Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Model - Mă calcă pe nervi

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
311 răspunsuri la acest subiect

#261 Legumix

Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.460 Mesaje:

Adăugat 05 martie 2011 - 22:52

moni...who!?!?

#262 Legumix

Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.460 Mesaje:

Adăugat 11 aprilie 2011 - 17:56

mijloacele de transport PUBLICE:
- zilele trecute, 2 autobuze faceau liniuta pe str.domneasca, de la modern pana...cand a aparut un alt autobuz din fata, si a trebuit sa rupa randurile.
- azi, un tractor (cu remorca)apartinand primariei locale, intra si iese din sensul giratoriu de la ultimul leu, fara nici un fel de semnalizare a intentiei si directiei de mers.
pur si simplu...ce-i de stat, se comporta ca la stat

#263 Legumix

Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.460 Mesaje:

Adăugat 24 aprilie 2011 - 21:32

In fata blocului G25 sc.III din micro 21 (bd.Galati nr.29), unul dintre habitanti, si-a facut si el, ca tot romanul, o carne pe gratar...
gratar amplasat - la 3 m de conectarea la gaze a blocului, sub un copac...si la 1 m de masinile parcate in fata blocului.
dupa care, in mod evident, a rasturnat jarul produs, pe acelasi loc unde a avut loc prepararea carnii.

romanii au...tupeu!

Acest mesaj a fost editat de Legumix pe: 24 aprilie 2011 - 21:32.

#264 da44na

da44na

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 98 Mesaje:

Adăugat 25 aprilie 2011 - 06:01

Vizualizați mesajulLegumix, pe 24 aprilie 2011 - 21:32, a spus:

In fata blocului G25 sc.III din micro 21 (bd.Galati nr.29), unul dintre habitanti, si-a facut si el, ca tot romanul, o carne pe gratar...
gratar amplasat - la 3 m de conectarea la gaze a blocului, sub un copac...si la 1 m de masinile parcate in fata blocului.
dupa care, in mod evident, a rasturnat jarul produs, pe acelasi loc unde a avut loc prepararea carnii.

romanii au...tupeu!

Pai si n-ai avut telefon la indemana ?!?! Si asa cei de la politia locala nu prea au activitate!

#265 Relu

Relu

Moderator

• Moderator forum
  • 3.697 Mesaje:

Adăugat 26 aprilie 2011 - 22:13

din păcate, e f. posibil să-ți spună că n-au echipaje disponibile
Imagine adăugata

Ești liber să te exprimi, dar niciodată nu vei exprima altceva decât ceea ce ești.

#266 DragomirAna-Maria

DragomirAna-Maria

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 64 Mesaje:

Adăugat 19 mai 2011 - 09:28

Ma calca pe nervi VEGA si totii angajatii ei care isi exercita activitatea in apropierea casei mele!
  Povestea este lunga si a inceput in urma cu vreo 6 ani.Stau intr-un sat pe malul Siretului unde datorita schimbarilor din natura s-a format o superba insula care are din plin nisip! problema este ca de atatia ani Vega cara nisip o data ce vremea se incalzeste deci din primavara pana toamna tarziu.Si uite asa un zgomot infernal de la tirurile care trec din 10 in 10 minute precum si un praf de nu poti intinde o haina la uscat.Masina mea se umple de praf fara ca eu sa circul prea mult.Si acum va intreb si va rog din tot sufletul daca stiti unde ma pot duce sa depun plangere impotriva conducerii vega care ii doare undeva ca noi inghitim tot praful asta si nu se gandesc ca nu suntem animale ci oameni si ca zilnic ar trebui sa ude strada ca sa traim si noi in conditii civilizate.Nu mai zic de soferii care conduc tirurule niste nenorociti,ce as face pt o zi schimb de case cu ei sa stea si ei aici sa vada cum e!

#267 Mikka

Mikka

SuperModerator

• Moderator forum
  • 2.277 Mesaje:

Adăugat 20 mai 2011 - 07:38

intr-un sat pe malul Siretului
Serbesti? Ma rog, Serbestii Vechi?
Nu judecati oamenii dupa cei cu care se aduna. Nu uitati ca si Iuda avea amici ireprosabili (Ernest Hemingway)

#268 DragomirAna-Maria

DragomirAna-Maria

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 64 Mesaje:

Adăugat 20 mai 2011 - 09:35

da:)

#269 catilina22003

catilina22003

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.393 Mesaje:

Adăugat 20 mai 2011 - 16:41

Eu ti-as recomanda sa ii dai in judecata. Macar pentru daune morale pricinuite zi de zi, sistematic. Obliga-i sa-ti construiasca macar un 'parapet' de protectie, contra poluarii, inclusiv fonice. (Ma gandesc aici dand exemplul autostrazilor din strainatate. Acolo unde autostrada trece prin apropierea caselor locuite, au fost construiti un fel de parapeti, din sticla sau fibra, geam sau mai stiu eu ce, ce protejeaza cursul normal al integritatii si bunastarii fizice si psihice a oamenilor. In  mod clar 'barierele' respective nu au fost construite cu bani stransi mana de la mana din cadrul convivilor, ci au fost suportate de catre stat - extrapoland, in cazul tau ar trebui ca Vega sa suporte constructia).
Ca sa fii sigura de castig dar si linistita, cauta-ti un avocat ce ia onorariu doar in caz de castigare a procesului.

#270 Legumix

Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.460 Mesaje:

Adăugat 20 mai 2011 - 19:05

Vizualizați mesajulcatilina22003, pe 20 mai 2011 - 16:41, a spus:

Ca sa fii sigura de castig dar si linistita, cauta-ti un avocat ce ia onorariu doar in caz de castigare a procesului.

Aha....inteleg din asta ca tu lucrezi "pe proiect" - daca reuseste, primesti salariul, daca nu - ai muncit 1 an pe nasturi  m/
avocatul e platit sa lupte. Daca reuseste si castiga, atunci, eventual, mai platesti un...bonus, de succes ;)

Acest mesaj a fost editat de Legumix pe: 20 mai 2011 - 19:06.

#271 catilina22003

catilina22003

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.393 Mesaje:

Adăugat 20 mai 2011 - 20:30

mai nu stiu ecsact cum sta treaba legumicsule, dar aici, cand am avut nevoie, mereu am apelat la avocati ce nu percepeau onorariu decat la izbanda. ce sa-i faci, asa mi-s eu, mai econoama. nu stiu de-i frumos, dar consider ca 'simt' sanatos :P
adica..ca-n vanzari, salariul mic, bonusuri mari. motivatia se mentine si se concretizeaza in atingerea targetului urmarit :)

#272 DragomirAna-Maria

DragomirAna-Maria

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 64 Mesaje:

Adăugat 31 mai 2011 - 09:25

Momentan,sa nu ii deochi se pare ca uda strada(macar atat).Nu stiu prin ce minune insa ce stiu e daca nu o sa o mai faca am sa tin cont de sfaturile voastre:) va multumesc

#273 DragomirAna-Maria

DragomirAna-Maria

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 64 Mesaje:

Adăugat 21 iunie 2011 - 14:20

Ati remarcat ca politia locala de... au grade pe camesi,camesi ca ale politiei rutiere si veste ?pantalonii ii diferentiaza de politistii care au facut scoala...Sa tot fii politist zilele astea... /:)

#274 Derago

Derago

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 190 Mesaje:

Adăugat 21 iunie 2011 - 14:57

Ma calca pe nervi Politia Romana!
Astazi am fost martorul unei certe intre doua gasti tiganesti! Un pustan caruia abia ii mijise mustata a iesit cu toporul sa arate ce cocos este dar ca sa se faca remarcat a inceput sa sparga geamurile magazinelor din jur!!!
A venit si politia! Si? Ce credeti ca s-a intamplat! :)
A gonit unul din grupuri dar sa nu credeti ca intr-un mod spectaculos cum vedem pe la stirile din tarile europene! Nu! S-au rugat de aia mai bine de jumatate de ora sa plece si sa nu mai tipe.
Iar cand au intrebat cine a spart geamurile, grupul ramas, din care facea parte si vinovatul, a dat vina pe ceilalti! :))
Pe aia i-ai de unde nu-s!
Demni de mila! Fara nici un fel de putere, legati la maini si la picioare. Asta este Politia Romana care incearca sau nu vor sa-si faca treaba in a asigura Linistea si Ordinea Publica.
... Legile Omului! Care oameni fratilor ca aia se comportau ca niste animale! Nu meritau luati la bastoane si bocanci cum facea Militia pe vremea comunistilor!?

#275 Legumix

Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.460 Mesaje:

Adăugat 21 iunie 2011 - 15:08

stii ca daca, un politist, atacat cu toporul trage cu arma din dotare, este anchetat disciplinar? pentru ca-si apara viata?
si atunci...daca iti viata in pericol, de ce sa te implici????

#276 riaji

riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.488 Mesaje:

Adăugat 21 iunie 2011 - 15:15

Mi se pare normal sa fie anchetat disciplinar, ca doar nu-si foloseste arma din dotare la fiecare 5 minute si in felul asta trebuiesc oprite niste abuzuri. Dar o faci, pentru a-ti apara intai persoana si demnitatea macar, daca nu pentru a-ti face treaba cu totul. Astia insa sunt o rusine pentru ordinea publica.. Derago, ai putea la fel de bine sa faci un denunt la orice sectie de politie cu datele pe care le ai la indemana - poate asa s-o sinchisi cineva de mai sus sa ia masuri, macar de dragul de a scapai de o alta belea, din cauza unui subordonat.
You are the only one who creates your reality.

#277 roryta

roryta

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 28 Mesaje:

Adăugat 04 august 2011 - 18:25

cum??
din 2009 nimeni nu s-a mai enervat??
:))
incredibilă armonie în Galaţiul ăsta!! :)) lolllllll

#278 riaji

riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.488 Mesaje:

Adăugat 05 august 2011 - 08:31

Abia reusim sa scoatem capetele din gropile orasului (care ma supara tot mai mult de la o zi la alta) ca sa mai dam drumu la cate o postare..
You are the only one who creates your reality.

#279 DragomirAna-Maria

DragomirAna-Maria

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 64 Mesaje:

Adăugat 17 august 2011 - 21:04

Cand al nostru mester mare face tot ce ii sta in putere sa distruga Politia Romana nu stiu de ce va mai mirati sincer..si da ar fi frumos sa fie cum e in tarile europene unde nu prea comentezi in fata politiei..dar deh..daca asa vor mai marii tarii..politistii fac cum li se ordona ca asa sta treaba in tara asta de rahat:)

#280 Legumix

Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.460 Mesaje:

Adăugat 21 septembrie 2011 - 16:18

crashbarul 365 si-a extins terasele de tentacule pana in strada domneasca si in jurul fantanii...treaca-mearga
dar, mai nou, si-a scos si terasa in strada, blocand in integralitate trecerea pe langa bloc. daca ploua, ocolesti cetateanule, prin ploaie, pasajul este 'acces interzis" 8-}

0 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare