mariav10 a spus:
Bun venit pe Forum Gălățeni.net
![]() |
Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare. |
Model - Mă calcă pe nervi
Adăugat 29 octombrie 2009 - 17:24
Exemplu:
Se stie ca la Spitalul Judetean s-a construit Unitatea de Primire a Urgentelor. Ei bine, aceasta n-a fost prevazuta si cu trotuar aferent strazii Brailei. Este ceva dar este un fel de "spatiu verde" care da direct in strada. Am pus in ghilimele spatiu verde caci nu e nici macar... e un loc prin care trecatorii sunt nevoiti sa mearga caci n-au pe unde. E mocirla cand ploua sau praf cand ... nu ploua. Daca esti parinte si ai un bebe in carucior sau mergi cu copilul cu bicicleta - TREBUIE s-o iei efectiv pe strada.
Nu am inteles niciodata de ce nu s-a prevazut cu trotuar asfaltat acea mica zona. Nu era mare lucru. Initial am sperat ca se va asfalta dar in fiecare primavara se sapa si se planteaza ... gard verde
Si mai sunt exemple de lucruri neterminate de-mi vine sa cred ca-i o obisnuinta!
Adăugat 29 octombrie 2009 - 18:25
Asta e chiar cel mai mic aspect care le-a scapat celor care au proiectat UPU. Mai misto (dar si mai putin mediatizat) a fost atunci cand, dupa inaugurare au constatat ca ambulantele (dubele alea noi, frumoase etc.) NU INCAP pe intrarile UPU... Pana la urma s-au mai facut niste interventii si au reusit sa mareasca intrarile... Asa ca un trotuar
Adăugat 29 octombrie 2009 - 19:52
iuliachristaL a spus:
crede-ma, nu tine de vulgaritate, ba din contra, de accentuarea eternului feminin
Adăugat 30 octombrie 2009 - 11:54
toto a spus:
Exemplu:
Se stie ca la Spitalul Judetean s-a construit Unitatea de Primire a Urgentelor. Ei bine, aceasta n-a fost prevazuta si cu trotuar aferent strazii Brailei. Este ceva dar este un fel de "spatiu verde" care da direct in strada. Am pus in ghilimele spatiu verde caci nu e nici macar... e un loc prin care trecatorii sunt nevoiti sa mearga caci n-au pe unde. E mocirla cand ploua sau praf cand ... nu ploua. Daca esti parinte si ai un bebe in carucior sau mergi cu copilul cu bicicleta - TREBUIE s-o iei efectiv pe strada.
Nu am inteles niciodata de ce nu s-a prevazut cu trotuar asfaltat acea mica zona. Nu era mare lucru. Initial am sperat ca se va asfalta dar in fiecare primavara se sapa si se planteaza ... gard verde
Si mai sunt exemple de lucruri neterminate de-mi vine sa cred ca-i o obisnuinta!
ideea este ca, cei care pleaca sanatosi, pe picioarele lor, sa se intoarca in spital
Adăugat 02 noiembrie 2009 - 11:40
catilina22003 a spus:
iuliachristaL a spus:
crede-ma, nu tine de vulgaritate, ba din contra, de accentuarea eternului feminin
Cat despre tine,Iulia,nu stiu in ce cadru ai crescut tu dar daca am curaj sa imi asum iesirile[chiar daca se lasa cu cine stie ce evenimente dupa din partea "domnilor"
Fiecare dintre noi e vulgar intr-un moment sau altul al vietii...Eu aleg sa ma ridic din noroiul in care au fost crescute femeile cu mentalitate de servitoare...
Sau faza de culme ieri :in mijlocul strazii un "domn" la vreo 70 de ani bine cladit inca, trecea strada la vreo 5 metri de trecere...Am oprit efectiv in strada si l-am lasat sa treaca...am lasat geamul jos si l-am intrebat daca nu a observat trecerea mai incolo...
Adăugat 02 noiembrie 2009 - 11:57
mariav10 a spus:
iuliachristaL wrote:
mda... foarte vulgar din partea unei femei sa aiba atitudine de ...cioban la volan femeile sunt mai fragile asa ca numai gura de ele ca daca unu o injura ..ea ce face ..?sunt sigura ca nu ar mai avea replica..
nimic nu-i mai sexy pentru o femeie, ce de altfel e educata, in anumite momente si doar in anumite momente sa spuna prostii. unde mai pui sa fie rosie-n obraji, cu ochii sclipind a furie si cu parul ciufulit, hehe...
crede-ma, nu tine de vulgaritate, ba din contra, de accentuarea eternului feminin discrepantele si contrariile atrag...nu mult, ci foarte mult, scumpa si draga copila
Ma bucur Cata ca esti pe aceeasi lungime de unda cu mine...
Cat despre tine,Iulia,nu stiu in ce cadru ai crescut tu dar daca am curaj sa imi asum iesirile[chiar daca se lasa cu cine stie ce evenimente dupa din partea "domnilor" ]asta nu inseamna ca sunt vulgara doar fiindca tip...sau injur...[mai nou!]Totul se reduce la "educatia" de generatii intregi cum ca femeia e inferioara barbatului si ca aceasta ar trebui sa taca indiferent daca are dreptate sau nu...De ce un "domn" are dreptul sa lase geamul in jos si sa zica "galant" chestii despre mortii mamei,despre familia pe care nu mi-o cunoaste iar eu sa ii zic saru-mana..esti un domn!
Fiecare dintre noi e vulgar intr-un moment sau altul al vietii...Eu aleg sa ma ridic din noroiul in care au fost crescute femeile cu mentalitate de servitoare...
Sau faza de culme ieri :in mijlocul strazii un "domn" la vreo 70 de ani bine cladit inca, trecea strada la vreo 5 metri de trecere...Am oprit efectiv in strada si l-am lasat sa treaca...am lasat geamul jos si l-am intrebat daca nu a observat trecerea mai incolo... Stii draga Iulia ce mi-a raspuns? Asa in linii mari am cruce maaaare pt mama asa... gratis de la el!Iar eu trebuia cumva sa ii zic saru'mana
Personal, sunt de acord cu Iulia.. indiferent care e motivul, cata vreme mai ai posibilitatea sa mai injuri in trafic, ai dreptul sau mai bine zis, obligatia, sa nu o faci
Adăugat 02 noiembrie 2009 - 12:07
riaji a spus:
O fac cu finete...vulgara!
"esti un taran prost crescut!"
Asta se permite?????Oricum e una din putinele injuraturi pe care le folosesc!
Adăugat 02 noiembrie 2009 - 12:15
Legumix a spus:
mi se pare firesc...nu toate scolile au simulatoare.Ca doar printre pericole se invata, nu stand in fotoliu
Si cred ca viitorii soferi n-au ce invata in conditiile in care mai mult stau decat merg. Sunt si alte strazi pe care se pot antrena in aceste ore. In rest ... no problem
PS
Cum ti se pare sa mergi cu 30 km/h pe faleza, sa n-ai pe unde sa depasesti?
Adăugat 02 noiembrie 2009 - 12:52
Adăugat 02 noiembrie 2009 - 13:35
Adăugat 02 noiembrie 2009 - 13:46
De atunci,fac eforturi in fiecare zi sa conduc si seara,dar in oras e mai usor...sunt lumini,e strada bine "liniata"...
0 utilizator(i) citesc acest subiect
0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

Sus