Salt la conținut


Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.


Fotografie

Danubius Galaţi - handbal feminin (2012-2013)

danubius galati handbal feminin

 • Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
132 răspunsuri la acest subiect

#1 dcp100168

dcp100168

  Administrator

 • Administrativ
 • 60.915 Mesaje:

Adăugat 08 iunie 2012 - 14:15


Oţelul se destramă! Trei plecări dintr-un foc
Echipa feminină de handbal Oţelul Galaţi, calificată în sezonul următor al cupelor europene, se află în pragul destrămării. Trei dintre jucătoare, printre care şi golgetera Ligii Naţionale – Diana Druţu, au semnat cu ASC Corona Braşov, conform site-ului handbalvolei.ro.
Aflate la final de contract cu gruparea gălăţeană, dar şi cu salariile neîncasate de câteva luni, handbalistele Diana Druţu, Nicoleta Tudor şi Iulia Andreea Artean vor evolua din sezonul viitor la Corona Braşov, echipă pregătită de fosta mare jucătoare Mariana Târcă şi care în sezonul recent încheiat s-a clasat în urma Oţelului, pe poziţia a şasea.
viata-libera.ro
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#2 dcp100168

dcp100168

  Administrator

 • Administrativ
 • 60.915 Mesaje:

Adăugat 13 iunie 2012 - 21:18

Oţelul Galaţi - CSM Bucureşti, în prima etapă a noului sezon
A avut loc tragerea la sorţi a ţintarului Ligii Naţionale de handbal feminin. Prima etapă programează o serie de partide deosebit de interesante, cu formaţii care au terminat precedentul campionat pe poziţii apropiate.
Meciul etapei are loc la Zalău între formaţia locală şi multipla campioană Oltchim. Vicecampioana ”U” Jolidon se va deplasa la Braşov şi se va confrunta cu noua formaţie Corona. Oţelarele, cu mari probleme financiare vor primi vizita bucureştencelor de la CSM.
Programul complet al primei runde, a cărei dată de începere a campionatului nu a fost stabilită: HC Zalău (3) - Oltchim Rm.Vâlcea (1); Terom Iaşi (N) - Dunărea Brăila (4); CSM Ploieşti (10) - SCM Craiova (12);Oţelul Galaţi (5) - CSM Bucureşti (7); HCM Baia Mare (8) - HCM Roman (9); Corona Braşov (6) - U Jolidon Cluj (2).
bzb.ro

Oţelul - CSM Bucureşti, în prima etapă
Noua ediţie de campionat a Ligii Naţionale de handbal este programată a debuta pe 6 septembrie. În primul meci, antrenoarea Alexandrina Soare şi elevele sale (care vor mai fi până atunci) vor întâlni CSM Bucureşti. „Situaţia la noi este aşa cum o ştiţi, mi-aş fi dorit, tocmai pentru a avea timp să mai încropim ceva, să înceapă campionatul cu o săptămânã mai târziu dar s-a votat ca prima etapă să se desfăşoare pe 6 septembrie”, a precizat antrenoarea Oţelului, Alexandrina Soare.
Programul turului de campionat pentru gruparea gălăţeană: CSM Bucureşti (acasă), SCM Craiova (deplasare), „U” Jolidon Cluj (a), Dunărea Brăila (d), HC Zalău (a), Terom Iaşi (d), ASC Corona Braşov (a), CSM Ploieşti (d), Oltchim Rm. Vâlcea (a), HCM Baia Mare (a) şi HCM Roman (d).
viata-libera.ro
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#3 dcp100168

dcp100168

  Administrator

 • Administrativ
 • 60.915 Mesaje:

Adăugat 14 iunie 2012 - 23:32

Oţelul, scoasă din Cupa EHF de către Federaţie!
* Echipa pregătită de Alexandrina Soare a fost trimisă în Cupa Cupelor
Proverbul „la omul sărac nici boii nu trag” se potriveşte de minune echipei gălăţene de handbal Oţelul. Rămasă fără o finanţare certă şi fără patru jucătoare importante, echipa gălăţeană mai este „lucrată” şi de către Federaţia Română de Handbal. Deşi iniţial se anunţase că locul cinci în campionatul intern, cel ocupat de Oţelul, este eligibil pentru o participare în Cupa EHF, Federaţia Română a umblat la „cutia cu minuni” şi i-a anunţat pe oficialii gălăţeni că pot înscrie echipa doar în Cupa Cupelor, acolo unde trebuia în mod normal să joace HC Zalău. Astfel, echipa sălăjeană, antrenată de Gheorghe Tadici, va ajunge în Cupa EHF, urmând să beneficieze de un culoar favorabil (direct în fazele superioare datorită disputării finalei în sezonul precedent) şi fără adversari veniţi din Liga Campionilor.
viata-libera.ro

„Kamikaze” a plecat la Roman
* Paula Pavăl, jucătoarea care şi-a riscat viaţa meci de meci, a părăsit Galaţiul *
A venit la Oţelul în urmă cu două sezoane, după o perioadă de inactivitate datorată unei dificile probleme de sănătate. Puţini au fost cei care i-au dat vreo şansă, dar centrul Paula Pavăl a reuşit să devină una dintre jucătoarele de bază la linia de 9 metri a Oţelului. Şi mai puţini sunt cei care ştiu că în tot acest răstimp, handbalista poreclită „Kamikaze” pentru stilul de a pătrunde printre apărătoarele adverse a evoluat pe semnătură. În mod normal, conform indicaţiilor medicilor, Paula Pavăl ar fi trebuit să renunţe la activitatea sportivă pentru a nu-şi pune viaţa în pericol! În prezent, sportiva originară din judeţul Neamţ a preferat o echipă apropiată de casă, HCM Roman. Este cea de-a patra handbalistă care a părăsit Oţelul în această vară, după Diana Druţu, Nicoleta Tudor şi Iulia Artean - toate la Corona Braşov. Speranţele echipei Oţelul se leagă acum de noul primar, Marius Stan, şi de Fundaţia Sportului Gălăţean prin care acesta doreşte să revigoreze sportul local.
viata-libera.ro
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#4 dcp100168

dcp100168

  Administrator

 • Administrativ
 • 60.915 Mesaje:

Adăugat 12 iulie 2012 - 20:47

Oţelul a devenit… Danubius!
Echipa feminină de handbal Oţelul a fost salvată. Formaţia a trecut la clubul Danubius, grupare înfiinţată în 2008 şi care avea doar secţii de copii şi juniori.
„Primarul a hotărât ca echipa de handbal care a făcut istorie pentru Galaţi, să fie salvată. Astfel clubul Danubius, înfiinţat în 2008, a preluat activele Oţelului şi va evolua în Liga 1. Ȋncă nu s-au definitivat toate actele, dar pot să afirm că Danubius va reprezenta România în Cupa Cupelor. Problema cea mare este că lotul de jucătoare trebuie completat pentru că handbalistele cele mai importante au părăsit echipa. Cred că este nevoie de cel puţin 10 transferuri. Oricum perspectivele sunt încurajatoare, pentru că echipa s-ar fi desfiinţat fără intervenţia municipalităţii", a declarat Miron Stanciu, vicepreşedintele clubului Danubius.
Noua organigramă a clubului îi cuprinde pe Dan Pantea - preşedinte, Miron Stanciu şi Mihai Istrate, vicepreşedinţi.
Danubius va fi înscrisă cât de curând la federaţia de specialitate pentru a participa în sezonul următor în Liga 1.
Conducerea tehnică va fi asigurată în continuare de Sanda Soare.
presagalati.ro
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#5 dcp100168

dcp100168

  Administrator

 • Administrativ
 • 60.915 Mesaje:

Adăugat 17 iulie 2012 - 23:29

HC Danubius, construit pe ruinele Oţelului
* Soluţia găsită de autorităţi pentru salavarea echipei de handbal feminin este renunţarea la actualul club, plin de datorii, locul său în prima ligă urmând să fie cedat unei noi grupări gălăţene

Într-o perioadă în care toate echipele din Liga Naţională feminină de handbal se află în febra pregătirilor pentru noul sezon, la Galaţi lucrurile se scaldă în ape extrem de tulburi.
Ce ştim cu siguranţă este că HC Oţelul Galaţi - grupare cu 20 de ani neîntrerupţi în primul eşalon - nu va mai exista pe harta handbalului din România.
Dacă până la acest punct situaţia este clară, problemele devin stringente în ceea ce priveşte viitorul. În acest moment, nu se ştie dacă oraşul nostru va fi prezent pe prima scenă a handbalului românesc sau în eşalonul secund.
Mingea este în semicercul defunctei Oţelul
Spre deosebire de voleiul feminin, care nu a avut nicio şansă atunci când CSU Metal Galaţi s-a desfiinţat, handbalul gălăţean urmează să supravieţuiască prin transferul locului în Liga Naţională de la HC Oţelul la o nouă grupare, intitulată HC Danubius. Această soluţie este impusă de datoriile imense ale actualului club, cele către Finanţe împiedicând municipalitatea să-l poată susţine financiar.
HC Danubius va funcţiona în cadrul unei fundaţii cu acelaşi nume, deja existentă, preşedintele grupării fiind jurnalistul sportiv Dan Pantea. Noua echipă va fi finanţată de către Primărie.
Marea problemă o reprezintă impasul existent în tratativele pentru preluarea locului de Ligă Naţională de la defuncta HC Oţelul Galaţi. Cristian Gaţu, preşedintele Federaţiei Române de Handbal, ne-a declarat că primordială este plata datoriilor pe care HC Oţelul (preşedinte Anton Coman) le are faţă de jucătoare. „Am primit o sesizare din partea jucătoarelor pe care am trimis-o mai departe, chiar şi la Primăria Galaţi. Fostul club (n.r. - HC Oţelul) are datorii către aceste fete şi implicit are în prezent interdicţie la transferuri. Soluţia este ca cei de la Oţelul să ajungă la o înţelegere cu handbalistele care şi-au depus memorii”, a declarat pentru „Viaţa liberă” şeful handbalului românesc.
Dacă problemele nu se vor rezolva şi FRF nu va permite ca Danubius să ia locul Oţelului în Liga Naţională, noua echipă o va lua de la zero şi se va înscrie în eşalonul secund.
Alexandrina Soare, la HC Danubius
Dacă problemele de ordin financiar din triunghiul HC Oţelul - FRH - jucătoare vor fi rezolvate, atunci HC Danubius va concura din această toamnă în Liga Naţională şi chiar în Cupa Cupelor, asta după ce a preluat activul patrimonial de la clubul patronat pe toată durata existenţei sale de combinatul siderurgic.
În speranţa că tot acest amalgan de probleme se va soluţiona favorabil, antrenoarea de la HC Oţelul, Alexandrina Soare, s-a apucat de treabă cu puţinele jucătoare pe care le mai are la dispoziţie şi încearcă să-şi încropească un lot competitiv pentru viitorul sezon, sub noua titulatură, HC Danubius. Fie că el va fi în Liga Naţională sau în eşalonul secund.
Jucătoarele care cu siguranţă nu vor mai evolua din toamnă la Galaţi sunt: Diana Druţu, Nicoleta Tudor şi Iulia Artean (toate plecate la Corona Braşov); Manuela Manda Rădulescu (CSM Ploieşti); Paula Pavăl (HCM Roman); Roxana Bodîrlău (retrasă din activitate).
La pregătiri sunt prezente handbalistele Loredana Nica, Cristina Bobeică, Ramona Bocăneală Ciontu, Maricica Trandafir, Cătălina Cioaric, Carmen Gheorghe, Delia Mărginean şi Daciana Curtean.
viata-libera.ro
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#6 dcp100168

dcp100168

  Administrator

 • Administrativ
 • 60.915 Mesaje:

Adăugat 18 iulie 2012 - 17:46

EHF vrea Galaţiul în Europa!
Federaţia Europeană de Handbal a anunţat echipele înscrise în viitorul sezon al Cupei Cupelor, printre care se numără şi HC Oţelul Galaţi, ocupanta locului cinci la finele sezonului trecut de Ligă Naţională. Fără să aibă habar de problemele apărute la echipa de pe malul Dunării, oficialii de la EHF au informat că HC Oţelul Galaţi este calificată direct în turul trei al Cupei Cupelor!
În cazul în care toate convulsiile financiare şi chichiţele legale îşi vor găsi o rezolvare fericită, atunci nu HC Oţelul Galaţi, care este un club ca şi desfiinţat, va evolua în cupele europene.
Gruparea Danubius Galaţi, finanţată de Primărie, va avea dreptul de a reprezenta România în Europa, cu condiţia primordială ca Federaţia Română de Handbal să dea undă verde preluării locului de Ligă Naţională de la defuncta Oţelul.
În cazul în care minunea se va produce şi handbalul gălăţean va fi prezent şi din toamnă în primul eşalon, atunci va avea şi misiunea de a reprezenta România în Cupa Cupelor. Prezentă direct în turul trei la tragerea la sorţi (de pe 24 iulie) a meciurilor din Cupa Cupelor, HC Danubius ar putea avea şansa întâlnirii unui adversar mai modest, din ţări precum Grecia, Cipru, Portugalia, Macedonia sau Cehia. Dacă norocul nu va fi însă de partea trupei pregătite de profesoara Alexandrina Soare, atunci s-ar putea duela cu o echipă provenită din grupele preliminare ale Ligii Campionilor.
viata-libera.ro
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#7 dcp100168

dcp100168

  Administrator

 • Administrativ
 • 60.915 Mesaje:

Adăugat 24 iulie 2012 - 13:56

Adversară din Liga Campionilor pentru HC Oţelul Galaţi
Federaţia Europeană de Handbal a tras la sorţi, astăzi, meciurile din turul III al Cupei Cupelor la feminin. Formaţia gălăţeană HC Oţelul - aşa cum este prezentată de site-ul forului european - va evolua împotriva echipei care va termina pe locul trei Grupa 1 preliminară a Ligii Campionilor. Din grupa respectivă fac parte Viborg HK (Danemarca), Balonmano Bera Bera (Spania), Vistal Laczpol Gdynia (Polonia) şi LC Bruhl Handball (Elveţia).
Până ca o echipă a Galaţiului să ajungă să dispute meciurile din turul trei al Cupei Cupelor (programate la 10/11 noiembrie, respectiv 17/18 noiembrie), trebuie să se rezolve problemele de ordin financiar şi administrativ. Reamintim că HC Danubius Galaţi ar putea evolua în Liga Naţională şi în Cupa Cupelor, după ce a preluat activul patrimonial de la HC Oţelul, asta cu condiţia ca Federaţia Română de Handbal să parafeze acordul.
viata-libera.ro
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#8 dcp100168

dcp100168

  Administrator

 • Administrativ
 • 60.915 Mesaje:

Adăugat 01 august 2012 - 23:15

HC Danubius, pas mare spre Liga Naţională! Oţelul şi-a achitat restanţele financiare faţă de handbaliste
* Federaţia Română de Handbal mai solicită un ultim document, după care poate oficializa prezenţa celor de la Danubius în prima ligă * Antrenoarea Alexandrina Soare urmează să testeze câteva jucătoare noi, dintre care patru din Ucraina
După o lungă perioadă de timp, în care celelalte echipe din Liga Naţională s-au ocupat cu achiziţionarea de noi jucătoare şi de pregătirea viitorului sezon competiţional, într-un final se pare că soarele a ieşit şi pe strada handbalului gălăţean.
Principala problemă invocată de oficialii clubului finanţat de Primăria Galaţi, HC Danubius, în preluarea locului de Ligă Naţională de la HC Oţelul şi-a găsit rezolvarea. Toate jucătoarele care au evoluat în sezonul precedent pentru HC Oţelul şi-au primit restanţele salariale, printr-un ultim efort financiar destul de consistent al Combinatului ArcelorMittal! În aceste condiţii, memoriile depuse la Federaţia Română de către handbalistele care au plecat în vară de la Galaţi au devenit nule.
FRH are nevoie de o nouă hârtie!
Potrivit şefului handbalului românesc, Cristian Gaţu, mingea este în prezent în curtea celor de la Danubius Galaţi, care printr-un document oficial trebuie să informeze Federaţia de faptul că noua entitate sportivă va reprezenta Galaţiul în Liga Naţională. „Este adevărat că am primit la Federaţie o hârtie prin care suntem înştiinţaţi că HC Oţelul Galaţi şi-a achitat datoriile către sportive. Acum rămâne ca Danubius să ne anunţe de preluarea locului din prima divizie de la Oţelul”, ne-a declarat Cristian Gaţu.
Potrivit unor surse, documentul oficial - în speţă un proces de predare-primire a palmaresului şi locului în campionat -, care va consfinţi prezenţa Danubiusului, din septembrie, pe prima scenă a handbalului românesc urma să fie semnat ieri seară, cel târziu astăzi, între conducerile celor două cluburi.
Problema lotului
Cu doar o lună rămasă până la începerea campionatului, antrenoarea Alexandrina Soare va avea cea mai dificilă misiune: închegarea unui nou lot şi omogenizarea sa. Ieri seară erau aşteptate la pregătiri două ucrainence, iar alte două handbaliste din aceeaşi ţară urmează să sosească în zilele următoare. Sub comanda Alexandrinei Soare se pregăteşte deja un inter dreapta de mână stângă, care în ultimele sezoane a evoluat mai mult prin divizia secundă. „Am făcut un semicantonament la stadion şi la sală, sunt mulţumită de cum s-au pregătit puţinele fete pe care le-am avut la dispoziţie. Mai aşteptăm câteva jucătoare în această perioadă, iar cele care vor confirma vor fi păstrate în lot. După ce vom stabili componenţa echipei, atunci vom disputa şi câteva turnee de verificare”, a precizat antrenoarea HC Danubius, Alexandrina Soare.
viata-libera.ro

Later edit
La antrenamente participă patru jucătoare din Ucraina - Iulia Zaremba, Daria Matvienko, Iryna Glibko şi Iaroslava Burlachenko.
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#9 dcp100168

dcp100168

  Administrator

 • Administrativ
 • 60.915 Mesaje:

Adăugat 09 august 2012 - 18:17

HC Danubius Galaţi ia locul Oţelului în Liga Naţională!
Vara agitată a handbalului feminin gălăţean are parte de un final fericit! Federaţia Română de Handbal a confirmat prezenţa echipei HC Danubius Galaţi în prima divizie, în locul defunctei grupări HC Oţelul. „Se aprobă preluarea echipei HC Oţelul Galaţi de către HC Danubius Galaţi, precum şi înscrierea acesteia din urmă în Liga Naţională”, a sunat comunicatul sec postat pe site-ul federaţiei.
HC Oţelul e istorie!
20 de ani neîntrerupţi în Liga Naţională a României (1992-2012), opt sezoane în cupele europene, două semifinale în Cupa EHF, una în City Cup, şi o finală de „Cupa României” sunt câteva dintre principalele borne din istoria echipei de handbal feminin Oţelul Galaţi. Este a doua echipă importantă a Galaţiului răpusă de problemele financiare, după multipla campioană la volei CSU Metal, dar din fericire în acest caz autorităţile locale au izbutit să găsească o soluţie salvatoare. Astfel, tradiţia handbalului feminin de la Galaţi va continua prin Handbal Club Danubius (preşedinte Dan Pantea).
Programul turului de campionat
Federaţia Română de Handbal a anunţat şi programul exact al turului de campionat al Ligii Naţionale feminine, ediţia 2012-2013. Echipa pregătită de Alexandrina Soare, HC Danubius, va debuta pe 6 septembrie, acasă, într-un meci cu CSM Bucureşti. Programul celorlalte confruntări: etapa a II-a - SCM Craiova (d); etapa a III-a - Jolidon Cluj (a); etapa a IV-a – Brăila (d); etapa a V-a – HC Zalău (a); etapa a VI-a – Terom Iaşi (d); etapa a VII-a – Corona Braşov (a); etapa a VIII-a – CSM Ploieşti (d); etapa a IX-a – Oltchim (a); etapa a X-a – Baia Mare (a); etapa a XI-a – HCM Roman (d).
viata-libera.ro
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#10 dcp100168

dcp100168

  Administrator

 • Administrativ
 • 60.915 Mesaje:

Adăugat 21 august 2012 - 21:23

Meciuri de pregătire şi jucătoare noi
Handbalistele de la Danubius pregătesc intens noul sezon al ligii naționale. Astfel, miercuri, de la ora 11.00, fetele pregătite de Alexandrina Soare vor susține un meci de verificare cu echipa de divizia A CSM Unirea Slobozia.
Apoi, Danubius va participa la sfârșitul săptămânii la un tureneu amical de pregătire la Brăila. Alături de Danubius și gazdele de la HC Dunărea Brăila, la turneu mai participă alte două echipa de liga națională, CSM București și CSM Ploiești. În prima zi de turneu, Danubius va susține două jocuri, de la ora 9.30 cu CSM București, iar de la ora 18.45 cu Dunărea Brăila. În cea de a doua zi a turneului, sâmbătă, de la ora 9.30, Danubius va juca cu CSM Ploiești.
Pentru noul sezon, lotul gălățean a fost primenit cu mai multe jucătoare, Mirabela Criclevit, fostă la HCM Roman și Universitatea Reșița, Mihaela Pătuleanu, fostă la Tomis Constanța, Irina Lăzărin, fostă la SCMU Craiova și HC Dunărea Brăila, Irina Basa, promovată de la centrul de copii și juniori și 3 jucătoare ucrainence.
sportgalati.com
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#11 dcp100168

dcp100168

  Administrator

 • Administrativ
 • 60.915 Mesaje:

Adăugat 22 august 2012 - 17:37

36-25 cu Unirea Slobozia, în primul meci amical
Fetele pregatite de Alexandrina Soare au facut astazi prima victima din seria jocurilor amicale ce le au de disputat pana la startul sezonului. HC Danubius a invins, cu 36-25, divizionara A CSM Unirea Slobozia.
Marcatoarele Danubius au fost: Iryna Glibko 9, Iulia Zaremba 6, Criclevit 5, Iaroslava Burlachenko 4, Cioaric 3, Radovici 3, Trandafir 2, Gheorghe 2, Dodean 1, Patuleanu 1.
sportgalati.com
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#12 dcp100168

dcp100168

  Administrator

 • Administrativ
 • 60.915 Mesaje:

Adăugat 23 august 2012 - 08:14

HC Danubius şi-a încropit lotul
Noua echipă feminină de handbal a Galaţiului, HC Danubius, începe să prindă contur în vederea participării în viitoarea ediţie a Ligii Naţionale, programată a debuta pe 6 septembrie. La meciul amical în compania divizionarei secunde CSM Slobozia, antrenoarea Alexandrina Soare a rulat un lot format din 15 handbaliste.
De la Oţelul au ales să continue cu Danubius şapte sportive, în timp ce portarul Cristina Bobeică a refuzat oferta financiară făcută de conducerea clubului. În urma acestei plecări, antrenoarea Alexandrina Soare are o nouă problemă: Ramona Bocăneală Ciontu şi tânăra Loredana Nica sunt singurele jucătoare care pot evolua între buturile gălăţene!
Ultimele jucătoare sosite la echipa finanţată de Primăria municipiului Galaţi sunt pivotul Irina Radovici Lazarin şi interul stânga Mihaela Pătuleanu. În sezonul precedent, ambele handbalistele au evoluat pentru SCM Universitatea Craiova.
Irina Radovici Lazarin (32 de ani) este o jucătoare experimentată, care se descurcă excelent în ambele faze ale jocului. Consacrarea a cunoscut-o la HC Dunărea Brăila.
Interul stânga Mihaela Pătuleanu (23 de ani) s-a format la un centru juvenil important din România, LPS Slatina. După un sezon petrecut în Liga Naţională alături de KZN Slatina s-a transferat la Tomis Constanţa, de unde a ajuns la SCM Craiova. La începutul verii a devenit vicecampioană mondială cu selecţionata României, la Campionatul Universitar din Brazilia.
În meciul cu CSM Slobozia, pentru Danubius au evoluat: Ramona Ciontu, Loredana Nica, Daciana Curtean, Cătălina Cioaric, Carmen Gheorghe, Delia Mărginean şi Maricica Trandafir (rămase de la Oţelul), Mirabela Cricleviţ (de la HCM Roman), Alexandra Dodan (de la CSM Slobozia), Iaroslava Burlachenko, Iryna Glibko, Iulia Zaremba (toate trei din Ucraina), Irina Lazarin, Mihaela Pătuleanu (ambele de la Craiova) şi junioara Irina Basa.
viata-libera.ro
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#13 dcp100168

dcp100168

  Administrator

 • Administrativ
 • 60.915 Mesaje:

Adăugat 25 august 2012 - 20:05

O victorie şi două înfrângeri la "Cupa Brăilei"
Handbalistele de la Danubius au participat în acest final de săptămână, la Brăila, la primele teste pregătitoare pentru Liga Naţională. La "Cupa Brăilei", Danubius a pierdut meciurile din prima zi a competiţiei, 34-35 (18-16) cu CSM Bucureşti şi 28-30 (9-17) cu gazdele HC Dunărea Brăila, şi a câștigat meciul din a doua zi, 28-24 (12-13) cu CSM Ploieşti.
sportgalati.com
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#14 dcp100168

dcp100168

  Administrator

 • Administrativ
 • 60.915 Mesaje:

Adăugat 27 august 2012 - 12:17

Danubius Galaţi îşi prezintă oficial lotul într-un amical cu Femina Piatra Neamţ
Gruparea finanţată de Primăria municipiului Galaţi, Handbal Club Danubius, îşi va prezenta marţi (28 august) lotul de jucătoare şi stafful tehnic pentru sezonul 2012-2013, în cadrul unui meci amical cu HC Femina Piatra Neamţ. Partida cu divizionara secundă va fi găzduită de Sala „Siderurgistul”, începând cu ora 18.00.
Noua ediţie a Ligii Naţionale feminine de handbal este programată a debuta pe 6 septembrie, când Danubius va evolua pe teren propriu în compania celor de la CSM Bucureşti.
viata-libera.ro
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#15 dcp100168

dcp100168

  Administrator

 • Administrativ
 • 60.915 Mesaje:

Adăugat 28 august 2012 - 22:46

O nouă victoire amicală pentru HC Danubius
Reprezenta Galaţiului în Liga Naţională, HC Danubius, a continuat seria victoriilor amicale. Astăzi, cu ocazia prezentării lotului pentru noul sezon, Danubius a învins cu 37-16 pe divizionara A HCF Piatra Neamț. Pentru "danubiene" au marcat: Cioaric 8, Glibko 7, Gheorghe 5, Patuleanu 3, Zaremba 3, Burlacenko 2, Marginean 2, Criclevit 2, Curtean 1, Lazarin 1, Basa 1, Dodan 1.
Programul turului pentru gălăţence
În prima etapă din Liga Naţională, Danubius va juca pe teren propriu cu CSM Bucureşti, joi, 6 septembrie. Programul turului pentru HC Danubius continuă astfel: SCM Craiova (9 septembrie, deplasare), U Jolidon Cluj (16 septembrie, a), Dunărea Brăila (23 septembrie, d), HC Zalău (14 octombrie, a), Terom Iaşi (21 octombrie, d), Corona Braşov (4 noiembrie, a), CSM Ploieşti (11 noiembrie, d), Oltchim Rm. Vâlcea (18 noiembrie, a), HCM Baia Mare (19 ianuarie 2013, a) şi HCM Roman (30 ianuarie 2013, d).
sportgalati.com
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

De asemenea, etichetat(e) cu: danubius galati, handbal feminin

0 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)ziare