Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Model - Mă calcă pe nervi

311 răspunsuri la acest subiect

#21 Rami

Membru de Onoare

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.140 Mesaje:

Adăugat 18 noiembrie 2008 - 16:20

Ma calca pe nervi furnizorii de inghetata care isi imagineaza ca produsele lor se cumpara in noiembrie ca in luna lui cuptor :evil:

#22 adrian

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 148 Mesaje:

Adăugat 07 decembrie 2008 - 20:48

mariaisfs a spus:

Ma calca pe nervi scoala-munca-casa :(

Toate trei sau traseul? Un om al strazii nu are problema asta pe cap. :lol:

#23 busumary

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 261 Mesaje:

Adăugat 08 ianuarie 2009 - 01:50

ma calca pe nervi...timpul ! nu.mi ajunge niciodata ! :evil:
"Daca unii oameni nu vor ajunge niciodata in Paradis, dragostea noastra sa fi fost singurul Paradis pe care ei l-au gustat! "

#24 Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.390 Mesaje:

Adăugat 20 martie 2009 - 19:48

inevitabil, ma calca pe nervi PRIMARIA si tot ce tine de ea:
- primar senil
- angajati aroganti
- incalcarea flagranta a legii de catre organele acestei institutii
- politia latratoare (care apartine tot de primarie)
- toate autovehiculele inmatriculate sunb nr. GL-xx-PMG (care, parca intentionat, nu semnalizeaza si circula fara nici o regula rutiera)
- incasatorii de taxe de parcare
etc

#25 mariav10

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 474 Mesaje:

Adăugat 20 aprilie 2009 - 09:30

pe mine ma calca pe nervi un concurs..am crezut ca daca ma implic in campania facuta fiicei mele imi va crea o stare de bine..pe naiba..curand am simtit cum imi fuge de sub picioare pamantul caci efectiv am senzatia ca pe fetita care ne-a ''furat'' locul 1 o voteaza un net intreg...dupa numai o saptamana de concurs..in care noi am avut acel loc,a inceput sa isi ia elan...acum diferenta e de 1100 de puncte...
am mobilizat o familie intreaga dar..degeaba..apoi am aflat ca de fapt e o lista dupa care se voteaza,in care mamici cu simt de turma,asteapta cuminti pana in noiembrie decembrie sa aiba copilul inscris si deja castigator ....iar pana atunci ea insasi voteava acel copil cu o tenacitate iesita din comun... :? am venit la voi sa ma ajutati...sa reducem cu ajutorul vostru macar din diferenta ca sa ne putem baza pe notele juriului... :roll:
speranta ca aceasta fetita sa fie vedeta imi e invinsa cu orice vot pe care cealalta il primeste...
http://www.prichindelulmeu.ro/site/inde ... rentPage=5 maria vieru 3-6 ani.
aici intrati ajutati,treceti-ne la favorite...faceti ce puteti ...va multumim.
sistemul de vot,dupa inregistrare,se face o data la 12 ore de pe acelasi ip..adica daca ai mai multe calculatoare si mai multe id noi te rugam sa le folosesti pe toate! :roll:
multumim pt orice vot,orice sustinere..
in mod expres le multumesc lui riaji,ramy si relu!sunteti the best!mai e acum si dcp unul din sustinatori!multumim.

#26 George

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.820 Mesaje:

Adăugat 20 aprilie 2009 - 09:46

Ca tot veni vorba de concursuri, pe mine ma calca pe nervi faptul ca pe Rami au votat-o toti iar cand a venit vorba de un alt concurs, un concurs cu animale, la care am putut participa eu cu catelusul meu, cei care au votat-o pe Rami nu s-au mai inghesuit tot la fel sa imi voteze si catelul meu.

#27 mariav10

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 474 Mesaje:

Adăugat 20 aprilie 2009 - 09:50

daca imi lasi in mp
ce vrei tu ca si concurs eu iti intorc favorul...ca stiu ce inseamna sa fii acum in cocncurs si sa depinzi de voturi

#28 riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.359 Mesaje:

Adăugat 20 aprilie 2009 - 09:54

Eu personal, habar nu aveam de concursul cu animale de companie, George. Probabil pentru ca urmaresc foarte rar topicul respectiv. Insa despre cel al Mariei stiam.
You are the only one who creates your reality.

#29 mariav10

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 474 Mesaje:

Adăugat 20 aprilie 2009 - 09:58

cred ca ai stiut fiindca sunt buna de manager.. :roll: :lol:

#30 George

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.820 Mesaje:

Adăugat 20 aprilie 2009 - 09:59

Acum am inscris-o pe Spaniola. Poate pe ea mi-o votati mai mult.

#31 mariav10

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 474 Mesaje:

Adăugat 20 aprilie 2009 - 10:27

eu personal am sa votez..doar sa dea stelutele alea o data... ;)

#32 George

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.820 Mesaje:

Adăugat 30 aprilie 2009 - 11:35

Ma calca pe nervi, comentariile rautacioase ale lui Legumix la adresa mea.

#33 katman

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.146 Mesaje:

Adăugat 30 aprilie 2009 - 14:14

George, desi nu am dat peste posturile respective ale lui legumix, si desi nu il cunosc, sint foarte convins ca nu a facut nimic cu rautate, poate doar cel mult a fost ironic dintr-un stil personal mai zeflemist.

Din ce am citit scris de el pina acum, cu greu as crede ca a vrut intentionat sa fie rautacios la adresa ta, sau a oricui altcineva.

parerea mea, pina mi-o schimb (sau nu :d )

#34 George

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.820 Mesaje:

Adăugat 30 aprilie 2009 - 14:47

Katman uite un exemplu. Ultimul post Sus

#35 catilina22003

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.393 Mesaje:

Adăugat 30 aprilie 2009 - 15:10

George, cu toate ca legumics a vrut sa puncteze china si nu italia, asa cum ne-o doream noi doi amandoi:D, si eu as merge tot pe mana lui kat. E putin ironic, cateodata zeflemitor, fara o intentie directa asupra cuiva... si pun pariu ca va si mustaci cand o sa citeasca comentariile noastre:). Dar nu cred ca vrea sa faca rau nimanui, in fond si la urma urmei, cu totii suntem bine intentionati aici, nu?:)

#36 toto

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.641 Mesaje:

Adăugat 30 aprilie 2009 - 15:14

George a spus:

Ma calca pe nervi, comentariile rautacioase ale lui Legumix la adresa mea.
...
Katman uite un exemplu. Ultimul post ...

:lol: George... ia-o ca pe-o gluma! Nu trebuie sa te superi! :oops: Poate ca a fost un pic ironic insa n-a spus-o cu rautate, sunt sigur!

#37 George

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.820 Mesaje:

Adăugat 30 aprilie 2009 - 15:22

Daca ar fi spus asa: "Daca vezi firma de restaurant Wei Png, crezi ca poza e automat din china?" atunci nu ma mai suparam.
Dupa cum a spus el am inteles ca spune ca daca m-as afla intr-o tara straina nu as sti in ce tara ma aflu. De aceea m-am suparat.
Ironic ca ironic, dar sa nu exagereze.

#38 katman

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.146 Mesaje:

Adăugat 30 aprilie 2009 - 15:49

George, in cazul acesta pot sa iti garantez ca sensul care reiese din postul lui este cel care spui ca nu te deranjeaza.
Eu exact asa l-am interpretat.

Sincer si eu am crezut ca poza e din Italia si cind am citit replica lui Legumix am izbucnit in ris, si as fi facut la fel si daca as fi fost eu cel caruia ii dadea replica. :d

Deci nu ai motiv de suparare :)

#39 George

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.820 Mesaje:

Adăugat 20 mai 2009 - 13:18

Ma calca pe nervi reactia brailenilor. Dupa cum stiti si chiar s-a postat pe acest forum, azi s-a derulat campania Imbratisari Gratuite. In Braila am ajuns in centru vechi la ceas la fix ora 13.00. Am asteptat 15 min dupa care am inceput sa iau legatura cu domnii de la Bucuresti. Primiseem alataieri mail de la un anume David ca mai vorbise cu o fata cica mai aduce aia inca 3-4. Dar azi nu a venit nici ea nici ceilati. David cica sa incerc si singur. Reactia Braillenilor? Se uitau ca la un hot sau poate hartuitor ori ceva in genul asta. Oamenii din Braila sunt cam morocanoi si cam nepasatori. Cand am participat in Galati impreuna cu cativa voluntari, lumea chiar venea singura la noi la imbratisari.

#40 Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.390 Mesaje:

Adăugat 20 mai 2009 - 13:24

George a spus:

Ma calca pe nervi reactia brailenilor. Dupa cum stiti si chiar s-a postat pe acest forum, azi s-a derulat campania Imbratisari Gratuite. In Braila am ajuns in centru vechi la ceas la fix ora 13.00. Am asteptat 15 min dupa care am inceput sa iau legatura cu domnii de la Bucuresti. Primiseem alataieri mail de la un anume David ca mai vorbise cu o fata cica mai aduce aia inca 3-4. Dar azi nu a venit nici ea nici ceilati. David cica sa incerc si singur. Reactia Braillenilor? Se uitau ca la un hot sau poate hartuitor ori ceva in genul asta. Oamenii din Braila sunt cam morocanoi si cam nepasatori. Cand am participat in Galati impreuna cu cativa voluntari, lumea chiar venea singura la noi la imbratisari.

Aaah, da?

(nu comentez mai mult, sa nu spui ca am ceva cu tine) :lol:

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare