Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Susţine că l-au bătut jandarmii pentru că urina pe strada

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
Nici un răspuns la acest subiect

#1 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.012 Mesaje:

Adăugat 17 ianuarie 2012 - 09:42

Susţine că l-au bătut jandarmii pentru că urina pe strada
Costel Fânaru, un gălăţean în vârstă de 40 de ani, susţine că a petrecut două zile în spital după ce a fost bătut de un echipaj de jandarmi. Omul povesteşte că a fost luat de pe stradă vineri seară, dus pe Falează şi lovit degeaba.
„Mi-au dat cu pumnii în cap pe motiv că nu colaborez cu ei, dar nu era aşa. M-am dus la spital, unde am stat internat două zile. Acum, când am ajuns acasă, am văzut că mi-au dat amendă de 500 de lei că urinam pe stradă, dar nu e aşa. Am fost şi la poliţie dar ei mi-au zis să mă duc la jandarmi, că nu e treaba lor”, a precizat Costel Fânaru.
Jandarmii susţin că nici nu l-au atins pe bărbat, în schimb acesta, prins urinând pe stradă, a înjurat jandarmii şi i-a şi luat la mişto.
„Bărbatul a fost surprins în timp ce făcea un act fiziologic pe stradă, stârnind nemulţumirea cetăţenilor. Bărbatul a fost oprit şi legitimat, dar a înjurat echipajul de jandarmi şi apoi chiar i-a luat în râs. Nu a fost lovit deloc. Dar dacă el consideră că a fost nedreptăţit, poate depune plângere”, a spus  cpt. Barbu Costin de la IJJ Galaţi.
Omul are de gând să îşi caute dreptatea în instanţă.
monitoruldegalati.ro
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare