Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Colţul turnătorului

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
29 răspunsuri la acest subiect

#21 Relu

Relu

Moderator

• Moderator forum
  • 3.697 Mesaje:

Adăugat 22 august 2008 - 23:33

Din păcate, totul s-a petrecut în timp ce eu parcam (regulamentar  :P ). Da' tare aş fi vrut să le fac o poză, s-o prezint la proces (v-am spus că am făcut contestaţie?).
Imagine adăugata

Ești liber să te exprimi, dar niciodată nu vei exprima altceva decât ceea ce ești.

#22 lumy

lumy

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 300 Mesaje:

Adăugat 25 august 2008 - 22:37

Sheena a spus:

Ma tot gandesc, de ce oare taximetristii nu isi mai fac inca o ocupatie pe langa cea de transport persoane? Adica sa aibe si alte atributii: de a urmari pe infractori prin oras, sau de a depista masinile smecherasilor sau altele de genul asta.
si cine o sa-i plateasca pentru aceste atributii? Ar trebui sa se lase de taximetrie,ca nu pot sa si urmareasca infractori si sa duca si oamenii acolo unde doresc

#23 Rami

Rami

Membru de Onoare

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.158 Mesaje:

Adăugat 18 noiembrie 2008 - 16:13

cristian10oronaldo a spus:

Text şters de moderator. Ironiile şi comentariile off-topic nu-şi au locul aici.
Sunt permise comentariile numai dacă autorul prezintă şi un caz.
Totuşi, nu exageraţi!
care moderator?

#24 riaji

riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.488 Mesaje:

Adăugat 02 decembrie 2008 - 23:30

Ma calca pe nervi faptul ca niciun partid, dupa campanie, nu si-a strans vreodata afisele, banerele sau gunoaiele lasate in urma.. mi se pare lipsa de respect fata de toti cetatenii.
You are the only one who creates your reality.

#25 adrian

adrian

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 148 Mesaje:

Adăugat 03 decembrie 2008 - 22:11

riaji a spus:

Ma calca pe nervi faptul ca niciun partid, dupa campanie, nu si-a strans vreodata afisele, banerele sau gunoaiele lasate in urma.. mi se pare lipsa de respect fata de toti cetatenii.

Lasa respectul fata de noi pt ca ne umplu astia de respect non-stop. Dar legea electorala zice ca in ziua alegerilor nu trebuie sa mai fie vreun afis pe nicaieri. Mai e un pic si se face saptamana de dupa si fraierii aia au tot blocate balcoanele cu cate o mustata sau vreo ureche de doritor de scaun de parlament.
Asa sunt respectate toate legile la noi de respectivii. Noi restul...vai de capul nostru in fata legilor trecute prin interpretarile functionarilor. BLEAH!!!

#26 riaji

riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.488 Mesaje:

Adăugat 12 februarie 2009 - 20:36

http://www.realitate... ... 6676.html#
Mi s-a parut interesant. Cred ca ar trebui facut un topic special pentru abuzurile facute de Politia Romana.
You are the only one who creates your reality.

#27 Legumix

Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.460 Mesaje:

Adăugat 19 aprilie 2009 - 20:38

daca eu parchez masina in fata blocului, vecinu' und emai face gratarelu'?
Imagine adăugata

#28 Legumix

Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.460 Mesaje:

Adăugat 21 aprilie 2009 - 07:59

Legumix a spus:

daca eu parchez masina in fata blocului, vecinu' und emai face gratarelu'?
Imagine adăugata
evident, a doua zi, acelasi gratar, in acelasi loc...dar alti grataragii...din acelasi bloc.

#29 scorpya

scorpya

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 293 Mesaje:

Adăugat 21 aprilie 2009 - 12:30

Initial am crezut ca ai luat poza de pe net de undeva :lol: ..deci chiar e pe bune?Eu am auzit ca s-a dat o lege recenta ca nu mai ai voie sa faci gratare decat in spatii special amenajate,si de asemenea nici masina sau covoarele nu mai ai voie sa le speli in fata blocului.Chiar l-as ruga pe admin daca gaseste ceva despre asta sa ne aduca la cunostinta.

#30 1964

1964

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 209 Mesaje:

Adăugat 05 iulie 2009 - 18:29

Daca aveti probleme cu politia nu ar strica sa consultati si site-ul asta     http://www.avocatnet.ro/content/forum
Imagine adăugata

0 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare