Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Şoferii idioţi !

507 răspunsuri la acest subiect

#501 AdiTZA

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 639 Mesaje:

Adăugat 29 octombrie 2011 - 12:19

Am citit undeva ca s-a dat O (UNA, 1) amenda pentru expunerea masinii la vanzare in parcare, pe undeva prin M21, la rondou....ce ne facem cu parcarile si trotuarele din restul orasului unde sunt sute de masini expuse la vanzare? Poi daca s-a dat numai o amenda, de ce nu se dau sute? Maidanezii fluorescenti de prin oras, ce paresc? Zona Ultimul Leu-Tiglina e plina de masini expuse la vanzare, chiar langa stalpii unde troneaza anuntul ca se amendeaza acest mod de afisare.............
Life is too short to be a fuckin' idiot...Do something!!!
Some people are alive simply because it is illegal to shoot them!

#502 Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.390 Mesaje:

Adăugat 29 octombrie 2011 - 18:33

Vizualizați mesajulAdiTZA, pe 29 octombrie 2011 - 12:19, a spus:

Poi daca s-a dat numai o amenda, de ce nu se dau sute? Maidanezii fluorescenti de prin oras, ce paresc?

D'apai....cred ca obiectivul lor este paza masinilor :))

#503 AdiTZA

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 639 Mesaje:

Adăugat 29 octombrie 2011 - 19:08

Vizualizați mesajulLegumix, pe 29 octombrie 2011 - 18:33, a spus:

D'apai....cred ca obiectivul lor este paza masinilor :))
Poi sa stii ca se invart in jurul lor zilnic...poate nu stiu sa citeasca ce scrie pe tablele alea...sau nu au in ordinea de zi asa ceva. Ala amendatu' n-o fi cotizat.
Life is too short to be a fuckin' idiot...Do something!!!
Some people are alive simply because it is illegal to shoot them!

#504 DragomirAna-Maria

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 64 Mesaje:

Adăugat 01 noiembrie 2011 - 15:07

Sa vedeti ce o sa fie in curand daca se adopta legea care spune ca maidanezu daca face un curs de 1-3 luni va deveni politist!Atunci pazea

#505 Izzy

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 10 Mesaje:

Adăugat 17 noiembrie 2011 - 15:51

Am si eu o nelamurire...
Presupunind ca merg dinspre Baia Comunala spre Combinat, care este limita de viteza pe segmentul verde din imagine?

Imagine adăugata

#506 Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.390 Mesaje:

Adăugat 18 noiembrie 2011 - 13:46

upa intersectia str.basarabiei cu bd.cosbuc, parca nu este nici un alt indicator - astfel ca viteza legala ramane de 50 km/h

#507 Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.390 Mesaje:

Adăugat 28 ianuarie 2012 - 18:21

zilele astea, pe la ora 8...coborand spre centru, pe strada brailei...facea slalom intre benzi o masina "Scoala" de la firma Fulger. Fara semnalizarea depasirilor, cu o viteza de peste 60km/h (desi drumul era foarte lunecos). Presupun ca la volan era instructorul, iar in dreapta un pasager oarecare, nu un cursant - viitor conducator auto.

#508 Relu

Moderator

• Moderator forum
  • 3.655 Mesaje:

Adăugat 28 ianuarie 2012 - 20:30

aveau cauciucuri de iarnă... :d
Imagine adăugata

Ești liber să te exprimi, dar niciodată nu vei exprima altceva decât ceea ce ești.

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare