Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Localuri gălăţene

restaurante galati localuri galati localuri galatene

26 răspunsuri la acest subiect

#21 mambo

menbru di menbru

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.081 Mesaje:

Adăugat 07 februarie 2011 - 21:04

terenuri de tenis sunt in mai multe locuri in oras Imagine adăugata
vrei parola? ǝuıq ızǝʌ ıɐɯ nu ɐɔ pǝɹɔ

#22 altul

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 3 Mesaje:

Adăugat 07 februarie 2011 - 22:47

mambo..mi-a spus cineva doar ce am zis mai sus ca este ca o casuta etc si mi-a spus o persoana ca este undeva pe langa terenurile de tenis.Am zis ca stie cineva cam despre ce ar fi vorba.Eu am fost cand eram un pusti si nu prea imi aduc bine aminte zona.

#23 mambo

menbru di menbru

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.081 Mesaje:

Adăugat 08 februarie 2011 - 09:05

o fi restaurantul Pescarul de pe faleza.
vrei parola? ǝuıq ızǝʌ ıɐɯ nu ɐɔ pǝɹɔ

#24 tzeus

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 1 Mesaje:

Adăugat 19 noiembrie 2011 - 00:23

Pun si eu o intrebare.
Stiti vreun restaurant care sa aiba delimitate clar locurie pentru nefumatori? Spre exemplu cum e la neacsu: 1 etaj fumatori, si unul nefumatori.

Multumesc in avans.

#25 cipt2001

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 9 Mesaje:

Adăugat 19 noiembrie 2011 - 20:26

Vizualizați mesajultzeus, pe 19 noiembrie 2011 - 00:23, a spus:

Pun si eu o intrebare.
Stiti vreun restaurant care sa aiba delimitate clar locurie pentru nefumatori? Spre exemplu cum e la neacsu: 1 etaj fumatori, si unul nefumatori.

Multumesc in avans.

La Ixelles (belgian), langa parcul din Tiglina e la fel (demisol pentru nefumatori).

#26 djpedros

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 20 Mesaje:

Adăugat 09 decembrie 2011 - 11:25

La Ixelles am gasit de multe ori inchis la nefumatori (iar la etaj e fumul gros sa-l tai cu cutitul). Un alt restaurant unde exista camere separate pentru nefumatori este Cafe Anglais. Cred ca si Alltime avea o camaruta separata, cu 2-3 mese, pentru nefumatori

#27 Flip WaterDrinker

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 2 Mesaje:

Adăugat 18 decembrie 2011 - 23:05

@tzeus Iti recomand www.promotur.ro/restaurante/galati poti sa browsezi ce vrei tu in materie de restaurante, si siteul are niste feature-uri super bune, pot isa intri la propriu in restaurant sa vezi cum e, mi se pare folositor..

Acest mesaj a fost editat de Flip WaterDrinker pe: 05 ianuarie 2012 - 22:17.

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare