Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Un motociclist ....

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
8 răspunsuri la acest subiect

#1 Laurentziu

Laurentziu

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 245 Mesaje:

Adăugat 01 septembrie 2008 - 20:41

pai de vreo 2 ore se tot plimba unu prin spatele blocului cu harbul lui de motor.. banuiesc ca nu are toba.. ca face un sunet de ma dispera...  :oops:
ma gandesc acum cu ce sa arunc in el...  :?

#2 Rami

Rami

Membru de Onoare

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.158 Mesaje:

Adăugat 01 septembrie 2008 - 22:37

o roata de cascaval sau un iaurt? :))

#3 Relu

Relu

Moderator

• Moderator forum
  • 3.697 Mesaje:

Adăugat 01 septembrie 2008 - 22:50

Dacă e aşa de aproape, aş încerca cu o ţeavă şi cu nişte cornete ... poate vede că e altul mai ceva ca el şi renunţă  :d
Imagine adăugata

Ești liber să te exprimi, dar niciodată nu vei exprima altceva decât ceea ce ești.

#4 Laurentziu

Laurentziu

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 245 Mesaje:

Adăugat 02 septembrie 2008 - 06:59

a avut noroc.. si s-a oprit, cred ca l-a anuntat cineva care a citit forumul  :lol: ..dar ma astept sa inceapa iar pe seara.

#5 Desire

Desire

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 154 Mesaje:

Adăugat 10 octombrie 2008 - 10:39

Laurentziu a spus:

a avut noroc.. si s-a oprit, cred ca l-a anuntat cineva care a citit forumul  :lol: ..dar ma astept sa inceapa iar pe seara.

Trebuia sa incerci cu niste cartofi. Merge aproape intotdeauna, dar vezi sa nu fie prea mari ca-i pacat de ei. In lipsa de cartofi, poti incerca cu ceapa, mere (paduretze daca se poate) si orice altceva mai ai la indemana (borcane eventual). :P Asta asa, ca sfat pt viitor. :mrgreen:
Mess with the best, die like the rest !

#6 Desire

Desire

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 154 Mesaje:

Adăugat 10 octombrie 2008 - 10:43

Relu a spus:

Dacă e aşa de aproape, aş încerca cu o ţeavă şi cu nişte cornete ... poate vede că e altul mai ceva ca el şi renunţă  :d

Si cornetele sa aiba bolduri in vârf. Este imperios necesar !  :twisted:

#7 adrian

adrian

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 148 Mesaje:

Adăugat 13 octombrie 2008 - 06:42

Desire a spus:

Laurentziu a spus:

Trebuia sa incerci cu niste cartofi. Merge aproape intotdeauna, dar vezi sa nu fie prea mari ca-i pacat de ei. In lipsa de cartofi, poti incerca cu ceapa, mere (paduretze daca se poate) si orice altceva mai ai la indemana (borcane eventual). :P Asta asa, ca sfat pt viitor. :mrgreen:
Cel mai la indemana si cu efect, si e gratis: incearca o caramida... :d

#8 Desire

Desire

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 154 Mesaje:

Adăugat 23 octombrie 2008 - 07:47

adrian a spus:

Desire a spus:

Laurentziu a spus:

Cel mai la indemana si cu efect, si e gratis: incearca o caramida... :d

Eu spre exemplu, nu am caramizi in casa...  :?

#9 taxon

taxon

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 227 Mesaje:

Adăugat 04 august 2009 - 14:45

cred ca a inviat motociclistul lui laurentiu !

e unul care se da cu bubuitoarea pe cosbuc, cu predilectie dupa lasarea intunericului.
as folosi si eu metoda asta galateana, cu cartoful/ceapa/iaurtul, dar in bezna mi-e ca risipesc munitia degeaba.
esti prost si vrei s-o stie toata lumea? aprinde proiectoarele !
esti cel mai prost? aprinde si lampa de ceata !

0 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare