Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Anticriat sau librarie?

anticariat carti librarie online viniluri filme carti rare

• Subiect închis Acest subiect este închis
1 răspunsuri la acest subiect

#1 Ghid Despre Romania

Ghid Despre Romania

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 1 Mesaje:

Adăugat 27 decembrie 2011 - 20:21

Voi de unde mai cumparati carti?
Mie personal mi se par extrem de scumpe la librarie si de aceea m-am orientat catre anticariatele online. In oras cartile pe care le gasesti sunt destul de putine si de slabe calitativ sau cu preturi de te lasa necitit.
Eu am decoperit adevarate chilipiruri pe net peun site pe care il recomand cu incredere deoarece am comandat de doua ori si am primit cartile in stare buna si fara taxe postale.
Site-ul este: http://www.365mag.ro.
Voi ce parere aveti?

#2 Mikka

Mikka

SuperModerator

• Moderator forum
  • 2.277 Mesaje:

Adăugat 28 decembrie 2011 - 09:33

De curiozitate am intrat pe site. Preturile sunt cateodata si de 2-3 ori mai mari decat la anticariatele (sau "anticriate") galatene. Unde marfa e destula...
Nu judecati oamenii dupa cei cu care se aduna. Nu uitati ca si Iuda avea amici ireprosabili (Ernest Hemingway)

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare