Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Unde (nu) mâncăm/bem în Galaţi

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
65 răspunsuri la acest subiect

#61 Oană Iulian

Oană Iulian

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 2 Mesaje:

Adăugat 16 martie 2011 - 14:55

Mai baiatule, trimite taticule O.P.C.-ul si nu te mai scapa pe tine de fata cu lumea pe forum. Tu faci probabil parte din vreo concurenta si din invidie doresti sa aduci marturii mincinoase la adresa acelui fast food. Daca tu consideri ca O.P.C.-ul ar da multe amenzi acolo, te-as ruga din inima sa vii cu ei de manuta :). Eu mananc de foarte mult timp acolo si nu am gasit niciodata ceva in neregula.

P.S: Cauta fast food-ul despre care tu vorbesti, intra si mananca odata acolo! Iti vei da singur cu mana peste gura,
                                                                                                             cu toate ca sunt convins ca ai luat masa cel putin odata acolo...

#62 Oană Iulian

Oană Iulian

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 2 Mesaje:

Adăugat 17 martie 2011 - 13:43

Vizualizați mesajulLaurentziu, pe 09 octombrie 2008 - 14:36, a spus:

deci NU VA DUCETI SA MANCATI LA EAT TIME !!! e un mic fast food prin port.. mancarea e dezastruoasa, cred ca daca as trimite OPC-ul ar da multe amenzi pe acolo.
Te inseli amarnic.eu mananc acolo de mai bine de un an si acolo pot sa zic ca ,,mananc ca la mama acasa",super gustos si iti spun eu meniul isi face toti banii.din sursa sigura iti comunic (DSV) ca produsele sunt proaspete si preparate corespunzator normelor de igiena.Acolo nu vei gasi produse congelate sau proaspete cu o vechime mai mare de doua zile. Singurul lucru care mi-a displacut acolo a fost faptul ca nu aveau mese.Asa ca intereseaza-te mai bine ,du-te si mananca la EAT TIME!!! si te vei convinge.bafta

#63 AndreiM

AndreiM

Administrator

• Administrativ
  • 2.582 Mesaje:

Adăugat 17 martie 2011 - 14:45

Vă asigur și eu că ultima reclamă de acest gen o să fie pedepsită cu blocarea contului.

#64 mambo

mambo

menbru di menbru

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.122 Mesaje:

Adăugat 17 martie 2011 - 14:57

Imagine adăugata
in sfarsit!
vrei parola?  ǝuıq ızǝʌ ıɐɯ nu ɐɔ pǝɹɔ

#65 Galati1337

Galati1337

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 18 Mesaje:

Adăugat 19 martie 2012 - 00:11

Pizza deosebit de buna este la Cajou; ce-i drept, nu am incercat decit Con Tutto si Port Alba, dar ambele au fost excelente; iar sosul picant de la acolo ma lasa fara cuvinte, atit la propriu cit si la figurat, de fiecare data.

De asemenea, o pizza foarte buna se face si la Trattoria Alfredo ,cum ar fi Con Pollo si Quattro Stagioni. Din pacate, sosul de acolo m-a dezamagit ultima oara cind am fost; sper ca au rezolvat problema intre timp.

Cea de la Betty si Gionni (de la  Parfumul Teilor ) este mai mult decat de decenta, in mare parte deoarece e unsa cu un sos/ulei ce-i da un gust special.

O pizza cu totul speciala se gaseste la Divino Pub. Pretul de 26 Lei justifica in totalitate ceea ce primesti. Primesti o pizza ce contine o cantitate impresionanta de "Prosciutto Crudo", iar pe deasupra are o verdeata numita roquette( rucola ),daca nu gresesc. Sosurile, de asemenea, foarte bune.

La Pizzeria Maria de pe Strada Movilei au o pizza numita Delizia, o pizza al naibii de simpla, ce poate fi descrisa la fel de simplu, intr-un singur cuvint: divină.

Acest mesaj a fost editat de Galati1337 pe: 19 martie 2012 - 22:34.

#66 Catana Oana

Catana Oana

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 1 Mesaje:

Adăugat 04 aprilie 2012 - 11:22

Vizualizați mesajulMikka, pe 18 august 2008 - 07:58, a spus:

Se potriveste manusa topicul. Chiar aveam de gand sa va povestesc experienta oribila petrecuta la "super" restaurantul Europa (Malnas-ul de pe Dunare).
Deci, de la inceput: NU MERGETI LA ACEST NENOROCIT DE RESTAURANT!!!
Am fost duminica si am asteptat 75 minute pentru a ni se aduce comanda (un banal fel de mancare, nicidecum vreo minunatie). Nu am plecat de rusine, fiind invitat de niste oameni care la randul lor se jenau de situatie.
Berea (numai la 33cl) era CALDA. Si-ti era servita dupa vreo 20-30 de minute de la comanda.
Chelnerii habar nu au de produsele disponibile (daca se poate vorbi asa). A trebuit sa dam vreo 3 comenzi, deoarece, invariabil, flacaul care " muncea" revenea spunandu-ne: "stiti (?!), nu mai avem ...".
La toate astea s-a adaugat muzica (o tzurlaneasca pur-sange) "mixata" de un individ burtos, imbracat musai in tricou negru mulat si purtator de pistol la brau. Probabil, agent de paza. Bun prieten cu niste indivizi la fel de burtosi, imbracati (?) numai in sort, cu care purta convorbiri indelungi din care razbateau "sa moara mama", "ba, sa mor io" si alte chestii. De altfel, aceste persoane (nu am nimic persoanal cu ei!), erau serviti mult mai prompt decat restul fraierilor si de catre un alt chelner decat cel "responsabil" de masa aceea in mod normal.
Mi-a fost dat sa aud (dinsre bucatarie catre chelneri) ceva de genul: "haideti mai mai repede, ca se racesc portiile oamenilor!"  Imagine adăugata
Inca o chestie: trecere de pe ponton pe vaporul propriu-zis se facea cu ajutorul unei - sa zicem - traverse de tabla. ABSOLUT toti chelnerii, dar si burtosul pistolar, calcau cu putere pe bucata aia de tabla de-ti sarea inghitura din gura.
Dupa vreo doua ore am plecat la Pescarul sa bem o bere intr-un restautant.  :twisted:
Poate in interior (noi stand pe terasa) asteptarea era mai usoara datorita aerului conditionat. Desi ma indoiesc.
Am promis ca nu voi mai calca in asa zisul restaurant si ca voi spune tuturor cele intamplate.
La plusuri: cu mana pe inima, Trattoria Alfredo, vis-a-vis de Mecanica (pe langa Politia de pe Domneasca) si Q-ba (Tiglina, la A-uri). Mi se pare ca au si acelasi patron, dar s-ar putea sa ma insel.
idem, la fel ampatit si noi acum o saptamana, iar anul trecut la fel! ocoliti malnasul!

2 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

Bing

PageRank
ziare