djabar1523, pe 16 ianuarie 2012 - 19:10, a spus:
Chiar crezi ca sistemul sanitar romanesc este tare ? Inseamna ca nu ai ajuns la spital ca sa constientizezi starea in care se afla acesta.
In ceea ce il priveste pe Base pot sa spun ca nici eu nu il simpatizez dar din pacate nu el da legi in Romania ci o majoritate parlamentara aleasa (mai mult sau mai putin corect) de catre noi toti.
Nu stiu daca tu sau alti "fani" Basescu constientizati ca schimbarea / inlaturarea / impuscarea lui Base nu ar schimba nimic in Romania.
Ha!
Am fost ironic! Chiar nu-mi place deloc sistemul sanitar si cred ca nimeni nu e multumit. Plecand de la nemultumirea medicilor a asistentelor si in special a pacientilor!
Ideea este ca in ultimul timp s-au tot "pompat" bani in sistem iar rezultatele sunt inexistente. Sunt "scurgeri" de fonduri, aparatul este greoi, birocratizat. Chiar eu insumi m-am lovit anul trecut de aceste probleme.
O reforma este mai mult decat necesara...
... insa e "dinamitata" chiar de presedinte !!!
Problema presedintelui este ca ii cam lipseste educatia. Poate e bine intentionat - insa prin comportamentul sau irita, incinta. Ironia este folosita nefericit: "Ghici ghicitoarea mea!". Pai nu poti sa te legi de un om respectat care a facut multe, a salvat vieti, a realizat ceva in tara asta - ceea ce multi politiceni nu se pot lauda.
O fi spontan presedintele dar vorbeste gura fara el. La fel a fost si in episodul cu "regele". OK, are niste pareri proprii dar din pozitia lui trebuie sa fie diplomat, mai temperat, mai elegant. Si nu in ultimul rand mai cooperant chiar cu proprii consilieri. Degeaba a tot repetat ca "SMURDUL nu se va privatiza, ca e o minciuna a celor care sustin asta" - scanteia a fost aprinsa.
Acum ce-a realizat? A scos oamenii in strada intr-un moment in care Romania chiar nu avea nevoie de asa ceva. Nu stiu ce procent din cei din Piata Universitatii a citit ce prevedea legea sanatatii insa a contat starea emotionala vis-a-vis de fondatorul SMURD.
Pun pariu ca huliganii galeriilor abia pot sa citeasca. Ca sa dea foc sau sa arunce cu pietre nu le trebuie prea mult creier.
Ideea este ca se poate deturna protestul pasnic ca pe urma sa se faca asocierile de imagine cu protestatarii violenti.
De aceea nici opozitia nu se vrea "vizibila" in piata.
Mai mult, aseara pe Antena 3 - ce filma manifestarea era un banner in multime care avea un afis de genul : "Toate partidele sunt compromise". Comentariile sunt de prisos.
O zi buna,
Ma duc sa-mi platesc ratele cat inca nu pica mai tare leul.