Relu a spus:
În ultima perioadă, am avut ocazia să merg destul de des cu maxi spre cartierul Dunărea. Ştiţi ce-am observat? Că dacă în staţie se află simultan un maxi şi un „transurb”, spre zona respectivă, lumea preferă să se urce în maxi.
ptr ca in alea se urca mai mult batranii care au devenit foarte obraznici si cred ca li se cuvine totul,inclusiv toate locurile,cu toate ca ei merg gratis si tu compostezi,ptr ca desi merg o statie se aseaza pe locuile de la geam si daca il apuci pe cel de la margine,cand isuzu ajunge pe la jumatatea distantei dintre statii,te deranjeaza sa iasa sa coboare...ptr ca daca te nimeresti intr.o astfel de atmosfera,vara,in special,risti sa lesini la a3a statie din cauza mirosului pe care il emana si a faptului ca de indraznesti sa deschizi un geam,tipa ca "E CUREEEENT !!!!!!!"...si ptr faptul ca (,)cu exceptia troleelor aduse acum sunt groaznice.
motive infime,dar cel mai important ptr mine de circul cu maxi taxi,e acela ca nu am traseu cu un autobuz de unde stau din port pana la locul meu de munca zona IREG.Sa nu ziceti de 34 ca nu e valabil,ar trebui sa plec de la 6fara 10 de acasa sa ajung la munca la 7.30,cand incep programul,ca ocolesete pe cosbuc,depozite,general....incomod
n.as putea sa spun ca.mi plac maxi taxi.urile,dar sunt mai la indemana si le gasesti totusi la orice ora,daca ma mai scap la somn dimineata cateodata,duminica,iarna,taxiurile nu vin in port,ca cica n.au masina in zona,dar maxi taxi gasesc.Ca si mijloc de transport sunt conduse prost,te ia cu toate ametelile(la pranz cand merg la munca de multe ori nu mananc,altfel...)
"Daca unii oameni nu vor ajunge niciodata in Paradis, dragostea noastra sa fi fost singurul Paradis pe care ei l-au gustat! "