De vânzare :
Laptop Acer 7745G cu următoarea configurație:
Serie: AS7745G-724G64Mn
Display: 17.3inch HD+ Acer CineCrystal LED LCD
Procesor: Intel Core i7 processor 720QM(1.6GHz 6MB L3 cache) până la 2.8 în Turbo Boost
Placă video: ATI Mobility Radeon HD 5650 1G-DDR3 4GB DDR3 1066MHz
Memorie Ram: 8gb Ram DDR3 față de 4gb inițial
Hard: 640GB HDD SATA
Unitate optică: DVD-Super Multi DL drive
Altele: Multi-in-1 card reader
Acer Nplify 802.11b/g/n
Acer Crystal Eye webcam 1.3M
6-cell Li-ion battery
Windows 7 Home Premium 64-bit
Laptopul vine la pachet cu kitul original pentru al doilea hard cumpărat de mine separat, încărcător original izolat în vreo 2 locuri pentru niște mici ciupituri, cutia laptopului.
Ca aspect se prezintă aproape impecabil. Tastatura are urme de folosință iar pe lateral are niște urme de la proprietarul care a încercat să îl desfaca și nu a reușit. La achiziționarea lui, laptopul a intrat în service pentru revizie generală și tehnic nu are absolut nicio problema.

Preț: 2700 lei pentru curioși, 2500 pentru cine îl cumpără.
Preț la unul nou: Preț produs nou informativ.
Cel care dorește să îl cumpere, merg cu el în orice service pentru verificare, pe banii mei.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Laptop Lenovo T510 cu următoarea configurație:
Serie: Lenovo ThinkPad T510 (4349T510)
Procesor: Intel Core i5-520M (2.40GHz, 3MB L3, 1066MHz FSB)
Display: 15,6 inch LED Backlight
Memorie: 3Gb Ram DDR3
Placa video: NVIDIA NVS 3100m
Hard: 128 GB SSD original Lenovo
Unitate optica: DVD - RW
Altele: Sunet: High definition
LAN/Modem: Gigabit Ethernet
Wireless: 802.11 BGN
Bluetooth
Amprenta digitala
Camera Web
Tastatură luminată de sus
Slot cartelă 3G
Card Reader
USB 3.0
Sistem de operare: Microsoft Windows 7 Professional 64
Acumulator: Litiu- ion 9 celule
Laptopul se prezintă într-o stare foarte bună. A fost folosit în regim „ bussines ” dar merg și jocuri mai slabe ( personal am jucat Assassins Creed Brotherhood și Driver San Francisco ). Vine cu încărcător original.
Laptopul nu este pentru copilași sau pentru gameri ci pentru persoane care doresc un laptop „ serios ”, fiabil și solid pentru aplicații comune. Se mișcă foarte bine datorită hardului SSD. Bateria ține 6-7 ore cu luminozitatea la maxim.
La achiziționarea lui, laptopul a intrat în service pentru revizie generală și tehnic nu are absolut nicio problema.
Preț: 3000 lei pentru curioși, 2700 pentru cine îl cumpără.
Preț la unul nou: Preț produs nou informativ.
Cel care dorește să îl cumpere, merg cu el în orice service pentru verificare, pe banii mei.

Atenție! Nu mă interesează schimb de niciun fel. Laptopurile stau ambele degeaba, nu le folosește nimeni. Am avut nevoie de ele pentru perioada verii și a toameni însă am renunțat la ele pentru 2 desktopuri foarte performante.
La achiziționarea ambelor produse ofer o reducere de 500 Lei și ofer bonus :
-Stand laptop - răcire
-Stand laptop - răcire

Sus