Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Model - Mă calcă pe nervi

311 răspunsuri la acest subiect

#41 riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.359 Mesaje:

Adăugat 20 mai 2009 - 14:14

George a spus:

Daca ar fi spus asa: "Daca vezi firma de restaurant Wei Png, crezi ca poza e automat din china?" atunci nu ma mai suparam.
Dupa cum a spus el am inteles ca spune ca daca m-as afla intr-o tara straina nu as sti in ce tara ma aflu. De aceea m-am suparat.
Ironic ca ironic, dar sa nu exagereze.
Nici eu nu cred ca a exagerat, George. Mai glumim si noi pe-aici, ca sa mai destindem atmosfera si pentru a indeparta anumite granite intre utilizatori. In plus, din modalitatea in care ai fi vrut tu sa-ti raspunda Legumix, as fi inteles ca tu ti-ai da seama pe moment unde te afli, daca te-ai trezi intr-o zi, dintr-odata, undeva in mijlocul Rep Centrafricane, a Bangladeshului, sau a Nepal-ului, lucru pe care-l consider din start total neadevarat (dintr-o sumedenie de motive).
You are the only one who creates your reality.

#42 vladionescu81

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 13 Mesaje:

Adăugat 26 iulie 2009 - 23:04

Ma calca pe nervi lipsa de reactie a primarului in a muta talciocul in afara orasului. ma calca pe nervi faptul ca nu am inca curajul de a le sparge cauciucurile celor ce parcheaza in fata geamului meu, ca nu stiu inca cu ce solutie sa le stropesc caroseria pt a-si muta tabla dimineata din fata geamului meu.... ma calca pe nervi ca nu stiu unde locuieste primarul pt ca m-as duce sa reconstitui o dimineata de week-end talciocara chiar in fata geamului lui..... daca stiti adresa, ajutati-ma sa fac un spectacol live! In rest, ma calca pe nervi nesimtitii , needucatii, cocalarii , indolentii ...

#43 scorpya

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 293 Mesaje:

Adăugat 26 iulie 2009 - 23:55

Pai tu n-ai curaj sa spargi un cauciuc,dar te-ai da in spectacol in fata usii lu` d-nu primar.. :lol:
Glumesc

#44 1964

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 209 Mesaje:

Adăugat 27 iulie 2009 - 09:09

Cheama presa sa filmeze ce e in talcioc si dupa trimite-i la primar.
Imagine adăugata

#45 katman

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.146 Mesaje:

Adăugat 27 iulie 2009 - 09:46

Poate sa cheme presa pina in ziua de apoi, daca nu a curs singe nici nu se misca din loc.
Si presupunind ca ar veni si ar scrie un articol gen Tatulici (vai, ce conditii, vai ce mizerie) ce ar face primarul? Ce a facut si pina acum. :evil:

Din cite stiu eu, la primarie este program de audiente. Poate macar fata in fata are o atitudine ceva...

#46 catilina22003

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.393 Mesaje:

Adăugat 27 iulie 2009 - 13:57

Katman zice bine. Adica, sa se mearga in audienta la primar, dupa ce, in prealabil, s-a intocmit si o lista cu semnaturi impotriva "focarului" respectiv. Cu cat mai multe, cu atat mai bine...

#47 Mikka

SuperModerator

• Moderator forum
  • 2.226 Mesaje:

Adăugat 27 iulie 2009 - 18:20

Cu aceeasi lista nu ar strica (bine, s-ar putea nici sa nu ajute cu ceva) sa va prezentati si la onor deputatul/senatorul uninominal ales din zona in chestiune. In mod normal ar trebui sa fie interesat de doleantele celor din colegiul sau.
Nu judecati oamenii dupa cei cu care se aduna. Nu uitati ca si Iuda avea amici ireprosabili (Ernest Hemingway)

#48 vladionescu81

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 13 Mesaje:

Adăugat 28 iulie 2009 - 07:21

Ma bucur ca sunteti alaturi de noi si ne intelegeti. D-l senator Necula este cel ales in colegiul nostru si chiar se implica in aceasta problema. S-au strans liste cu semnaturi dar orice semnatura in plus ajuta foarte mult. De aceea, va rog insistent sa semnati petitia online pentru mutarea talciocului in afara orasului. Fiecare semnatura conteaza. De asemenea, va rog sa trimiteti linkul catre cunoscutii dvs , rugandu-i sa fie solidari.
http://www.petitieonline.ro/petitie/mut ... 13048.html

#49 Guest_kaisin_*

• Vizitatori

Adăugat 30 iulie 2009 - 09:10

!

#50 Guest_kaisin_*

• Vizitatori

Adăugat 30 iulie 2009 - 10:39

!

#51 catilina22003

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.393 Mesaje:

Adăugat 30 iulie 2009 - 10:52

kaisin a spus:

mambo a spus:

ai vreo dovada ca nu a depus aceste proiecte?
Niciodata nu fac afirmatii gratuite :
http://www.senat.ro/FisaSenator.aspx?Pa ... f9ba6f14dd

1. initiative legislative = 0
2. declaratii politice = 6
3. intrebari = 3
4. interpelari = 0
5. interpelari adresate primului ministru = 0
6. luari de cuvant in plen = 0
7. motiuni = 0
:lol: :lol: :lol: :lol: e de fapt rasul plansului...........

#52 Guest_kaisin_*

• Vizitatori

Adăugat 30 iulie 2009 - 10:56

!

#53 roryta

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 28 Mesaje:

Adăugat 02 august 2009 - 21:35

fain topic! :) sa spun ce ma enerveaza?
pai, in primul rand ma scoate din sarite calitatea serviciilor din Romania.
De fapt, am vrut sa spun ca ma enerveaza foarte tare salariatele de la Posta, de pe Str. Lahovary. E inadmisibil ca un oras cu peste 290.000 locuitori (conform ultimului recensamant, din 2002) sa aiba o amarata de Posta, in care nici nu ai loc sa te invarti. E adevarat: aici, nu e vina salariatelor...Dar, dupa ce ca e o incapere foarte mica, neaerisita, lume multa, inghesuiala, mai sunt si fufele alea de la ghisee care te trateaza ca pe ultimul om. Ca si cum le ceri banii din geanta sau o favoare personala. Nu de mult, am stat la o coada de 3/4 de ora si cand am ajuns in fata, femeia de la ghiseu mi-a proptit un carton indoit sub nas si mi-a spus senin: "Am inchis!". Am crezut ca vad negru in fata ochilor.
Si nu ma refer doar la Posta Romana. Ci la toate serviciile. Cred ca tocmai de aceea, tot mai multi romani migreaza catre alte tari in vacante si concedii. Macar acolo dai un ban, dar ...stai in fata!

#54 George

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.820 Mesaje:

Adăugat 16 septembrie 2009 - 21:47

Ma calca pe nervi ca nu inteleg de ce sunt multi oameni care prefera sa treaca ilegal frontiera de stat, altii chiar platesc sute de Euro pentru acte false, cand pentru a iti face un pasaport si a trece legal granita nu te costa decat in jur a 100 RON? Si oare numai noi romanii atat cei din R.Moldova cat si cei din Romania practicam acest sport extrem? Nu am auzit de nici un ungur sau ucrainian sau sarb sau orice alta nationalitate sa treaca ilegal granita statului sau

#55 scorpya

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 293 Mesaje:

Adăugat 16 septembrie 2009 - 23:32

George a spus:

Ma calca pe nervi ca nu inteleg de ce sunt multi oameni care prefera sa treaca ilegal frontiera de stat, altii chiar platesc sute de Euro pentru acte false, cand pentru a iti face un pasaport si a trece legal granita nu te costa decat in jur a 100 RON? Si oare numai noi romanii atat cei din R.Moldova cat si cei din Romania practicam acest sport extrem? Nu am auzit de nici un ungur sau ucrainian sau sarb sau orice alta nationalitate sa treaca ilegal granita statului sau
Poate ca au facut prostii pe afara si au interdictie sa mai treaca granita...??!! :roll:

#56 scorpya

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 293 Mesaje:

Adăugat 22 septembrie 2009 - 23:01

Ma scoate din sarite reclama aia cu Tarzan!!!! :twisted:

#57 Relu

Moderator

• Moderator forum
  • 3.655 Mesaje:

Adăugat 23 septembrie 2009 - 14:23

Era un topic cu reclame ... Imagine adăugata
Imagine adăugata

Ești liber să te exprimi, dar niciodată nu vei exprima altceva decât ceea ce ești.

#58 scorpya

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 293 Mesaje:

Adăugat 23 septembrie 2009 - 19:14

Eh...mersi,dar prea ma enerveaza si nu am mai cautat, ca ma calmam pana gaseam..:d

#59 Relu

Moderator

• Moderator forum
  • 3.655 Mesaje:

Adăugat 23 septembrie 2009 - 21:12

Cele două reguli de aur ale forumistului:
    [*:drboc8yp]Citește, citește, citește[*:drboc8yp]Dacă nu înțelegi ceva, aplică regula nr. 1
Imagine adăugata
Imagine adăugata

Ești liber să te exprimi, dar niciodată nu vei exprima altceva decât ceea ce ești.

#60 scorpya

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 293 Mesaje:

Adăugat 23 septembrie 2009 - 22:02

ma calca pe nervi regulile....nu le respect,regulile sunt facute sa fie incalcate... :lol:
glumesc ;)

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare