Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Unde (nu) mâncăm/bem în Galaţi

63 răspunsuri la acest subiect

#21 PICK

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 92 Mesaje:

Adăugat 09 octombrie 2008 - 16:02

Din ce am citit aici inteleg ca majoritatea restaurantelor au cate ceva in neregula..
This is Romania :d

#22 Anonim

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 31 Mesaje:

Adăugat 10 octombrie 2008 - 16:32

Restaurantele nu au nimic,si nici Romania nu are nimic.Oamenii care nu stiu pentru ce sunt platiti au ceva.Oamenii fara bunul simt de a-si face treaba cum trebuie,nu doar cum e mai usor.

#23 tomcat0

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 367 Mesaje:

Adăugat 10 octombrie 2008 - 21:33

recomand un fast-food din 39B, Bon Apetit, e aproape de mine si il frecventez des... e la parterul blocului J5, langa banca Transilvania... produse excelente, servire super... saptamana trecuta am luat un pui la rotisor... ex-ce-lent... sandwichurile la fel... sa nu mai zic de pizza...

#24 camborgia

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 30 Mesaje:

Adăugat 27 octombrie 2008 - 16:37

in multe baruri umblu
insa mai mult club t si geenie cafe
in legatura cu malnas, pe timp de vara mai ales dupa ora 6 nu as manca sau ceva bea acolo!
stiu ce este vara acolo doar am lucrat!!!
iar in legatura ca nu avea portocale pt fresh nu era adevarat!! nu se servea pt ca dura prea mult sa il faca!!! asa si cu cokteilurile!!!
Unele instincte bune si cateva reguli simple pot fi suficiente. (Ralph Waldo Emerson)

#25 AnCa

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 16 Mesaje:

Adăugat 03 decembrie 2008 - 08:46

Hm, nu am reusesc sa citesc toate postarile de pana acum, asa incat sper sa nu ma repet. Weekendul acesta am ajuns prin Galati, voturi, alea-alea si am avut surpriza placuta de a descoperi un restaurant excelent, Biffi's (unde au fost Irish Pub si Dublin pana acum). Bottom line - servire in sfarsit cum trebuie (nu ca in Serafim 2, Allah damn it :evil: ), mancare delicioasa si atent pregatita, muzica buna si ""ordine si disciplina"". ;)
Un alt loc foarte drag mie ramane Retro, cel din spate de la Stirex; insa preferam mobilierul de acum 2 ani :roll: ...
Iron Lion Zion

#26 riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.359 Mesaje:

Adăugat 03 decembrie 2008 - 12:48

Am fost pentru prima oara la Nefertiti (de cand s-a schimbat numele si decorul), localul de vis-a-vis de Parfumul Teilor, chiar langa Viata-Libera. Ambianta super tare, servirea de top si preturile mici fata de alte "carciumi" cu pretentii. A, si desigur, placerea mea - mult cautata narghilea in Galati :)
You are the only one who creates your reality.

#27 adrian

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 148 Mesaje:

Adăugat 03 decembrie 2008 - 22:03

Iaca pentru cei cu foame de mancare buna si multa rau. Cica e portie de 2 persoane(2 Kg numai ciolanul cu fasole si restul acareturilor pe langa)... La Crama Magnus, beton servire, beton mancare, cui ii place muzica lautareasca, e traznet. Si nu-ti sparge timpanele. Iar subsolul unde functioneaza e aranjat excelent.Fișier atașat  moare porcul.jpg   72,19K   1096 Numărul de descărcări

#28 SAMUR1

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 218 Mesaje:

Adăugat 06 decembrie 2008 - 08:56

adrian a spus:

Iaca pentru cei cu foame de mancare buna si multa rau. Cica e portie de 2 persoane(2 Kg numai ciolanul cu fasole si restul acareturilor pe langa)... La Crama Magnus, beton servire, beton mancare, cui ii place muzica lautareasca, e traznet. Si nu-ti sparge timpanele. Iar subsolul unde functioneaza e aranjat excelent.
nu pot sa cred ce vad ! vreau detalii....pret estimativ...amplasare(local)...posibile alternative la menu...f. apetisant...multumesc anticipat.
Un minut de discreţie valorează mai mult decât o oră de înţelepciune !

#29 dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 34.488 Mesaje:

Adăugat 06 decembrie 2008 - 17:41

Unde-i "geenie" asta?
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#30 lumy

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 300 Mesaje:

Adăugat 07 decembrie 2008 - 11:25

la potcoava

#31 tomcat0

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 367 Mesaje:

Adăugat 02 martie 2009 - 13:45

va recomand sa incercati Casa D'Angelo... langa liceul Metalurgic... platouri foarte interesante... pizza la cuptor de lut... servirea e OK! am fost saptamana trecuta si nu am regretat... am servit un platou cu fructe de mare (calamar, creveti, stridii... etc) Ex-ce-lent !!! Unul dintre bucatari e italian, celalalt e roman dar cu experienta in strainatate de cativa ani. Daca aveti ocazia, nu ratati!

#32 Rami

Membru de Onoare

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.140 Mesaje:

Adăugat 09 martie 2009 - 10:39

Am fost aseara in Serafin 2, unde dragele mele colege de scarbici s-au gandit sa petrecem ziua de 8 Martie. Alegere mai neinspirata nu exista.
Desi locul este spatios, la fumatori ospatarii ingramadesc , la aceeasi masa, din lipsa de spatiu, mai multe grupuri. Ventilatia insuficienta ( 2 ventilatoare) nu reuseste sa scoata afara fumul produs de cei cca. 50 de ocupanti ai locului.
Despre servire, am ramas fara cuvinte. Nota 1 este flatanta. Ospatarii sunt niste pusti care parca abia ieri au terminat liceul, lipsiti total de orice bune maniere, adresandu-se clientului la persoana I singular.
La bucatarie, nu stiu ce se intampla, caci a durat cumplit de mult pana sa pregateasca ce le solicitasem ( apr. o ora), desi nu cerusem ceva foarte complicat. Din 15 in 15 minute ospatarul venea sa ne anunte ca mai dureaza. Cred ca mai aveam putin si il spanzuram cu lantul de pe jeansi :d
In concluzie, de evitat locul. Sunt convinsa ca nicio intalnire Galateni.net nu se va tine acolo, cel putin din punctul meu de vedere.

#33 Rami

Membru de Onoare

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.140 Mesaje:

Adăugat 09 martie 2009 - 11:21

Si la extrema , un loc care a ajuns sa imi placa foarte mult ( aproape la fel de mult ca favoritul All Time.
Pe strada Domneasca, fata in fata cu facultatea de mecanica, este un loc deosebit: ZE|BA.
Deosebit prin estetul ce imbraca cele mai frumoase forme in interior, linistit prrin imbinarea elementelor de decor pentru a oferi clientilor o atmosfera destinsa si confortabila.
Servirea ireprosabila, preparatele delicioase si totul acolo are un bun gust desavarsit.
Nota 10 pentru ZE|BA :)

Fișier atașat  SDC12414.JPG   248,16K   772 Numărul de descărcări

#34 riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.359 Mesaje:

Adăugat 09 martie 2009 - 12:50

Rami a spus:

Am fost aseara in Serafin 2, unde dragele mele colege de scarbici s-au gandit sa petrecem ziua de 8 Martie. Alegere mai neinspirata nu exista.
Desi locul este spatios, la fumatori ospatarii ingramadesc , la aceeasi masa, din lipsa de spatiu, mai multe grupuri. Ventilatia insuficienta ( 2 ventilatoare) nu reuseste sa scoata afara fumul produs de cei cca. 50 de ocupanti ai locului.
Despre servire, am ramas fara cuvinte. Nota 1 este flatanta. Ospatarii sunt niste pusti care parca abia ieri au terminat liceul, lipsiti total de orice bune maniere, adresandu-se clientului la persoana I singular.
La bucatarie, nu stiu ce se intampla, caci a durat cumplit de mult pana sa pregateasca ce le solicitasem ( apr. o ora), desi nu cerusem ceva foarte complicat. Din 15 in 15 minute ospatarul venea sa ne anunte ca mai dureaza. Cred ca mai aveam putin si il spanzuram cu lantul de pe jeansi
In concluzie, de evitat locul. Sunt convinsa ca nicio intalnire Galateni.net nu se va tine acolo, cel putin din punctul meu de vedere.
In vacanta de vara-toamna.. mergeam cam seara de seara in Serafin 2 (nu ma intrebati de ce ca nu stiu, poate din obisnuinta, sau poate pentru a avea un loc de unde sa plecam in alta locatie mai reusita :)) Oricum.. tot ce ai scris e adevarat, dar ai uitat sa specifici ca nici macar preturile nu sunt pe masura serviciilor de 2 lei, ci ca la orice alta carciuma de centru, cu 2 chelneri de toti, dintre care unul de 150 kile in carcasa si sprinten ca un melc.
You are the only one who creates your reality.

#35 George

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.820 Mesaje:

Adăugat 09 martie 2009 - 17:31

tomcat0 a spus:

va recomand sa incercati Casa D'Angelo... langa liceul Metalurgic... platouri foarte interesante... pizza la cuptor de lut... servirea e OK! am fost saptamana trecuta si nu am regretat... am servit un platou cu fructe de mare (calamar, creveti, stridii... etc) Ex-ce-lent !!! Unul dintre bucatari e italian, celalalt e roman dar cu experienta in strainatate de cativa ani. Daca aveti ocazia, nu ratati!

Tomcat0 poate intalnirea din Aprilie cand voi face eu cinste o vom face la Casa D'Angelo :d

#36 gigi

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 17 Mesaje:

Adăugat 17 mai 2009 - 17:01

Pai sa nu mancati niciodata la Bella Italia, din Braila. Stiu ca aici e, de fapt, vorba despre localurile din Galati, dar trebuie sa va impartasesc experienta total neplacuta pe care am avut-o in Braila. Am mers, la sfarsitul saptamanii, la Braila, de la Galati si am vrut sa merg sa manac o pizza acolo. Am ales Bella Italia, inspirat de faptul ca localul are spatiu generos, terasa, deci, ar fi putut sa ne simtim bine.
Din pacate, droaia de chelneri - baieti si fete - nu face altceva decat sa se hlizeasca dupa bar si sa fumeze, in timp ce clientii care vor ceva trebuie sa se deplaseze ei la bar si sa-i cheme. Apoi, pizza pe care o pregatesc ei este sub orice critica - blatul este atat de crescut incat crezi ca e un pandispan rotund, pe care au aruncat niste ciuperci si ... salam din ala, ieftin. Salamul si ciupercile apar pe orice soi de pizza, fie ca e specialitatea casei, fie ca e hawai - care, din cate stiu eu, e cu sunca nu salam. Ma rog. In fanal, dupa ce ne-am plictisit sa privim la pseudo-pizza, am cerut profiterol. Ce credeti ca am primit in loc de inghetata? Sarlota!!! Din aia de la doctor Otker, de ziceai ca esti acasa! La ce om fi lasat 5 lei in plus? Asa, ca sa se simta prost chelnerul cand o realiza ca a primit bani degeaba. Credeti ca s-a simtit???? :mrgreen:

#37 George

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.820 Mesaje:

Adăugat 17 mai 2009 - 17:56

Daca tie nu ti-a placut asta e. Dar nu inseamna ca e de evitat locul. Eu sunt din Braila si merg cu mama mereu la Bella Italia. Mie imi place pizzera destul de mult. Intradevar exista nist minusuri.
1. Desigur cum esti in GL nu aveai cum sa stii ca la acea pizzerie comanda se face la raft si de venit vine si iti aduc ei pizza la masa la care te-ai asezat.
2. Preturile cam mari ce-i drept.
Nu am nimic de repreosat la comportamentul ospatarilor. Daca tie nu ti-a placut asta e.
Apropo daca vrei op pizzerie mai buna si mai de fite in Braila incearca After Dark de pe strada Plevnei. Sunt convins ca asta o sa iti placa.

#38 Vioara

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 2 Mesaje:

Adăugat 11 august 2009 - 05:03

O pizza misto am mancat la Europizza,fac si comenzi la domiciliu,iar oferta te da pe spate:1+1 gratis!0236461444:

#39 SAMUR1

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 218 Mesaje:

Adăugat 15 august 2009 - 07:18

Vioara a spus:

O pizza misto am mancat la Europizza,fac si comenzi la domiciliu,iar oferta te da pe spate:1+1 gratis!0236461444:
unde vine asta?
Un minut de discreţie valorează mai mult decât o oră de înţelepciune !

#40 George

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.820 Mesaje:

Adăugat 15 august 2009 - 23:25

Am mai vazut un loc frumos, cel putin pentru mine pe care mi-am propus sa il incerc personal intr-o zi. Pe Domneasca, undeva vizavi de primarie (aproximativ). Cookies, desertul zeilor.
E un local destul de miut ceea ce cred ca il face mai practic pentru o iesire in oras cu prietenul/prietena sau singurel. De intalniri nu poate fi vorba acolo caci 10-12 insi ar ocupa tot localul.

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare