Am citit undeva ca s-a dat O (UNA, 1) amenda pentru expunerea masinii la vanzare in parcare, pe undeva prin M21, la rondou....ce ne facem cu parcarile si trotuarele din restul orasului unde sunt sute de masini expuse la vanzare? Poi daca s-a dat numai o amenda, de ce nu se dau sute? Maidanezii fluorescenti de prin oras, ce paresc? Zona Ultimul Leu-Tiglina e plina de masini expuse la vanzare, chiar langa stalpii unde troneaza anuntul ca se amendeaza acest mod de afisare.............
Bun venit pe Forum Gălățeni.net
![]() |
Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare. |
Şoferii idioţi !
Adăugat 29 octombrie 2011 - 12:19
Am citit undeva ca s-a dat O (UNA, 1) amenda pentru expunerea masinii la vanzare in parcare, pe undeva prin M21, la rondou....ce ne facem cu parcarile si trotuarele din restul orasului unde sunt sute de masini expuse la vanzare? Poi daca s-a dat numai o amenda, de ce nu se dau sute? Maidanezii fluorescenti de prin oras, ce paresc? Zona Ultimul Leu-Tiglina e plina de masini expuse la vanzare, chiar langa stalpii unde troneaza anuntul ca se amendeaza acest mod de afisare.............
Some people are alive simply because it is illegal to shoot them!
Adăugat 29 octombrie 2011 - 19:08
Legumix, pe 29 octombrie 2011 - 18:33, a spus:
Adăugat 28 ianuarie 2012 - 18:21
Adăugat 26 februarie 2012 - 13:34
Sa-mi explice si mie cineva, unde erau politistii de la IJP sau ce mama dreaq e acolo, in conditiile in care m-am invartit prin toata curtea incintei fara sa vad macar umbra de politist...Nu de alta, dar vroiam sa-l reclam pe bizon, tocmai la cererea expresa a lui....
Si mai auzisem eu la radio ca Politia Locala si cea Rutiera din Braila dau zeci, chiar sute de amenzi celor care stanjenesc deszapezirea carosabilului....asta in conditiile in care in Braila zapada se incarca in basculante si se duce...undeva, iar cei de la salubritate trudesc zi si noapte cu lopetile in mana pe trotuare si pe langa borduri. Numai la noi taranii prosti si idioti isi lasa masinile cu saptamanile inzapezite in intersectii fara sa le mai pese de ceilalti...pe principiul: "Nu ma amendeaza, o mai scot cand se topeste zapada..."
Adăugat 09 martie 2012 - 18:30
extremisti din toate zonele - uniti-va
Adăugat 02 aprilie 2012 - 07:16
urc pe faleza, dinspre "pescarul" spre tigline, pe banda I, cu respectabila viteza de aprox 70-80 km/h (inca regulamentar).
de la viva, imi intra in fata, pe banda I un daewoo nubira II Gl-xx-FEV, desi avea un mare semn de cedeaza trecerea....de-mi taie tot elanul.....si se taraie in deal, cu viteza II, pana la gdf suez.
dupa ce ca transurbul e plin de "seniori" nici in trafic nu scapam de mumii?!?
Adăugat 05 aprilie 2012 - 20:16
Sa nu mai zic si de taxi-urile care fac curse santier naval "cap de pod" dimineata, aia nu au nici-o e regula, nu acorda prioritate, contra sens, viteza exesiva si altele...
Acest mesaj a fost editat de LaurX82 pe: 05 aprilie 2012 - 20:19.
Adăugat 03 mai 2012 - 23:21
Schimba directia de mers fara sa semnalizeze... mai fac si slalom printre masini, de pe o banda pe alta!
Dar cel mai mult ma enerveaza cei ce parcheaza pe trecerile de pietoni sau pe trotuar de nu ai loc sa treci si te obliga sa cobori pe carosabil!!!
Mai sunt si aia de parcheaza prin intersectii, blocand vizibilitatea celor ce ies de pe stradutele laturalnice (gen zona de vis-a-vis Potcoava de Aur).
"Niste tarani!" Dar de oras! Sa te fereasca Al' de sus de Taranul de Oras!
Adăugat 18 mai 2012 - 17:45
N-am carnet. Da' ma intreb eu cine dracu le-a dat carnet de conducere atator retarzi care conduc sus numitele masini ? Ma intreb ( retoric, evident ) ce dracu cauta astia pe strada ? De ce nu ii vede nimeni ? Eheee.. asta e o alta poveste. Care tine tot de fitzele urbii. Ca am vazut destui domni in uniforma intorcandu-se cu spatele la smecherul care mi-a taiat fata in nenumarate randuri. Adicalea n-a vazut, ca sa ne intelegem. Era atent sa numere niste frunze cazute .
Adăugat 19 mai 2012 - 07:04
Adăugat 19 mai 2012 - 09:55
AndreiM, pe 19 mai 2012 - 07:04, a spus:
presupun ca era ruda/prieten cu pacientul din ambulanta, si voia sa ajunga primul la spital, sa pregateasca "welcome"
Adăugat 21 mai 2012 - 20:03
Adăugat Astăzi, 13:35
Soferul si cele doua persoane din masina s-au grabit sa scoata din spate un tub de oxigen...
Nimic anormal pana aici! Numai ca in momentul in care au vrut sa stinga focul... nu aveau stingator!!! Cat de inconstienti sunt unii!
Au avut noroc de ceilalti participanti la trafic care i-au ajutat. Cei trei aveau o varsta la care ar fi trebuit sa stie ca in astfel de cazuri bateria trebuie deconectata dar se pare ca nu erau ajutati de creierul de "dorel".
0 utilizator(i) citesc acest subiect
0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

Sus