Adăugat 22 aprilie 2010 - 20:57
Mai, mai ce mai sare ceteanul in apararea primarului...!!! Ahhh,...dar ce,...am zis primar???Aoleoo! Dar Galatiul are primar???Serios???De cand?????? Huh! Era un vis! Da!Desi sunt anti pd-l si al intregii clase politice in general, trebuie sa recunosc ca in clasa politica multi intra in putrefactie inainte de...deces! Adevarul ca acest Adormit de Nicolae orice poate fi catalogat, dar nu primar.Daca cineva vede in el un ...,,nevinovat" sau un edil cum si-ar dori orice om cu putin discernamant,...atunci la naiba!Ma apuc sa mananc scoarta de copac! Deci, numai cand il auzi vorbind pe acest Nicolae,...si deja gata: migrene, frisoane, tuse-seaca, febra, varsaturi, greturi, etc. In 3 mandate si 9 ani de SOMNOLENTA-CRONICA aceasta tentativa de primar nu a facut nimic. Rog pe aceia care nu s-au departat de centrul Galatiului la o distanta mai mare de 200km,...in ultimii 20 ani,...sa se abtina de la comentarii! Am batut Romania in lung, lat, sus la munte, jos la campie, etc. Am vazut zeeeci si zeeci de orase din toate zonele etnografice ale Romaniei! Galatiul este pe ultimul loc la mai toate capitolele! Cand o sa ajungem macar pana la genunchiul broastei orase precum: Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi,Brasov, Sibiu, Craiova, etc....atunci putem sa zicem ca avem primar.Pana atunci eu ma simt ca locuind intr-o ,,tabara de refugiati". Numesc refugiati pe acei idioti ca facand parte din gloata si hoarda de marlanoi si puturosi, puscariasi si pleava a societatii ce au fost adusi cu shandramaua prin anii 60/70 cand s-a construit Combinatul Siderurgic. Pe langa oamenii harnici, destoinici, inteligenti, cu bun-simt, multi, foarte multi depasind numeric pe cei buni, au venit marlanii!Ai caror descendenti ai vedem azi mancand seminte ca jegariturile pe strada, pe ritm de manele, vorbind tare sa se faca auziti prin prostia lor caracteristica de trepanati descendenti ai ,,vikingilor" betivi, adepti ai birturilor si bodegilor slinoase si scarboase unde intrau in doua picioare si ieseau in patru labe, cu limba scoasa afara, urinati pe ei spre mandria si bucuria familiilor lor si mai ales a copiilor lor al ce azi le calca pe urme! Tot acesti descendenti ai parvenitilor si pripasitilor de prin cine stie ce vagauni ale Moldovei si nu numai aici la Galati, azi sunt sefi, sefuleti, lideri politici locali, conducatori de institutii si cate si mai cate. Asta e Galatiul in prezent.Singurul oras din Romania a carui procent al populatiei bastinase de a doua sau a treia generatie nu depaseste....65%! Asta e realitatea.Revenind la subiect, da! Primarul e de vina ca mananca rahat (si nu din acela de cofetarie) si nu se tine de cuvant.Si cand mananca rahat un primar / lider politic????La alegeri.De cate ori caricatura asta numita primar, nu s-a dat mare destept ca el face demersuri pentru pod peste Dunare, Aeroport, drum express si cate alte baliverne pe care eu, om la 34 ani mi-e cam greu sa le cred.
,,Vom fi iarasi ce-am fost si mai mult decat atat!"
- Petru Rares -