Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Colţul turnătorului

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
29 răspunsuri la acest subiect

#1 Relu

Relu

Moderator

• Moderator forum
  • 3.697 Mesaje:

Adăugat 29 mai 2008 - 22:11

Mulţi dintre dv. au avut de a face cu lipsa de bun simţ, cu lipsa de respect faţă de regulile scrise şi nescrise ale societăţii, faţă de semenii noştri, cu cinismul, prostia şi răutatea.  Sunt întâmplări ce te lasă fără replică, uneori îţi pierzi cumpătul. Haideţi să le dăm pe faţă aici. Unii vor învăţa să se ferească sau vor fi mai pregătiţi în faţa unor asemenea cazuri. Pentru unii, poate va fi un ajutor în investigaţii… Sau poate preferaţi tactica struţului?

Azi, la serviciu, se tăiau nişte vechituri, pentru fier vechi. A apărut în depozit un camion de 16 tone, mai spălăţel, cu nr. GL-06-GIG, cu nişte „civili”. Din ordinul nu ştiu cui maşina a fost încărcată tablă groasă casată, „de-a indianului”. M-am uitat la număr şi i-am zis unui coleg: "Pun salariul meu la bătaie că maşina asta nu e a combinatului şi toată încărcătura asta va umple buzunarele cuiva."
Imagine adăugata

Ești liber să te exprimi, dar niciodată nu vei exprima altceva decât ceea ce ești.

#2 flieder

flieder

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 209 Mesaje:

Adăugat 30 mai 2008 - 13:22

Intr-o dimineata, intr-un maxi-taxi Micro19-Bazinul nou, cineva si-a uitat un tel mobil Nokia 6100 sau Nokia 6101.
Posesorul lui a sunat, a raspuns o doamna, care a tinut sa fie restituit telefonul posesorului de drept, asa ca l-a rugat pe sofer sa vorbeasca cu el sa-i dea nr de la masina si sa-i spuna unde-l poate gasi. Soferul a luat telefonul, a "vorbit" ceva dar...s-a facut ca nu aude ce vorbeste...si dupa multe d'alde "aloooo, nu aud numiiiiic" a inchis.
Dupa cateva minute, telefonul a sunat din nou, dar soferul n-a catadicsit sa mai raspunda. Probabil ca deja isi facea planuri...cam cat poate scoate pe el.
L-am rugat sa-i inapoieze proprietarului telefonul dar mi-a zambit sarcastic. Am fost nevoita sa cobor, ca eram in intarziere.
Imi pare nespus de rau ca nu retin in totalitate numarul, era ceva de genul "GL-05-..." dar il pot recunoaste pe sofer.

#3 riaji

riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.488 Mesaje:

Adăugat 30 mai 2008 - 14:45

Ca tot suntem in campanie, am sa mentionez despre o faza pe care am vazut-o acum vreo 3 seri, cand eram la cineva pe Cosbuc. Niste persoane de la PNG (despre care pot spune ca ma uimesc cu lipsa de materiale de campanie..) lipeau afise pe-acolo de vreo 5 minute cred. Imediat a venit un politist comunitar ca sa se bage in seama cu ei, ca de ce lipesc pe stalpi, ca nu au voie, ca nu stiu ce. Probabil ca respectivii nu aveau chef de cearta si s-or fi dus sa isi faca treaba prin alte parti pana una alta. Acum, ce ma mira, e cum de in cazul celor de la PLD, PC, PSD sau PNL nu s-a trezit niciunul sa comenteze, cand tot orasul e impanzit de ei, iar pe astia, ca isi pun cateva sute de afise in tot orasul, ii iau la goana. Altceva amuzant e ca, la vreo 2 ore, dupa ce am iesit, toate afisele celor de la PNG erau rupte sau acoperite cu altele de la PC.
You are the only one who creates your reality.

#4 cristian10oronaldo

cristian10oronaldo

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 246 Mesaje:

Adăugat 30 mai 2008 - 19:57

Text şters de moderator. Ironiile şi comentariile off-topic nu-şi au locul aici.
Sunt permise comentariile numai dacă autorul prezintă şi un caz.
Totuşi, nu exageraţi!

#5 iepurasul

iepurasul

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 4 Mesaje:

Adăugat 03 iulie 2008 - 23:04

Salutare oameni buni!!!
Salutare si moderatorului acestui colt.
Apropo, titulatura nu prea se potriveste cu intentia.
De altfel, aici functioneaza cel mai bine cenzura.
Dupa cum se poate observa, nimeni nu a mai avut curajul sa posteze aici.

Toate cele bune.

#6 riaji

riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.488 Mesaje:

Adăugat 16 iulie 2008 - 22:24

In seara asta ma intorceam de pe faleza acasa, cu prietena mea, cu masina. Cand am ajuns la intersectia de la Gradina Botanica (la IVAS), am dat sa fac stanga spre micro 21 si turnul de televiziune. De vreo 4 saptamani incoace, s-au schimbat prioritatile in acea intersectie, astfel ca, de data asta eu aveam prioritate, dar un inept (nu pot sa il cataloghez altfel) nu s-a mai sfiit sa incetineasca, sa-mi cedeze trecerea, si astfel ca, daca nu intram pe contrasens in timp ce faceam la stanga (noroc ca nu venea nimeni dinspre casa de apa, ca scapam de un animal si intram intr-unul nevinovat), ala ma lua in plin si mai mult ca sigur ne facea zob pentru ca avea pe putin 100km/h. De prisos sa mai spun ca imi venea sa plec pe jos dupa el, dar...ce sa ii mai explici unui asemenea specimen de semne de circulatie, de prioritati? Ma bucur si-acu ca sunt sanatos, in viata. Nu-i doresc acelui Clio argintiu sau gri, cu numarul de genu GL && XOH decat sanatate (&& e pentru ca nu am apucat sa vad si e bine pentru posesor sa nu aflu) si ceva in plus: sa treaca printr-o experienta asemanatoare, care sa-l faca sa constientizeze cumva ca prudenta si disciplina in trafic trebuie sa apartina in primul rand propriei persoane, si ca asta salveaza vieti. Sa ii stea si lui inima vreo 5 secunde cum mi-a stat mie sau prieteni mele si sa se invete minte.

#7 iepurasul

iepurasul

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 4 Mesaje:

Adăugat 18 iulie 2008 - 06:25

N-ar strica un pic de investigatii mai amanuntite in cazul fenomenului Pitesti, pentru depistarea galatenilor care si-au luat carnetul cu ajutorul spagii. Asemenea specimene inca mai circula pe drumurile municipiului punand in pericol nu numai vietile celorlalti participanti la trafic, ci si pe cele ale pietonilor.
Nu-i exclus ca individul de care ai pomenit mai sus sa fie vreun analfabet cu carnet de Pitesti care nu da doi bani pe viata lui si ale altora.
Pana se urnesc autoritatile din loc, n-ar strica un pic de atentie pe sosea, pentru identificarea acestora.
Domnule admin, ce spuneti de un topic dedicat identificarii soferilor galateni care au avut domiciliul temporar in Pitesti pe perioada examenului auto?
O metoda buna de prevenire este sa-ti cunosti dusmanul in trafic. Caci dusmanul care a fost in spatele ghiseului de permise auto....
O zi buna si fara evenimente.

#8 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.022 Mesaje:

Adăugat 18 iulie 2008 - 07:11

iepurasul a spus:

N-ar strica un pic de investigatii mai amanuntite in cazul fenomenului Pitesti, pentru depistarea galatenilor care si-au luat carnetul cu ajutorul spagii. Asemenea specimene inca mai circula pe drumurile municipiului punand in pericol nu numai vietile celorlalti participanti la trafic, ci si pe cele ale pietonilor.
Nu-i exclus ca individul de care ai pomenit mai sus sa fie vreun analfabet cu carnet de Pitesti care nu da doi bani pe viata lui si ale altora.
Pana se urnesc autoritatile din loc, n-ar strica un pic de atentie pe sosea, pentru identificarea acestora.
Domnule admin, ce spuneti de un topic dedicat identificarii soferilor galateni care au avut domiciliul temporar in Pitesti pe perioada examenului auto?
O metoda buna de prevenire este sa-ti cunosti dusmanul in trafic. Caci dusmanul care a fost in spatele ghiseului de permise auto....
O zi buna si fara evenimente.
Done
viewforum.php?f=58
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#9 Relu

Relu

Moderator

• Moderator forum
  • 3.697 Mesaje:

Adăugat 31 iulie 2008 - 10:13

Vreo câteva zile în urmă, pe Prelungirea G. Coşbuc, un autoturism al poliţiei rutiere, B-52-JOA, a virat peste linia dublă continuă pentru a putea ocupa un loc de parcare. Şi taman maşina asta m-a tras pe dreapta acu' o lună, cică nu i-am acordat prioritate şi m-a lăsat fără permis! Pentru depăşire linie continuă oare care e sancţiunea? :X
Imagine adăugata

Ești liber să te exprimi, dar niciodată nu vei exprima altceva decât ceea ce ești.

#10 Sheena

Sheena

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 291 Mesaje:

Adăugat 31 iulie 2008 - 11:51

Asta e ROMANIA. Politistii au voie, ei nu se amendeaza intre ei.
Sheena

#11 riaji

riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.488 Mesaje:

Adăugat 10 august 2008 - 14:39

Da, se pare ca la noi domnii politisti inca nu au respectul pentru cetatean. Inca se mai cred buricul pamantului. Daca le vorbesti respectuos, te iau de fraier, daca le vorbesti urat, "esti jmecher". Am ajuns sa urasc institutia asta si mi-e scarba de toti cei care o alcatuiesc.

#12 Sheena

Sheena

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 291 Mesaje:

Adăugat 10 august 2008 - 15:23

Ma gandesc la ce e de facut in aceasta situatie. O alta institutie privata, sa ii zicem "Politia Particulara", care sa preia cam toate atributiile lor, dar care in plus sa aiba respectul fata de cetatean, si sigur particularii il vor avea, ca daca nu, adio bani, pe cand politistii de stat isi permit sa nu il aiba findca se ghideaza dupa zicala : "timpul merge, leafa merge, noi cu drag mucim"
Sheena

#13 iepurasul

iepurasul

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 4 Mesaje:

Adăugat 18 august 2008 - 10:46

Relu a spus:

Vreo câteva zile în urmă, pe Prelungirea G. Coşbuc, un autoturism al poliţiei rutiere, B-52-JOA, a virat peste linia dublă continuă pentru a putea ocupa un loc de parcare. Şi taman maşina asta m-a tras pe dreapta acu' o lună, cică nu i-am acordat prioritate şi m-a lăsat fără permis! Pentru depăşire linie continuă oare care e sancţiunea? :X

Pai, politistii erau in misiune. Asa zic ei. Adica, fiind in misiune, au voie sa incalce legea pentru a o restabili din nou.
:)
Suna frumos, nu?

#14 Relu

Relu

Moderator

• Moderator forum
  • 3.697 Mesaje:

Adăugat 19 august 2008 - 08:00

De regulă, aşa se justifică ei de fiece dată când fac vreo boacănă. Normal, ar fi normal să admită că au greşit, că doar nu le ia nimeni capul... Dacă nu ne asumăm răspunderea şi nu suportăm consecinţele faptelor noastre, nu avem cum să evoluăm.
Imagine adăugata

#15 riaji

riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.488 Mesaje:

Adăugat 22 august 2008 - 01:00

Da, apropos de chestia cu Politia Rutiera... Acum vreo 2 ore (12 noaptea) eram prin oras si la Potcoava, pe colt, spre Elice, un tip cu un BMW decapotabil cu numere vechi de Italia a vrut sa faca o parcare foarte rapid (jmecher omu`...) si numai bine ca a poposit in fundul unui de pe margie, langa care ar fi vrut sa aseze masina. I-a spart lu ala bara spate si i-a indoit pana si portbagajul, plus ca l-a impins in zidul din parcare si i-a facut pagube si-n fata. Eram acolo cand s-a intamplat faza, si de curiozitate am tras pe dreapta cu inca un prieten, sa vedem ce se intampla. Omul a coborat din masina, a scos telefonul si s-a facut ca vorbeste la Politie. Mai erau vreo 2 taxiuri care incetinisera sa vada care e treaba, dar cu totii am mers mai departe vazand ca omul e cinstit si declara ca e pe strada nu stiu care lalala... M-am intors peste 15 minute... proprietarul masinii lovite era acolo si isi inspecta pagubele saracul, de ii tremura vocea de nervi (abia ajunsese). Am oprit de curiozitate sa intrebam daca a vazut cine l-a lovit.. si a zis ca nu.. si atunci am coborat, i-am zis faza, ce masina a fost, cat am retinut din numar (din pacate, nu l-am vazut pe tot), acum cat timp. Tipul a sunat la Politie, care a fost acolo in 2 minute. Raspunsul lor a fost ca deja "a trecut prea mult timp, ala probabil e la Braila, si degeaba mai dau acum prin statie", desi i-am spus politistului respectiv ca trecusera maxim 15 minute. L-a intrebat pe proprietar daca are CASCO, ala saracul a zis ca nu, a inceput sa rada si au inceput sa faca un act de constatare si atat. Din cate ziceau baietii, ala nu ar fi apucat sa mearga prea mult, pentru ca avea radiatorul spart, si cel mai probabil il mai ducea motorul 5 maxim 10 kilometri. Dar domnii nu s-au mai sinchisit sa anunte pe cineva, pesemne ca le era lene sa mai alerge dupa vreun jmecher si eventual sa-i deranjeze de la vesnica letargie cu farurile stinse si cu mers de 30 la ora prin oras...
Oricum, dupa chestia asta am ramas cu un gust amar si m-am simtit oarecum vinovat. Mi-am jurat ca de-acum, daca ma mai gasesc intr-o situatie de asta, personal dau telefon la Politie, ca se pare ca responsabilitatea si respectul pentru altul nu mai exista demult.

#16 Relu

Relu

Moderator

• Moderator forum
  • 3.697 Mesaje:

Adăugat 22 august 2008 - 11:51

Te-au pus să dai vreo declaraţie, să semnezi procesul-verbal?
Imagine adăugata

#17 riaji

riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.488 Mesaje:

Adăugat 22 august 2008 - 14:05

Nu, nici nu ne-au bagat in seama. I-am lasat nr de telefon proprietarului, si m-a sunat dimineata, se pare ca pana la urma ar fi gasit masina, mai mult din noroc, prin intermediul taximetristilor.

#18 Sheena

Sheena

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 291 Mesaje:

Adăugat 22 august 2008 - 17:19

Ma tot gandesc, de ce oare taximetristii nu isi mai fac inca o ocupatie pe langa cea de transport persoane? Adica sa aibe si alte atributii: de a urmari pe infractori prin oras, sau de a depista masinile smecherasilor sau altele de genul asta.
Sheena

#19 kos

kos

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 179 Mesaje:

Adăugat 22 august 2008 - 21:18

Relu a spus:

Ar trebui sa te consulti cu un avocat pentru ca poti, foarte frumos, sa dai politia in judecata.
"Îţi poţi trăi viaţa în două moduri: să crezi că nu există magie, sau să crezi că totul e magie..."

#20 Sheena

Sheena

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 291 Mesaje:

Adăugat 22 august 2008 - 21:22

Da, dar sa ai aparatul foto pregatit pentru a colecta dovezi  :d O poza e dovada clara impotriva oricui.
Sheena

0 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare