiitoarea” managerului şi că va rămâne în această postură până când va numi un interimar. Când? După ce Agenţia Funcţionarilor Publici va stabili tematica şi data la care va avea loc concursul pentru ocuparea funcţiei de manager. „Laura Sava rămâne locţiitoare, aşa cum a fost şi înainte, când nu era Florin Melinte, până când mă lămuresc cu concursul”, ne-a spus Nicolae. Edilul a ţinut să spună că, în numirea directorului, Consiliul Local nu are nicio atribuţie. Nicolae afirmă că, potrivit Legii administraţiei publice locale, primarul „numeşte, conducătorii instituţiilor şi serviciilor publice de interes local. Numirea conducătorilor instituţiilor şi serviciilor publice de interes local se face pe baza concursului organizat potrivit procedurilor şi criteriilor aprobate de Consiliul Local, la propunerea primarului, în condiţiile legii. Numirea se face prin dispoziţia primarului, având anexat contractul de management”, ne-a declarat Nicolae.
Cerbicia cu care primarul ţine în ceaţă Muzicalul îi pune însă beţe în roate lui Nicuşor Ciumacenco, viceprimarul promiţând că va aduce linişte la Muzical şi că teatrul va avea atmosfera necesară unui locaş de cultură.
viata-libera.ro

#9 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.012 Mesaje:

Adăugat 12 decembrie 2011 - 23:31

Primarul Galaţiului regizează "Degringoladă la Operă"
La câteva săptămâni de la demitere, directorul Melinte e lăsat de primarul Dumitru Nicolae să îşi acopere cu hârtii tunurile date banului public.
La o lună şi jumătate de la demiterea sa, directorul Teatrului Muzical Galaţi, Florin Melinte, controlează situaţia din teatru prin interpuşi, reuşind ca în această perioadă să ascundă în hârtii jaful pe bani din impozitele gălăţenilor pe care l-a orchestrat în cei 10 ani de când conduce teatrul. Florin Melinte (PSD) a fost demis, la începutul lunii ­noiembrie, la cererea viceprimarului Nicuşor Ciumacenco (PSD).
Primarul Dumitru Nicolae (PSD) s-a văzut pus în situaţia de a accepta demiterea protejatului său. De fapt, abuzurile directorului de la „Muzical" fac obiectul dosarului penal 6887/P/2006, anchetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi. E un dosar cu grosimea de 1,5 m, în care Melinte e acuzat de abuz în serviciu (art. 246 şi 248 CP), delapidare (art. 215 CP) şi deturnare de fonduri (art. 302 CP). În plus, Comisia de Buget Finanţe a CLM Galaţi a descoperit şi sume imense plătite de Melinte unor colaboratori aduşi în special de la teatrele din Constanţa şi Iaşi. Există suspiciunea că o parte din aceşti bani se întorceau la Melinte.
După demiterea intrată în vigoare pe 01.12.2011, primarul Nicolae trebuia să propună CLM Galaţi numirea unui director interimar. Primarul insistă să facă el numirea în locul CLM, încălcând legea pentru numirea unui interimar „convenabil", care să acopere fraudele de la „Muzical". Primul ales al primarului Nicolae a fost Dan Eugen Drăgoi, maestru de cor „încumetrit" cu familia Melinte, dar varianta a căzut de la sine după ce artiştii au dezvăluit că a fost unul dintre cei care, la ordinele lui Melinte, le-au făcut referate de sancţionare dirijorului Mircea Holiartoc şi Cristianei Popescu, ce nu erau pe placul lui Melinte. Acum, primarul a pus-o să semneze hârtiile pe adjuncta lui Melinte, Laura Sava. Ea a fost complice la jaful din teatru. Spre exemplu, firma Isometric SRL, a sororii Laurei ­Sava, a încasat de la teatru 750 milioane lei vechi pentru „servicii culturale".
După o lună şi jumătate de la demitere, Melinte e în continuare director al Teatrului Muzical. Formula „Director - Florin Melinte" apare în continuare pe toate hârtiile semnate de înlocuitoarea Laura Sava. Suspiciunile sunt mari. Nimeni nu a văzut hârtia de demitere, iar din noiembrie şi până la 27.12.2011 Melinte e în concediu medical. Deşi e în concediu, Melinte a fost zi de zi la teatru, „ataşamentul" fiind motivat probabil de nevoia de a acoperi în hârtii tunurile bugetare.
romanialibera.ro

0 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare