Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Ce aţi dori sa facă autoritaţile locale pentru noi?

53 răspunsuri la acest subiect

#41 riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.359 Mesaje:

Adăugat 15 noiembrie 2008 - 14:04

Eu stiam alta vorba: "S-au schimbat paturile, c*****e au ramas.."
You are the only one who creates your reality.

#42 Soniq

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 8 Mesaje:

Adăugat 09 februarie 2009 - 21:49

Scoate-ti tramvaiele ca sa marim strazile , inlocuiti-le cu trolebuze...traiati din trotuare , mai ales pe Brailei pe parte cu Orange`u ca sa mai facem niste parcari, chestii de genul !

PS: Scoate-ti maxi taxi ! E o rusine ce se intampla cu harburile astea....

#43 silviudeep

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 632 Mesaje:

Adăugat 10 februarie 2009 - 12:32

De ce sa scoata tramvaiele? Orice oras civilizat are transport electric: tramvai, troleu. De scos nu vor fi scoase, se va continua modernizarea liniilor...
THIRST SYSTEMS GALATI - Partener ELECTRA
Interfoane Blocuri, Vile de la 80 LEI/ap

#44 frger

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 11 Mesaje:

Adăugat 14 februarie 2009 - 20:41

ultramarine a spus:

Tot pentru sustinerea punctului 8: in Tiglina 2, in spate la blocurile B3 (Liceul Pedagogic) sunt 100 de garaje (vorba mea "o mare de garaje", nu am avuit obiectiv sa le cuprind pe toate), in timp ce in fata blocurilor, strada Brailei este in permanenta cu banda 1 ocupata inclusiv trotuarele. Vezi pozele cu Orange Shop. Suprafata de valorificat: 1 hectar. Tot o parcare simpla sau supraetajata, un magazin, un mall, un parc, un loc de joaca, se pot face, cartierul Tiglina 2 suferind de asa ceva. Garajele or fi fost bune dupa Revolutie, raspunzand unei "necesitati" ceausiste, de a pastra masinile cat mai mult timp, pentru cine, mostenire??? Vremurile s-au schimbat, parcul de masini a crescut de zeci de ori iar locurile de parcare si parcurile au fost reduse.[attachment=0]Image013.jpg[/attachment]

Tot ce scrie aici e adevarat!! Ar fi bine sa se faca ceva pentru solutionare...

#45 ultramarine

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 735 Mesaje:

Adăugat 16 aprilie 2009 - 17:04

1. Ca cetatean al orasului consider problema garajelor de interes public si as face apel la legea 215/2001, capitolul III, art. 68. - alin. 1 lit.c: "Primarul poate propune consiliului local consultarea populaţiei prin referendum, cu privire la problemele locale de interes deosebit. Pe baza hotărârii consiliului local ia măsuri pentru organizarea acestei consultări, în condiţiile legii".
2. Ar fi bine ca Primarul si Viceprimarul sa propuna un referendum prin care sa fim consultati asupra oportunitatii desfiintarii garajelor, ca solutie unica de rezolvare a acestei probleme? Astfel Primaria scapa elegant de procesele ulterioare cu demolatul garajelor.
3. Daca doua garaje au valoarea de 17.000 euro, ce valoare (pe piata neagra a evazionistilor sau alba a Primariei) au 23.500 de garaje?
* nr. de telefon au fost modificate, desi nu ar fi trebuit!!! Pentru conformitate se poate urmari rubrica "Vanzari Diverse" din Viata Libera.Fișier atașat  x2.jpg   15,37K   356 Numărul de descărcări

#46 Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.390 Mesaje:

Adăugat 17 aprilie 2009 - 11:35

Soniq a spus:

Scoate-ti tramvaiele ca sa marim strazile , inlocuiti-le cu trolebuze...traiati din trotuare , mai ales pe Brailei pe parte cu Orange`u ca sa mai facem niste parcari, chestii de genul !

tramvaiele sunt mai utile decat maxi-taxi. problema este ca oamenii au inceput sa prefere maxi-taxi datorita ritmului foarte prost in care circula tramvaiele.
troleibuzele...sunt multe prea scumpe si prea putine ca sa mai fie realocate pe alte trasee
si, mai ales, dupa ce ca spatiul verde si locurile de plimbare se imputineaza de la o zi la alta, vrei sa anihilezi si acea "minipromenada" dintre casa de cultura si tiglina I ?

parerea mea...in week-end, de introdus program de circulatie cu sot/fara sot. se reduce traficul suficient.

#47 isfspezial

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 84 Mesaje:

Adăugat 29 octombrie 2009 - 16:51

Un tzarc de caini... ca avem atatea prostii... numai un tzarc de caini unde sa iti lasi cainele liber nu exista... apoi ne mai miram de ce face lumea urat cand mergem cu cainii pe strada....

#48 1964

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 209 Mesaje:

Adăugat 29 noiembrie 2009 - 12:26

Sa scape de angajatii care iau spaga, sa nu mai emita autorizatii in nestiinta de cauza sau pe interese, sa angajeze un arhitect in adevaratul sens al cuvantului, sa implementeze un management economic care sa poate valorifica potentialul imens al zonei noastre, sa puna in valoare Dunarea si de aici incolo, totul ar veni de la sine.
Imagine adăugata

#49 cotfasam

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 1 Mesaje:

Adăugat 02 noiembrie 2010 - 10:43

Scuze ca apar si eu cam tarziu. Dar va intreb , noi avem administratie? Avem cumva primar care sa ne conduca? Este cel mai imputit oras sau printre cele mai imputite. Chiar nu se poate face nimic?
La cantina saracilor vezi numai oameni buni de munca , care ar fi buni de pus la curatenia orasului , nu sa vanda mancarea pe bautura.

#50 kiruu

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 3 Mesaje:

Adăugat 05 august 2011 - 12:00

transpoirtul public.de ce nu se poate face in mod civilizat si in orasul nostru.de ce maxi taxi?nu se poate doar cu autobuze ca in orice oras european civilizat?numai la galati si la braila se mai poate asa ceva.suntem chiar ultimii din tara? ...de ce este nevoie de 850 de taxiuri,cand ele stau cate 30 intr-o statie si ocupa degeaba zeci de locuri de paracare,ca sa nu mai spunem ca dupa ore de asteptari a unui client,cand il prind nu stiu cum sa l jumuleasca mai tare.ca deh,primaria percepe cea mai mare taxa pe licenta din tara,el sta cu orele in statie,si cand prinde o cursa o face sa fie cat mai "rentabila".nu se pot oare transporta calatorii,ca si in celelalte orase,cu autobuze dotate cu aer conditionat,rampa pt. handicapati, si care polueaza mult mai putin decat sutele de maxi-taxi.nu se pot limita la 3-400 de taxiuri,care sa si faca treaba sub un control mai judicios?...stau si ma gandesc,viitorii alesi pot face ceva in sensul asta?caci cu astia mi-e foarte clar,cat timp vor fi in consiliul local,vor perpetua acest haos aducator de venituri personale.majoritatea cascarabetelor fiind ale lor si a protejatilor.

Vizualizați mesajulSoniq, pe 09 februarie 2009 - 21:49, a spus:

pai nu au cum ca-s ale lor.acolo e cea mai mare mafie!...si evaziune fiscala.

#51 Alex227

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 2 Mesaje:

Adăugat 08 septembrie 2011 - 18:15

1. Piata Sf. Mina (stiu ca suna comic dar unele surse asa o numesc ), generosul spatiu din fata bisericii intre strazile Tecuci si Basarabiei este de multi ani ocupat de caminoane. Piata my ass. Eu ma gandesc la un parc pentru copii cu topogane, leagane etc. de genul parcurilor de la ultimul leu si viva, avand in vedere ca plozii isterici din ziua de azi din zona IC Frimu nu au unde sa se joace deci tipa toata ziua sub geamul meu.

2. Scoateti tramvaiele de pe strazile Tecuci si Anghel Saligny, sunt degeaba. Mutati traseele 7, 36, 42 si care mai sunt sa fie deviate pe Basarabiei si sa intoarca prin Piata Energiei.

3. Un parc imens in rapa in care se afla stadionul Dunarea, stadionul Siderurgistul si ce mai e pe acolo care sa ajunga pana la bac.

#52 Webdesign Braila

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 11 Mesaje:

Adăugat 14 octombrie 2011 - 13:33

Sa asfalteze pe lângă șina de tramvai pe str. Prelungirea Saturn ... E jale!

#53 Nulu

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 3 Mesaje:

Adăugat 26 noiembrie 2011 - 23:15

Un aqua park as dori pe timp de vara, ceva mai deosebit

#54 LucianGL

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 54 Mesaje:

Adăugat 27 noiembrie 2011 - 00:29

eu nu le dau idei,ca daca le dau le vor transforma in propriile afaceri.deci le urez la cat mai multe gropi,ca oricum reparatiile sunt facute cu cap ( gen cand ploua,cand vine iarna,etc ),la cat mai multe scumpiri ca inca mai are cine plati si chiar daca nu se justifica scumpirile tot se scumpesc,si binenteles la o cat mai proasta administratie/administrare din partea alesilor ca sa poata lua si ei plicu mai gros in haosul creat intentionat
Dacă am face cu toţii lucrurile pe care suntem capabili să le facem,ne-am uimi pe noi inşine - set by Lucian

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare