Am citit undeva ca s-a dat O (UNA, 1) amenda pentru expunerea masinii la vanzare in parcare, pe undeva prin M21, la rondou....ce ne facem cu parcarile si trotuarele din restul orasului unde sunt sute de masini expuse la vanzare? Poi daca s-a dat numai o amenda, de ce nu se dau sute? Maidanezii fluorescenti de prin oras, ce paresc? Zona Ultimul Leu-Tiglina e plina de masini expuse la vanzare, chiar langa stalpii unde troneaza anuntul ca se amendeaza acest mod de afisare.............
Bun venit pe Forum Gălățeni.net
![]() |
Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare. |
Şoferii idioţi !
Inițiat de către Desire, 23 oct 2008 11:58
507 răspunsuri la acest subiect
Adăugat 29 octombrie 2011 - 12:19
Am citit undeva ca s-a dat O (UNA, 1) amenda pentru expunerea masinii la vanzare in parcare, pe undeva prin M21, la rondou....ce ne facem cu parcarile si trotuarele din restul orasului unde sunt sute de masini expuse la vanzare? Poi daca s-a dat numai o amenda, de ce nu se dau sute? Maidanezii fluorescenti de prin oras, ce paresc? Zona Ultimul Leu-Tiglina e plina de masini expuse la vanzare, chiar langa stalpii unde troneaza anuntul ca se amendeaza acest mod de afisare.............
Life is too short to be a fuckin' idiot...Do something!!!
Some people are alive simply because it is illegal to shoot them!
Adăugat 29 octombrie 2011 - 19:08
Legumix, pe 29 octombrie 2011 - 18:33, a spus:
D'apai....cred ca obiectivul lor este paza masinilor 
Life is too short to be a fuckin' idiot...Do something!!!
Adăugat 28 ianuarie 2012 - 18:21
zilele astea, pe la ora 8...coborand spre centru, pe strada brailei...facea slalom intre benzi o masina "Scoala" de la firma Fulger. Fara semnalizarea depasirilor, cu o viteza de peste 60km/h (desi drumul era foarte lunecos). Presupun ca la volan era instructorul, iar in dreapta un pasager oarecare, nu un cursant - viitor conducator auto.
1 utilizator(i) citesc acest subiect
0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

Sus