Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Sondaj - Primarul nostru "traieste"?

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
15 răspunsuri la acest subiect

Chestionar: Sondaj - Primarul nostru "traieste"? (4 utilizator(i) au votat)

Primarul nostru "traieste"?

1. Da si este activ in comunitate (1 voturi [25.00%] - Vizualizați)

Procentaj din vot: 25.00%

2. Nu, probabil a trecut la cele vesnice (3 voturi [75.00%] - Vizualizați)

Procentaj din vot: 75.00%

Votează Vizitatorii nu pot vota

#1 gelu

gelu

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 53 Mesaje:

Adăugat 19 ianuarie 2012 - 11:02

Fara urma de ironie si pentru ca nu am timp sa-mi programez o audienta la Primarie pentru a-mi satisface curiozitatea, initiez acest sondaj cu o unica intrebare:

"Bazandu-va doar pe experienta dumneavoastra (l-ati intalnit sau nu, l-ati vazut in media sau nu, i-ati intalnit rezultatele palbabile ale muncii prestate sau nu etc.) va rog sa raspundeti la intrebarea: Primarul nostru, Dumitru Nicolae, traieste?

Variante raspuns:

a. - da si este activ in comunitate;
b. - nu, probabil a trecut la cele vesnice."

Raspunsul meu: b.

PS - nu stiu daca forumul are optinea sondaj (poate un moderator o activeaza).

Acest mesaj a fost editat de itsoc pe: 19 ianuarie 2012 - 14:11.

#2 toto

toto

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.702 Mesaje:

Adăugat 19 ianuarie 2012 - 12:09

c. - doarme  I-)

#3 silviudeep

silviudeep

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 645 Mesaje:

Adăugat 19 ianuarie 2012 - 13:05

Vizualizați mesajulgelu, pe 19 ianuarie 2012 - 11:02, a spus:

Fara urma de ironie si pentru ca nu am timp sa-mi programez o audienta la Primarie pentru a-mi satisface curiozitatea, initiez acest sondaj cu o unica intrebare:

"Bazandu-va doar pe experienta dumneavoastra (l-ati intalnit sau nu, l-ati vazut in media sau nu, i-ati intalnit rezultatele palbabile ale muncii prestate sau nu etc.) va rog sa raspundeti la intrebarea: Primarul nostru, Dumitru Nicolae, traieste?

Variante raspuns:

a. - da si este activ in comunitate;
b. - nu, probabil a trecut la cele vesnice."

Raspunsul meu: b.

PS - nu stiu daca forumul are optinea sondaj (poate un moderator o activeaza).

si cu ce te ajuta daca stii daca Nicolae traieste sau nu? Respira la fel ca tine, ca mine, stai linisit daca esti asa curios :)
Deci "a" ca sa-i satisfacem "curiozitatea" colegului de mai sus :d
THIRST SYSTEMS GALATI - Partener ELECTRA
Interfoane Blocuri, Vile de la 80 LEI/ap

#4 riaji

riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.488 Mesaje:

Adăugat 19 ianuarie 2012 - 15:55

B - "nu, probabil a trecut la cele vesnice" pentru ca asta ii doresc
You are the only one who creates your reality.

#5 gelu

gelu

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 53 Mesaje:

Adăugat 24 ianuarie 2012 - 11:47

Vizualizați mesajulsilviudeep, pe 19 ianuarie 2012 - 13:05, a spus:

si cu ce te ajuta daca stii daca Nicolae traieste sau nu? Respira la fel ca tine, ca mine, stai linisit daca esti asa curios :-)
Deci "a" ca sa-i satisfacem "curiozitatea" colegului de mai sus :d

M-ar ajuta foarte mult daca ar fi mort! S-ar organiza alegeri si poate ar iesi altul, dar de data asta viu.
Ca de cand hoiteste Nicolae orasul moare si el si odata cu orasul ne ducem dracului si noi. Partea proasta e ca din cauza nefericitilor care ne conduc orasul devine de mana a 7 a. Tot ceea ce am agonisit intr-o viata se devalorizeaza odata cu scaderea rangului orasului.
Si ca sa vezi ca nu zic vorbe uite o demonstratie la viteza:
- oras prost administrat si prost reprezentat pierde investitori adevarati,  toate centrele administrative zonale (de la Politii de frontiera la romtelecoame etc) s.a.m.d.; =>
-scade numarul angajatilor cu salarii marisoare (scade numarul angajatilor in general, creste numarul de someri - Galatiul se bate la podium la acest capitol); =>
- scade puterea de cumparare dispar comerciantii (iar scade numarul de angajati implicit scade numarul de contribuabili);
- scade numarul de contribuabili, administratia orasului, in prostia ei, creste impozitele si taxele pentru echilibrarea bugetului;
- cresc taxe pleaca agenti economici => someri;
- pleaca si somerii dupa locuri de munca => se depopuleaza orasul => se devalorizeaza proprietatile (incearca sa cauti preturi echivalente pentru apartamente echivalente in orasele care misca, gen: Iasi, Cluj, Constanta sau Timisoara - n-ai sa reusesti! Si compararea cu aceste orase nu este fortata - acum 10 ani eram peste ele dpdv economic - dar na avem primarul "care oare mai este printre noi?".)

Ceea ce zic nu sunt povesti: am cunostinte care lucreaza in mediul bancar si astia cunosc cel mai bine cum sta orasul dpdv economic (mediul privat - ca asta conteaza) si treaba e urata rau de tot! Si bomboana pe coliva, asa ca un detaliu suplimentar, BRD - ul isi muta la Iasi o buna parte din activitate ceea ce se traduce, pentru cea mai mare minune din epoca crestina - mortul care nu se-npute (si Lazar, de l-a-nviat Hristos putea dupa 3 zile), in scaderea salariului mediu in oras si in perspectiva scaderea numarului de contribuabili.

Suntem in vrie ca oras!

Acest mesaj a fost editat de gelu pe: 24 ianuarie 2012 - 11:48.

#6 mambo

mambo

menbru di menbru

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.122 Mesaje:

Adăugat 24 ianuarie 2012 - 16:06

c - nu stiu si nici nu ma intereseaza
vrei parola?  ǝuıq ızǝʌ ıɐɯ nu ɐɔ pǝɹɔ

#7 gelu

gelu

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 53 Mesaje:

Adăugat 25 ianuarie 2012 - 09:58

Poti sa-mi spui si mie cum sa ajung in lumea aia a ta paralela in care sa nu ma intereseze si-n care sa nu ma afecteze somnul alesilor?

#8 mambo

mambo

menbru di menbru

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.122 Mesaje:

Adăugat 25 ianuarie 2012 - 10:14

ai vrea tu!

#9 gelu

gelu

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 53 Mesaje:

Adăugat 25 ianuarie 2012 - 12:11

Macar spune-mi ce fumezi! :P

#10 mambo

mambo

menbru di menbru

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.122 Mesaje:

Adăugat 25 ianuarie 2012 - 12:28

tigari speciale care fac sa nu ma afecteze somnul alesilor si nici prostia celor ca tine care au dormit in cabina de vot.
PS: hai ca incepi sa-mi dai elan.

#11 gelu

gelu

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 53 Mesaje:

Adăugat 25 ianuarie 2012 - 13:34

Te hazardezi cand tragi concuzii despre ce am facut, sau nu, in cabina de vot!
Un puseu de inteligenta te-a facut sa dai o replica veninoasa?
Nu te chinui sa-mi raspunzi, fumeaza in continuare!

Intotdeauna apare un destept care vrea sa fie motul dar nu face decat sa strice aerul!

#12 mambo

mambo

menbru di menbru

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.122 Mesaje:

Adăugat 25 ianuarie 2012 - 13:42

trage apa si inchide-ti marele sondaj portocaliu.

#13 silviudeep

silviudeep

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 645 Mesaje:

Adăugat 25 ianuarie 2012 - 14:35

Vizualizați mesajulgelu, pe 24 ianuarie 2012 - 11:47, a spus:

M-ar ajuta foarte mult daca ar fi mort! S-ar organiza alegeri si poate ar iesi altul, dar de data asta viu.
Ca de cand hoiteste Nicolae orasul moare si el si odata cu orasul ne ducem dracului si noi. Partea proasta e ca din cauza nefericitilor care ne conduc orasul devine de mana a 7 a. Tot ceea ce am agonisit intr-o viata se devalorizeaza odata cu scaderea rangului orasului.
Si ca sa vezi ca nu zic vorbe uite o demonstratie la viteza:
- oras prost administrat si prost reprezentat pierde investitori adevarati,  toate centrele administrative zonale (de la Politii de frontiera la romtelecoame etc) s.a.m.d.; =>
-scade numarul angajatilor cu salarii marisoare (scade numarul angajatilor in general, creste numarul de someri - Galatiul se bate la podium la acest capitol); =>
- scade puterea de cumparare dispar comerciantii (iar scade numarul de angajati implicit scade numarul de contribuabili);
- scade numarul de contribuabili, administratia orasului, in prostia ei, creste impozitele si taxele pentru echilibrarea bugetului;
- cresc taxe pleaca agenti economici => someri;
- pleaca si somerii dupa locuri de munca => se depopuleaza orasul => se devalorizeaza proprietatile (incearca sa cauti preturi echivalente pentru apartamente echivalente in orasele care misca, gen: Iasi, Cluj, Constanta sau Timisoara - n-ai sa reusesti! Si compararea cu aceste orase nu este fortata - acum 10 ani eram peste ele dpdv economic - dar na avem primarul "care oare mai este printre noi?".)

Ceea ce zic nu sunt povesti: am cunostinte care lucreaza in mediul bancar si astia cunosc cel mai bine cum sta orasul dpdv economic (mediul privat - ca asta conteaza) si treaba e urata rau de tot! Si bomboana pe coliva, asa ca un detaliu suplimentar, BRD - ul isi muta la Iasi o buna parte din activitate ceea ce se traduce, pentru cea mai mare minune din epoca crestina - mortul care nu se-npute (si Lazar, de l-a-nviat Hristos putea dupa 3 zile), in scaderea salariului mediu in oras si in perspectiva scaderea numarului de contribuabili.

Suntem in vrie ca oras!

Este alegerea ta sa nu fii de acord cu "performantele" unui om, dar sa-i doresti moartea deja intreci orice masura... Nu dori altuia, ca s-ar putea sa ti se intample sau cuiva apropiat sa vezi ce "frumos" este. Nu uita ca suntem oameni in primul rand!

#14 gelu

gelu

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 53 Mesaje:

Adăugat 25 ianuarie 2012 - 15:15

Nu am dorit moartea nimanui. Doresc ca acest om daca traieste sa dea o dovada in acest sens. Impresia ca acest oras are un primar "mort" este generala. Nu sunt singurul care a solicitat "scoateti-l la geam ca sa ne convingem ca respira!". Poate am exagerat cand am spus ca "m-ar ajuta daca ar fi mort!". In fapt nu-mi doresc decat sa dispara din viata publica, caci dupa 12 ani de primarie consider ca este suficient. Este evident ca orasul se scufunda. Iar Nicolae a contribuit din plin la aceasta situatie. Nu ma poate face nimeni sa inteleg cum alte orase se dezvolta in timp ce Galatiul are o singura directie: la vale! Traim din amintiri si din fierul vechi al constructiilor de odinioara!

Sondaj portocaliu? De asta e bine sa fii inteligent: poti trage orice concluzie fara sa ai niciun indiciu care sa-ti permita acest lucru. Am pomenit vreun nume de pdl ist si nu am fost constient de asta? In afara de vesnic zambaretul tamp Toader altii nu mai stiu!

#15 riaji

riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.488 Mesaje:

Adăugat 25 ianuarie 2012 - 15:30

Silviu..cu tot respectul pentru viata si pentru ceilalti compatrioti, sunt SIGUR ca nu intrec masura cand ii doresc moartea primarului: jegurile ca el care sustin un sistem bolnav cronic o merita din 1000 de motive, iar principalul ar fi tocmai acela ca respectivii grabesc apropierea mortii noastre, deci sunt cu un pas inainte in ceea ce priveste relatia respectiva. Noi ne dorim, ei trec la fapte (intr-o modalitate mai lenta, dar o fac in mod efectiv).
Cat despre frumusetea trecerii la cele vesnice, pana una-alta, o s-avem cu totii ocazia sa o imbratisam, mai devreme sau mai tarziu. Iar asta pentru ca (asa cum bine ai atras atentia si tu..) suntem oameni in primul rand :-)

Acest mesaj a fost editat de riaji pe: 25 ianuarie 2012 - 15:31.

You are the only one who creates your reality.

#16 silviudeep

silviudeep

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 645 Mesaje:

Adăugat 26 ianuarie 2012 - 20:01

Riaji, gresesti si iti vei schimba opinia cand vei trece printr-o situatie de genu cu cineva apropiat tie... te asigur. Este altceva sa-i doresti moartea dpdv profesional, dar ca om, nu e bine, mai ales ca oricand poti traversa o situatie de genu si crede-ma nu ti-o doresc nici tie nici celui mai mare "inamic" :) Atat am zis, nu -l apar pe Nicolae sau pe DUrbi, ambii au facut atat cat i-o dus capu...

0 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare