Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Ioan Farcaş şi Ilie Gheţu - Teoria unificată a Universului

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
2 răspunsuri la acest subiect

#1 val

val

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 8 Mesaje:

Adăugat 04 august 2008 - 02:02

Nu am stiut nimic pina ieri despre acest forum. Ma bucur ca cineva a  avut aceasta initiativa.
De curind am aflat despre o "celebra " teorie a unor galateni si anume Ilie Ghetu si Ioan Farcas in legatura cu schimbarile periodice in Univers, in Sistemul Nostru solar si ,implicit, pe Pamint. As dori sa aflu detalii, poate cineva imi da o sursa. Adresa mea este <>.
Multumesc.

#2 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.023 Mesaje:

Adăugat 04 august 2008 - 08:46

Aveţi un posibil răspuns aici - PRINCIPIUL DE BAZĂ AL TEORIEI "FARGHET“
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#3 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.023 Mesaje:

Adăugat 09 decembrie 2011 - 01:16

Cartea "UNIVERSUL FĂRĂ TAINE  (Marea teorie unificată a Universului)" de Farcaş şi Gheţu poate fi cumpărată pe amazon.com
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

0 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare