Ma calca pe nervi furnizorii de inghetata care isi imagineaza ca produsele lor se cumpara in noiembrie ca in luna lui cuptor :evil:
Bun venit pe Forum Gălățeni.net
![]() |
Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare. |
Model - Mă calcă pe nervi
Adăugat 18 noiembrie 2008 - 16:20
Ma calca pe nervi furnizorii de inghetata care isi imagineaza ca produsele lor se cumpara in noiembrie ca in luna lui cuptor :evil:
Adăugat 20 martie 2009 - 19:48
- primar senil
- angajati aroganti
- incalcarea flagranta a legii de catre organele acestei institutii
- politia latratoare (care apartine tot de primarie)
- toate autovehiculele inmatriculate sunb nr. GL-xx-PMG (care, parca intentionat, nu semnalizeaza si circula fara nici o regula rutiera)
- incasatorii de taxe de parcare
etc
Adăugat 20 aprilie 2009 - 09:30
am mobilizat o familie intreaga dar..degeaba..apoi am aflat ca de fapt e o lista dupa care se voteaza,in care mamici cu simt de turma,asteapta cuminti pana in noiembrie decembrie sa aiba copilul inscris si deja castigator ....iar pana atunci ea insasi voteava acel copil cu o tenacitate iesita din comun... :? am venit la voi sa ma ajutati...sa reducem cu ajutorul vostru macar din diferenta ca sa ne putem baza pe notele juriului... :roll:
speranta ca aceasta fetita sa fie vedeta imi e invinsa cu orice vot pe care cealalta il primeste...
http://www.prichindelulmeu.ro/site/inde ... rentPage=5 maria vieru 3-6 ani.
aici intrati ajutati,treceti-ne la favorite...faceti ce puteti ...va multumim.
sistemul de vot,dupa inregistrare,se face o data la 12 ore de pe acelasi ip..adica daca ai mai multe calculatoare si mai multe id noi te rugam sa le folosesti pe toate! :roll:
multumim pt orice vot,orice sustinere..
in mod expres le multumesc lui riaji,ramy si relu!sunteti the best!mai e acum si dcp unul din sustinatori!multumim.
Adăugat 20 aprilie 2009 - 09:46
Adăugat 20 aprilie 2009 - 09:50
ce vrei tu ca si concurs eu iti intorc favorul...ca stiu ce inseamna sa fii acum in cocncurs si sa depinzi de voturi
Adăugat 20 aprilie 2009 - 09:58
Adăugat 20 aprilie 2009 - 10:27
Adăugat 30 aprilie 2009 - 14:14
Din ce am citit scris de el pina acum, cu greu as crede ca a vrut intentionat sa fie rautacios la adresa ta, sau a oricui altcineva.
parerea mea, pina mi-o schimb (sau nu
Adăugat 30 aprilie 2009 - 15:10
Adăugat 30 aprilie 2009 - 15:14
George a spus:
...
Katman uite un exemplu. Ultimul post ...
Adăugat 30 aprilie 2009 - 15:22
Dupa cum a spus el am inteles ca spune ca daca m-as afla intr-o tara straina nu as sti in ce tara ma aflu. De aceea m-am suparat.
Ironic ca ironic, dar sa nu exagereze.
Adăugat 30 aprilie 2009 - 15:49
Eu exact asa l-am interpretat.
Sincer si eu am crezut ca poza e din Italia si cind am citit replica lui Legumix am izbucnit in ris, si as fi facut la fel si daca as fi fost eu cel caruia ii dadea replica.
Deci nu ai motiv de suparare
Adăugat 20 mai 2009 - 13:18
Adăugat 20 mai 2009 - 13:24
George a spus:
Aaah, da?
(nu comentez mai mult, sa nu spui ca am ceva cu tine)
1 utilizator(i) citesc acest subiect
0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

Sus